Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΔΩ!

γράφει ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014
Κυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θέλουν οι “νταβατζήδες - Δημοσκόπηση "λαγός" από το "ΕΘΝΟΣ" του Μπόμπολα

Η ερώτηση περί συνεργασίας δεξιάς-αριστεράς (βλέπε Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ), η οποία υπήρχε στην δημοσκόπηση του "Έθνους" της Κυριακής τα έλεγε όλα… Έλεγε αυτό, που εδώ και ένα σχεδόν χρόνο έχει γράψει η Χρυσή Αυγή, ότι δηλαδή οι "νταβατζήδες" ετοιμάζουν μία κυβέρνηση-Φρανκεστάιν για το ψευτορωμαίικο του Μνημονίου. Αλήθεια τι θα λένε τώρα οι νεοδημοκράτες πολιτευτές και κομματάρχες στους δεξιούς ψηφοφόρους; Να ψηφίσουν Ν.Δ. για να σώσουν την Ελλάδα από την… Χρυσή Αυγή;

Φαίνεται τελικά ότι η "καρέκλα" της εξουσίας και η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των παγκόσμιων τοκογλύφων θα αφαιρέσει κάθε πρόσχημα ιδεολογικό και πολιτικό από τους ψευτοδεξιούς του Σαμαρά και τους ψευτοαριστερούς του Τσίπρα. Όλα αυτά γιατί; Γιατί όλα δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι ίσως και δεύτερο κόμμα στις προσεχείς εκλογές, ενώ οι "πρόθυμοι" της Μνημονιακής συμμαχίας, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, με δυσκολία θα ξεπεράσουν το 3% και θα μπουν στην βουλή.

Όλα αυτά μετά από μία πρωτοφανή πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής από όλους. Με φυλακίσεις της ηγεσίας της βουλευτών, μελών ακόμη και ασχέτων προσώπων. Με ένα νομικό κατασκεύασμα-κατηγορητήριο τερατώδες, το οποίο εξελίσσεται σε ένα μεγάλο φιάσκο με τις κατηγορίες ουσιαστικά να έχουν πέσει και με βέβαιο αποτέλεσμα όταν τελειώσει αυτή η κωμωδία, η Χρυσή Αυγή να βγει όχι απλά αλώβητη, αλλά πολύ περισσότερο δυνατή!

Κανένας δεν θα μίλαγε, ούτε θα έστηνε τέτοια ερωτήματα περί συμμαχίας Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ, εάν υπήρχε πέραν αυτών των δύο κομμάτων ένα κόμμα του "συνταγματικού τόξου" ισχυρό για να στηρίξει αυτόν που θα έλθει πρώτος στις προσεχείς εκλογές. Όμως όχι μόνον δεν υπάρχει τέτοιο κόμμα, αλλά η Χρυσή Αυγή ΕΡΧΕΤΑΙ δυναμικά και διεκδικεί στις αληθινές δημοσκοπήσεις, που γνωρίζουν οι "νταβατζήδες" την 2η θέση!!!

Ζούμε το τέλος της μεταπολίτευσης, που γεννήθηκε από μία προδοσία, την προδοσία της Κύπρου το 1974 και τελειώνει με μία άλλη προδοσία, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και το ξεπούλημα της χώρας με τα Μνημόνια.

Μία Νέα Ελλάδα πρόκειται να γεννηθεί από το χάος που έρχεται, μέσα από το σκοτάδι και τον ζόφο πλησιάζει η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Ελληνισμού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου