Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ Π.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ!

ΕΔΙΩΞΕ 50 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ ! 
ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ!
Πρωτοφανής ήταν η επιτυχία της Δημοτικής Αστυνομίας Παπάγου-Χολαργού τις δύο ημέρες που διήρκησε η εορτοπανήγυρις της Παναγίας Φανερωμένης. Τουλάχιστον 50 παράνομοι πλανόδιοι αλλοδαποί εκδιώχθησαν από το πανηγύρι, στο οποίο προσπάθησαν με θράσος να παρεισφρύσουν,  χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια! Οκτώ δημοτικοί αστυνόμοι, αφού είχαν χωρίσει σε τομείς την οδό Φανερωμένης από την οδό Μεσογείων εώς την πλατεία Παλαμά, δεν άφησαν να περάσει ...κουνούπι εάν δεν είχε μαζί του την απαιτούμενη άδεια! 
Κάποιοι θρασείς αλλοδαποί, έφεραν μέχρι και πάγκους τεράστιους να στήσουν,  για να κλέψουν και τον Δήμο και την εφορία και τους νόμιμους επαγγελματίες. Οι δημοτικοί αστυνόμοι όμως τους "μάγκωσαν" καταφέρνντας να κατάσχουν και εμπόρευματα από τους παράνομους! 
Η επιτυχία αυτή χρεώνεται σε όλους τους δημοτικούς αστυνόμους με επικεφαλής τον Δημήτρη Σιμόπουλο και βεβαίως τα πιο πολλά εύσημα ανήκουν στην Αντιδήμαρχο κα Βάνα Ρετσινιά, η οποία έχει ήδη αποδείξει ότι  είναι άριστη στα καθήκοντά της. Παρουσιάζει σημαντικό έργο, όχι μόνο με την Δημοτική αστυνομία (υπόψιν ότι κατάφερε να εξαφανίσει και τους πλανόδιους μικροπωλητές που βρίσκονταν καθημερινά επί της Λ.Μεσογείων), αλλά και στην καθαριότητα η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά στον Χολαργό από τότε που ανέλαβε χρέη Αντιδημάρχου. 
Εμείς ως εφημερίδα, δίνουμε τα πολλά μας συγχαρητήρια, διότι η Δημοτική Αρχή απέδειξε ότι όταν θέλει, μπορεί και παρουσιάζει εξαιρετικό έργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου