Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!

 
Τα μηνύματα του Αναστάσιου Θεοφίλου στο twitter σε Τσίπρα και Διαμαντοπούλου

Τα μηνύματα του Αναστάσιου Θεοφίλου στο twitter σε Τσίπρα και Διαμαντοπούλου

πηγή: iefimerida.gr
Λάτρης των social media ήταν ο 29χρονος συλληφθείς για τη ληστεία σε τράπεζα της Πάρου και τη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, Αναστάσιος Θεοφίλου, ο οποίος στους λογαριασμούς που διατηρούσε σε Facebook,Twitter, αλλά και δύο μπλογκ.
Εχει στείλει tweet και στην πρώην υπουργό Αννα Διαμαντοπούλου «@adiamantopoulou γλυκούλα μου! τραβάς κι εσύ τον δικό σου Γολγοθά πάνω στα πτώματα μας... κουράγιο!», ενώ δεν τον άφησε αδιάφορη η εκλογική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα: «αν βγει ο Τσίπρας πρέπει να κάνει την φασιστοκτονία πλημμέλημα...» και «στο ερώτημα Τσίπρας ή τανκς λέμε Τσίπρας. στο ερώτημα Τσίπρας ή χάος λέμε χάος!».
Ο φερόμενος τρομοκράτης δεν παρέλειπε να κάνει γνωστά στο διαδικτυακό κόσμο το μίσος του για την αστυνομία, την αστική τάξη, την εργασία αλλά και η αγάπη για τη βία και το αίμα. «Τρόμαζα με τον Δημητροκάλη, γελούσα με τον Σεχίδη, εκστασιαζόμουν με την 17Ν. Ενηλικιώθηκα με την θορυβώδη απόδραση Πάσαρη».
«Ένας μπάτσος δεν έχει δίκαιο ή άδικο. Δεν μπορεί να είναι τίμιος ή λαμόγιο. Ένας μπάτσος απλά είναι φτιαγμένος από κατώτερης ποιότητας υλικό. Αυτό είναι όλο».
Ο νεαρός δράστης δεν παρέλειπε να σχολιάζει την επικαιρότητα όπως τον αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία στα προημιτελικά του Euro. «Ουφ! πάλι καλά. πόσοι μετανάστες πέριξ της ομόνοιας γλίτωσαν από λιντσάρισμα χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα! από την άλλη οι κραυγές των αμνών ήταν τόσο εκκωφαντικές με το γκολ της ισοπαλίας που προς στιγμήν πίστεψα πως η Ελλάδα αποδεσμεύτηκε από την υποταγή της στην Τρόικα...».
Ενα ακόμα στοιχείο που εξετάζει η ΕΛΑΣ είναι τα γραφόμενα του σε ένα διήγημα που ονομάζει «Τελετουργία σε τέσσερις πράξεις» και περιγράφει τη ληστεία μίας τράπεζας:
«Ο διευθυντής παριστάνει τον φιλικό. Πιστεύει ότι μπορεί να μιλήσει την γλώσσα των ληστών. Οι ληστές αδιαφορούνε σε ποια γλώσσα θα υπακούσει ο διευθυντής. Σαφείς και κοφτές εντολές σε τόνο: Δεν είμαστε φίλοι. Γάμα την κωλοτράπεζα και σκέψου την ζωή σου. Μην την λυτρώσεις. μην πάρεις πάνω σου τα κρίματα της. Υπακούει. Οι κρόταφοι του διευθυντή έχουν σταγόνες ιδρώτα. Ο ιδρώτας στους κροτάφους των ληστών δεν φαίνεται».
Φωτογραφία: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου