Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ! ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ! ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΟΡΟΙ ΤΟΥΣ!

Ανείπωτη τραγωδία στην Κερατέα καθώς και οι τρεις ηλικιωμένοι οι...

οποίοι έπεσαν εγκλωβίστηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Σοφία», εντοπίστηκαν νεκροί - Το Newsbomb.gr βρέθηκε στο σημείο και μίλησε με μάρτυρες και εθελοντές

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Το μεσημέρι της Κυριακής (06/01) εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο ανδρών, οι οποίοι αγνοούνταν καθώς κατέβηκαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και εγκλωβίστηκε σε ρέμα κατά τη διάρκεια ισχυρής νεροποντής.
Η μαρτυρία του εθελοντή Μάριου Βισβάρδη στο Newsbomb.gr: 
Αρχικά, εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου νεκρός, μέσα στο ρέμα στην περιοχή Ελαιοχώρι, 15 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης και αργότερα, σε ενδιάμεση απόσταση, στην περιοχή Κυψέλιζα, περίπου 10 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης, βρέθηκε και το πτώμα του 68χρονου.

#Εντοπίστηκε από πυροσβεστικές δυνάμεις σορός άνδρα σε ρεματιά στην περιοχή Ελαιοχώρι Κερατέας. Οι έρευνες συνεχίζονται.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 6, 2019
#Εντοπίστηκε και #ανασύρεται και δεύτερη σορός άνδρα στην περιοχή Κυψέλιζα Κερατέας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 6, 2019 
Γείτονας ενός εκ των θυμάτων μιλάει στο Newsbomb.gr:  
Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει την Πέμπτη από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και το πρωί του Σαββάτου, ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.
Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου, δεν υπάρχει άλλο πέρασμα στην περιοχή.

Δείτε τι αποκάλυψε στη video gallery του Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου