Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΤΣΑΝΤΑΚΙΑΣ ΕΚΛΕΨΕ 12.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

"Φτερά" έκαναν 12.000 ευρώ τα οποία έκλεψε "τσαντάκιας" από την κα Δασκαλοπούλου, δημοτική υπάλληλο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού! Τα χρήματα προορίζονταν να κατατεθούν στον λογαριασμό της ΔΟΥ Χολαργού, μια και προέρχονταν από τις εισπράξεις που κάνει ο Δήμος για λογαριασμό της ΔΟΥ  από το παράβολο που πληρώνουν οι αλλοδαποί. 


Η κα Δασκαλοπούλου, η οποία είναι  σύζυγος του Αντιδημάρχου Χρήστου Δασκαλόπουλου (φωτό), έβαλε τα χρήματα στην τσάντα της για να τα μεταφέρει 150 μέτρα μακρύτερα από το Δημαρχείο Χολαργού, στην Τράπεζα Eurobank (επί της οδού Περικλέους). Λίγο πριν μπει στην Τράπεζα, ""τσαντάκιας" της απέσπασε την τσάντα και τα χρήματα έκαναν ...φτερά! 
Μετά από αυτό η κ. Δασκαλοπούλου επέστρεψε με άδεια χέρια στο Δημαρχείο όπου και ανέφερε το περιστατικό! 
Ο Δήμαρχος κ. Ξύδης με τον οποίο μιλήσαμε, δήλωσε ότι διατάχθηκε αμέσως ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες του περιστατικού και αναλόγως να καταλογιστούν ευθύνες. Σε ερώτησή μας εάν το μεγάλο χρηματικό ποσό που εκλάπη θα κληθεί να το πληρώσει ο δημότης ή θα καταλογιστεί στην κα Δασκαλοπούλου, ο κ. Ξύδης απάντησε: "Δεν μπορώ να εξοφλήσω το αποτέλεσμα της ΕΔΕ. Ας περιμένουμε". 
Πάντως κε Δήμαρχε, οι μόνοι που δεν ευθύνονται για το γεγονός, είναι οι αγρίως φορολογούμενοι δημότες!

3 σχόλια:

  1. Καλές γιορτές θα κάνει ο Δασκαλόπουλος με τα λεφτά των Δημοτών του Χολαργού....
    Ακόμα θυμόμαστε τις συναντήσεις Νικολάου-Δασκαλόπουλου στο Holiday in μεταξύ πρώτης και δεύτερης κυριακής όπου ο δασκαλόπουλος είχε πάρει 15-18% καιυποσχόταν βοήθεια στον Νικολάου με το γνωστό αντίτιμο

    Μπράβο Δασκαλόπουλε! Οι καλές συνήθειες δεν κόβονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερκομματικέ και εσχάτως ακροδεξιέ Δασκαλόπουλε, το '14 θα κατέβεις με το Νικολάου όπως θα έκανες και το '10 αλλά στράβωσε για τους γνωστούς λόγους ή θα διεκδικήσεις το... χρίσμα του πρώην ΠΑΣΟΚ; Οι 300 Χολαργιώτες ψηφοφόροι σου αγωνιούν ήδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή