Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΓΡΟΤΗ: "ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ"!

Αφήνοντας υπονοούμενα πολιτικής δίωξης για πολιτικές πεποιθήσεις, κατά ενός Έλληνα αγρότη  ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοχοΐδης, ενήργησε ως...σερίφης! 
Θα μπορούσε δηλαδή να τον συλλάβει γιατί"Αυτά που λέει είναι χρυσαυγίτικα"!
Για την ακρίβεια του είπε: "Πρόσεχε γιατί αυτά που λες είναι χρυσαυγίτικα"!
Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον υπουργό, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις γης για την κατασκευή του έργου. 
Ένας από αυτούς μάλιστα, απευθυνόμενος στον υπουργό, του ζητούσε να τον ακούσει. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε να αλλάξει το ύφος και την ένταση και μάλιστα είπε: «Αυτά είναι χρυσαυγήτικα, πρόσεξέ το λίγο».
Μετά από αυτή τη φράση του υπουργού, οι αγρότες ξεσηκώθηκαν φωνάζοντας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποχώρησε από το σημείο, αποδοκιμαζόμενος σφοδρά από τους αγρότες! 
Σε λίγο θα συλλαμβάνουν όλο τον κόσμο που θα διαμαρτύρεται...
Πάντως ο αγρότης σε καμία περίπτωση δεν αναφέρει κάτι σχετικό με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής όπως φαίνεται και στο βίντεο. 
Κάτι που μας κάνει να μπαίνουμε σε υποψίες και φόβους, ότι  έχουν βρει την "ταμπέλα" του "χρυσαυγίτη" και του "νεοναζιστή" που θα κολλάνε σε κάθε Έλληνα που προσπαθεί να αντιδράσει!
Και το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Η κίνηση δίωξης, εναντίον απλών και αθώων Ελλήνων πολιτών, για "συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση";
Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

 1. ΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ;
  ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ !
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευτυχώς αρχισαν και ξυπνάνε και οι αγρότες.
  Σαράντα χρόνια ψήφιζαν τον αφανισμό τους;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να συλληφθεί αμέσως ο Χρυσαυγιτίδης διότι πυροβολούσε - έκλανε ασκόπως και να κατασχεθεί το αεροβόλο "όπλο".

  ΑπάντησηΔιαγραφή