Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΟI ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!


Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΙ ΜΠΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!


«Ευχαριστώ πάρα πολύ το Κ.Κ.Ε.  και το ΣΥΡΙΖΑ που μας υποστήριζαν πάντα και παντού… Εάν θέλουνε πόλεμο θα κάνουμε και πόλεμο. Να μη μας σπρώξουνε σε βία».  
Με τις ευθείες αυτές απειλές στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας, κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος! Χωρίς καμία –προς το παρόν- εισαγγελική επέμβαση, ο επικεφαλής των Πακιστανών  στην Ελλάδα κ. Ασλάμ, προκαλεί όλο το ελληνικό έθνος και προφανώς δίνει το στίγμα για τα μελλούμενα!
Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε πλήρως και άμεσα. Όσα δημοσιεύσαμε για «Φανατικούς Ισλαμιστές που ετοιμάζουν εκρηκτικό  κοκτέιλ επιθέσεων σε βάρος της Ελλάδος» έρχεται να το επισημοποιήσει ο ίδιος ο κ. Ασλάμ. Οι Πακιστανοί λοιπόν, οι οποίοι θεωρούνται από τους πλέον επικίνδυνους με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά, δηλώνουν έτοιμοι να προβούν σε ιερό πόλεμο σε βάρος της Ελλάδος. Τα θερμά χειροκροτήματα με τα οποία υποδέχθηκαν τις απειλές του κ. Ασλάμ για πόλεμο, το επιβεβαιώνουν...
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στην Ελλάδα υπάρχουν 300 φανατικοί ισλαμιστές, με καταγωγή από τη Μ. Ανατολή αλλά και από Δυτική Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία, Ινδική υποήπερο και κεντρική Ασία. Συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα, αποτελούμενο από σιίτες και σουνίτες. Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο γνωστός διεθνολόγος-στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος, «τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας από μουσουλμάνους μετανάστες, προέρχονται από κάποιους Αφρικανούς, Αφγανο-πακιστανούς, Σομαλούς και ακραίους Κούρδους. Είναι οι πιο επικίνδυνοι», οι δε Πακιστανοί, Αφγανοί και Σομαλοί έχουν συμπεριφορά καμικάζι!!!
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι «καμικάζι» στους οποίους αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας, προφανώς είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν ακόμη και επιθέσεις σε βάρος χριστιανικών ναών ή σε δημόσιες συναθροίσεις. Όπως δηλαδή συμβαίνει στην Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!
Και ενώ οι δηλώσεις του Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας κ. Ασλάμ περνούν στο «ντούκου» χωρίς καμία συνέπεια για τον ίδιο και τους Πακιστανούς που τον επιδοκιμάζουν, στα 1973 και επί Γεωργίου Παπαδόπουλου οι Πακιστανοί εργαζόμενοι, απελάθηκαν από την Ελλάδα! Πώς; Αρκούσε μία απλή δήλωση του τότε Προέδρου του Πακιστάν Αλί Μπούτο (φωτό), η οποία σημειωτέον δεν έγινε στην χώρα μας, όπως συνέβη με τον κ. Ασλάμ, αλλά στο Πακιστάν! Ο Αλί Μπούτο λοιπόν είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας!!! Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τούς έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι  τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί!!!
Να σημειώσουμε ότι στα 1987, στην θάλασσα του Αιγαίου είχαν φθάσει τρία πακιστανικά πλοία και τότε ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ «ψάχνονταν»! Οι Πακιστανοί ανά 6 μήνες έχουν υψηλόβαθμη στρατιωτική διμερή επιτροπή, πολλοί δε Πακιστανοί αξιωματικοί εκπαιδεύονται σήμερα στην Τουρκία. Πιθανόν δε να υπάρχει και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στα πυρηνικά, το δε Πακιστάν, είναι η μόνη χώρα, μαζί με το Αζερμπαϊτζάν, που έχει πολύ στενές σχέσεις με την Τουρκία!
Οι απειλές συνεπώς του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας περί ιερού πολέμου σε βάρος της Ελλάδος, μόνον τυχαίες δεν ήταν. Δείχνουν την νέα απειλή που κυοφορείται. Είναι μέσα στο πρόγραμμα ασύμμετρων επιθέσεων που θα δεχθεί η Ελλάδα!
Μια Ελλάδα που με τους νάνους πολιτικούς της ταγούς, προχωρεί χωρίς πυξίδα στο άγνωστο!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου