Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Άνωθεν εντολή για παράδοση άνευ όρων στην τρόικα, καταγγέλλει πως δόθηκε μόλις οκτώ μέρες μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης ο Ν. Νικολόπουλος


Κριτική στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την τρικομματική κυβέρνηση άσκησε εκ νέου ο διαγραφείς από την ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, σε δηλώσεις του στο ρ/σ Flash.
Ο τέως υφυπουργός Εργασίας κατηγόρησε τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη ότι «υλοποιούν κατά γράμμα όσα απαιτούν οι τροικανοί» και ότι «δεν σέβονται ούτε καν την υπογραφή που οι ίδιοι έβαλαν κάτω από την προγραμματική συμφωνία σύγκλισης των τριών κομμάτων».
Όσο για τη παραίτησή του, υποστήριξε πως «το γεγονός της άμεσης παραίτησης του Α. Σαμαρά και των άλλων δύο συγκυβερνητών από την προγραμματική τους δέσμευση», δεν του άφησε καμία αμφιβολία για το τι έπρεπε να κάνει «και κανένα απολύτως χρονικό περιθώριο». «Σε οκτώ μέρες από την ορκωμοσία εδόθη άνωθεν εντολή για παράδοση άνευ όρων... Επρεπε να αντιδράσω άμεσα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Με αφορμή εξάλλου τις πληροφορίες για διαφωνίες υπουργών και κυβερνητικών βουλευτών για τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια, ο κ. Νικολόπουλος προέβλεψε νέες παραιτήσεις μελών της κυβέρνησης. «Αν λένε αλήθεια και δεν χύνουν κροκοδείλια δάκρυα τότε θα έχουμε νέες παραιτήσεις υπουργών», ανέφερε, ενώ ανάλογο ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο twitter: «Υπουργοί διαφωνούν με τις μειώσεις ειδικού μισθολογίου. Αρα παραιτούνται; Ειδάλλως κροκοδείλια δάκρυα ριψάσπιδων. Ο Παπούλιας μπορεί;»
Στο τέλος της ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο κ. Νικολόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο καταψήφισης του ειδικού μισθολογίου και από τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ.
πηγή: dailynews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου