Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΝΙΞΑΝ 79ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

makeleio.gr
astynomia-nixta
Περίεργα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στην περιοχή του Γέρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr στις 11.20-11.45 πριν από τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί συντάκτες έλαβαν μήνυμα από την ΓΑΔΑ ότι επί των οδών Γαργητού και Χίου, βρέθηκε σκοτωμένη 79χρονη ηλικιωμένη που διέμενε σε μονοκατοικία. Το makeleio έσπευσε στο σημείο όμως στο σπίτι ήδη είχε προλάβει η ασφάλεια να κάνει αυτοψία, να προσέλθει ιατροδικαστής, να σφραγιστεί στο σπίτι με κορδέλες και να κλείσει η ιστορία δίχως άλλη συνέχεια. Ήταν ξεκάθαρο ότι επιχειρήθηκε να υποβαθμιστεί το θέμα.
Όμως από το ρεπορταζ προκύπτουν στοιχεία που δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια ακόμα άγρια ληστεία μετά φόνου στην Αθήνα των λήσταρχων, της βίας και του αίματος. Η άτυχη γυναίκα διέμενε μόνη της στο σπίτι. Ήταν υπέρβαρη, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και δύσκολα τα έβγαζε πέρα πιθανόν με μια πενιχρή σύνταξη που λάμβανε. Οι κτηνάνθρωποι είχαν βάλει την μονοκατοικία στο μάτι. Πρέπει να μπήκαν στην οικία το μεσημέρι της Τετάρτης, γύρω στις δύο.
Αφού χτύπησαν την ηλιωμένη, την έσπρωξαν στο κρεβάτι, την κακοποίησαν και στη συνέχεια την έπνιξαν με ένα μαξιλάρι. Η μονοκατοικία ήταν άνω κάτω ενώ περίοικοι μας είπαν ότι "πιθανόν η γυναίκα είχε πάρει μια μικρή σύνταξη χθες ή σήμερα και έγινε στόχος μάλλον αλλοδαπών που την παρακολουθούσαν".
Υπόθεση καρμπόν με το έγκλημα της Φιλοθέης με θύμα τότε την επίσης 79χρονη Αγγελική Καρποδίνη.
Την αστυνομία ειδοποίησαν οι αδερφές του θύματος το απόγευμα. Η αστυνομία βρήκε το θύμα νεκρό στις 19.50 και οι δημοσιογραφοι ειδοποιήθηκαν στις 12 τη νύχτα. Συγχαρητήρια στον Διοκητή Ασφαλείας Αττικής για την ενημέρωση. Όσο και να τα κρύβετε σαν τις γάτες, εμείς θα τρέχουμε σε ότι συμβαίνει και θα σας εκθέτουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου