Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ...ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!

Η χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς ακούσαμε αξιόλογες απόψεις (Κατσανέβας, Δελαστίκ, Τράγκας, Βαρουφάκης) αλλά και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου (Ασημακοπούλου, Σκουρλέτης).


του Στρατή Μαζίδη

Η κα Ασημακοπούλου είναι κατά την άποψή μου μια αρκετά επικίνδυνη περίπτωση πολιτικού καθώς σε αυτή βλέπουμε την επόμενη φουρνιά πολιτευτών οι οποίοι δεν έχουν άποψη αλλά έχουν μάθει πολύ καλά τι πρέπει να λένε.

Η βουλευτής της ΝΔ ότι κι αν άκουγε χθες, επαναλάμβανε την ίδια απάντηση.

40χρονος άνεργος επιχειρηματίας "έχω χάσει € 300.000,00, θα σκοτώσω τη μάνα μου και τον πατέρα μου που με γέννησαν".

60χρονος επιχειρηματίας στα Μεσόγαια "έκλεισαν οι 11 στις 12 επιχειρήσεις που ήξερα στην περιοχή. Όλες παρήγαγαν. Με τη δραχμή ήμασταν πολύ καλύτερα".

19χρονη φοιτήτρια "εμείς τι φταίμε; Γιατί να εργαστούμε για 400 ευρώ;"

Η κα Ασημακοπούλου σε όλα αυτά απαντούσε το λεγόμενο πολιτικά ορθό (Politically correct) ότι έχουμε τις ευθύνες και μετά όμως μιλούσε το γλυκό προσωπάκι της έλαμπε και το στόμα της έβγαζε ταυτόχρονα μέλι καθώς αναφερόταν στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος κάνει ότι μπορεί, έθεσε στόχο την μείωση της ανεργίας των νέων, το παλεύει με τους ε
ταίρους, δε σημειώθηκε ούτε μια μεγάλη πυρκαγιά το καλοκαίρι (μάλλον σε άλλη χώρα βρισκόταν) και τέλος μας είπε ότι "συχωρέθηκε μεγάλο μέρος του χρέους".

Μετά από όλα αυτά, μάλλον η κα Ασημακοπούλου πρέπει να είναι ερωτευμένη με τον πρωθυπουργό. Κι η παραπάνω φωτογραφία μάλλον κινείται σε αυτή την κατεύθυνση.

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου