Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ (ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ) ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Οι παρακάτω σκέψεις μου έχουν δημοσιευθεί και στο παρελθόν αλλά τις αναδημοσιεύω μια και τις τελευταίες ημέρες ...
όλοι όσοι "τολμούμε" να δημοσιοποιούμε επωνύμως τις σκέψεις μας (που είναι ενάντια στους ξεπουλημένους και στους κωλοτούμπες) δεχόμαστε “κακοήθεις” επιθέσεις από “ανώνυμα” φασιστοειδή “ποντίκια” του ….
συστήματος! Παρακαλώ τους διαχειριστές των Blogs να απομονώσουν τα σκουλήκια αυτά μια και η ανωνυμία δεν πρέπει να είναι συνώνυμο της μη ... ευπρέπειας!

Όπως είναι γνωστό στην χώρα μας εδώ και χρόνια οι εκάστοτε εξουσίες πολλές φορές χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν κουκουλοφόρους και παρακρατικούς στα πλαίσια ενός μηχανισμού χάλκευσης και υπονόμευσης των λαϊκών αντιδράσεων για τα πεπραγμένα τους.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μέλη του ανίκανου κυβερνητικού θιάσου χρησιμοποιούν για αυτά τα άτομα την λέξη Μπαχαλάκηδες με σκοπό να μας κάνουν να ξεχάσουμε την λέξη "παρακρατικοί" και ότι αυτό σημαίνει για εμάς και την σύνδεση τους για να μη πω τον εναγκαλισμό τους σε κρίσιμες περιόδους με τους μηχανισμούς καταστολής!

Τώρα που τα ΜΜΕ στην πλειονότητα τους συμπορεύονται μαζί τους αποκρύπτοντας την αλήθεια αλλά και παραπληροφορώντας τον Ελληνικό λαό ο μόνος αντίπαλος που τους έχει απομένει είναι το διαδίκτυο και η δυνατότητα που μας παρέχει για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων αλλά και πληροφοριών!!!

Έτσι αφού δημιούργησαν μηχανισμούς παρακολούθησης για όσους θεωρούν επικίνδυνους (με τις γνωστές βαλίτσες της ΕΥΠ) δημιούργησαν και τους Μπαχαλάκηδες του διαδικτύου οι οποίοι περιδιαβαίνουν ολημερής στα διάφοραblogs και site καταγράφοντας πρόσωπα και σκέψεις που ενοχλούν την κοινοβουλευτική χουντοδημοκρατία τους! 

Αυτοί λοιπόν οι αργόμισθοι και ακαλλιέργητοι "πρακτορίσκοι" κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία τους παρεμβαίνουν (τρομάρα τους) σε επώνυμες σκέψεις ως σχολιαστές και με ανόητους χαρακτηρισμούς, ύβρεις ακόμα και με απειλές προσπαθούν να λοιδορήσουν αλλά το κυριότερο να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από την ουσία των σκέψεων του εκάστοτε αρθογράφου! 

Σίγουρα οι δημοσιοποιημένες σκέψεις και πληροφορίες δεν σημαίνει ότι πάντα είναι σωστές και αλάθητες αλλά εκεί έχουν δικαίωμα επώνυμοι και ανώνυμοι (στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου) να επικροτήσουν ή να αντικρούσουν με ευπρέπεια τα γραφόμενα! Ας γνωρίζουν λοιπόν οι ανώνυμοι "Μπαχαλάκηδες" του διαδικτύου πως όταν καταφεύγουν σε υβρεοσχόλια ...

1ον δεν πείθουν!
2ον εκθέτουν το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο!
3ον χαρακτηρίζονται ως κομματόσκυλα και ρουφιάνοι του συστήματος!
 

7 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ "ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ το λεξιλόγιο το δικό σου Πρεβενιέ, είναι η επιτομή της ευγένειας.
    Και δίκιο να έχεις όταν εκφράζεσαι, έτσι το χάνεις .
    Πες μας σε ποιο post, σχόλιο ή ότι άλλο αναφέρεσαι .
    Δεν μπορείς να αποκαλλείς "σκουλίκια" κάποιους αν ταυτοχρονα δεν παραθέτεις τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν δημοσιοποιείς επώνυμα τις σκέψεις σου , τις θέτεις στη κρίση του λαού .
    Επομένως αρνητικά ή θετικά σχόλια είτε σου αρέσει είτε όχι , θα μάθεις να τα δέχεσαι.
    Αρκετά με τις θεωρητικές ανοησίες .Βγαίνεις και βρίζεις αόριστα όλους με ακατανόμαστες λέξεις και όπως είπε ο προηγούμενος πες μας σε τι και σε ποιους αναφέρεσαι.

    Εκτός αν θεωρείς πράκτορες όσους μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας εδώ μέσα. Πες μας λοιπον σε ποιά σχόλια αναφέρεσαι ,συγκεκριμένα για να μην υποθέτουμε εμείς τι εννοείς και για να μην δίνεις τροφή στο ιστολόγιο για να απαγορεύσει παντώς είδους σχόλια πράγμα που αντιστοιχεί με μεμονομένη πράξη χουντικής απόφασης έτσι ώστε με αυτή να καλυφθούν όλοι όσοι τα ακούν χοντρά αλλά αληθινά εδώ μέσα.

    Μάκη, καθόλου σωστή απόφαση αν απαγορεύσεις τα σχόλια .
    Καλύπτεις πολιτικά όλους όσους από τους πολιτικάντηδες του Δήμου αρθρογραφούν .
    Ας τα ακούνε λοιπόν για να δουν ότι δεν είναι όλοι κομματόσκυλα όπως εκείνοι νομίζουν και ότι υπάρχει κόσμος εδώ έξω που σκέφτεται με τρόπο απίστευτα λογικό και άρα μαθηματικό !

    Πρεβενιέ , λέξεις δικές σου είναι "ξεπουλημένοι,κωλοτούμπες,ποντίκια,φασιστοειδή,σκουλίκια,κουκουλοφόροι,παρακρατικοί,
    πράκτορες, μπαχαλάκηδες,ΕΥΠτζήδες, πρακτορίσκοι,ρουφιάνοι,κομματόσκυλα, χαμηλού επιπέδου"
    Ευτυχώς που το δικό σου επίπεδο είναι τόσο ανεβασμένο και που δεν είσαι κομματόσκυλο εσύ ο ίδιος που βρίζεις όλους τους υπόλοιπους.
    Πες μας λοιπόν επώνυμα ,τι κόμμα ψηφίζεις, που ανήκεις πολιτικά, αν είσαι μέλος κάπου ή κάποιου κόμματος συγκεκριμένα, αν εσύ δεν είσαι κομματόσκυλο ούτε και φασίστας αριστερός ή δεξιός δεν έχει σημασία,τα άκρα ταυτίζονται !

    Για να μην σε κατηγορώ λοιπόν ,πες μου σε ποια σχόλια απευθύνεσαι σε όλους όσους βρίζεις με αυτές τις λέξεις που χρησιμοποιείς.

    1)
    2)
    3) σχόλια .

    Γιατί αν εννοείς ως κουκουλοφόρο κάποιον που λέει και ρωτάει τα αυτονόητα δηλαδή "που θα βρεθουν τα λεφτά για να κάνουν όλα όσα τάζουν οι υποψήφιοι " ή για κάποιον που τα "χώνει" σε όλους ,τότε είσαι το ίδιο φασίστας και γελοίος με όλους αυτούς και άρα δεν δικαιούσαι να κριτικάρεις αρνητικά υβρίζοντας τους πάντες.
    Εγώ λοιπόν σε ξαναρωτώ.
    Σε ποιά σχόλια αναφέρεσαι ;
    Για να τελειώνει το θέμα .
    Όσο για μένα που γράφω ως ανώνυμος ή τους άλλους που βρίζεις ως μπαχαλάκηδες (ειλικρινα δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνομαι και εγώ σε αυτούς και γι αυτό και η ερώτηση μου) ,
    θα γράφω όπως θέλω ,υποδείξεις δεν δέχομαι από κανέναν και το αν γράφω ανώνυμα ή επώνυμα είναι κάτι που αποφασίζω εγώ και όχι ο καθένας από όσους δεν συμφωνούν.
    Το "εγώ" , το λέω ως παράδειγμα και το προεκτείνω στο "εσείς" .
    Γίνε λοιπόν πιο σαφής. Παραλλήρημα σε έχει πιάσει λες και κάποιος σε παρακολουθεί συνέχεια και στο λέω καλοπροαίρετα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sampani stamata na vrizeis se xeroume oloi oti eiste eseis tou klisioskopiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι δεν ήθελα να θίξω προσωπικά κανένα από τους ευπρεπείς ανωνύμους σχολιαστές του συγκεκριμένου site και το άρθρο μου έχει να κάνει γενικά με όσα συμβαίνουν σε διάφορα blogs.
    Έχω την τιμή εδώ και χρόνια οι επώνυμες απόψεις μου να φιλοξενούνται σε μεγάλα blogs και ηλεκτρονικές εφημερίδες και πιστέψτε με ότι έχω δεχτεί χυδαίες προσωπικές επιθέσεις ακόμα και απειλές από κάποιους οι οποίοι ποτέ δεν κριτίκαραν τα γραφόμενα μου με επιχειρήματα.
    Το μπαχαλάκηδες του διαδικτύου που χρησιμοποιώ δεν είναι αυθαίρετη λέξη αλλά βασίζεται στις έγκυρες πληροφορίες που έχω για τους μηχανισμούς που έχουν στήσει κάποια πολιτικά κόμματα (ειδικά τα μεγάλα) και έχουν να κάνουν με συγκρότηση ειδικών τμημάτων 24ώρου παρακολούθησης του διαδικτύου και των blogs όπου επεμβαίνουν ως ανώνυμοι σχολιαστές προπαγανδίζοντας, παραπληροφορώντας, χυδαιολογώντας και πολλές φορές και απειλώντας ειδικά όσους εκφράζουν επώνυμα τις απόψεις τους.
    Όσο για τον φίλο που διερωτάται σε ποιο κόμμα ανήκω έχω να του πω ότι είμαι ευτυχής που στα κατά καιρούς άρθρα μου έχω δεχτεί τα βέλη Δεξιών, Αριστερών, Πασόκων κ.λ.π κομματικών σχηματισμών οπότε μπορώ να πω ότι είμαι ένας απλός Έλληνας που διακατέχεται από την αγωνία, την αβεβαιότητα και τον φόβο για το αύριο αυτού του τόπου για τον οποίο θεωρώ ότι πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί χωρίς κομματικές διαχωριστικές γραμμές τις οποίες εντέχνως μας επέβαλαν κάποιοι εδώ και χρόνια στην λογική του “Διαίρει και Bασίλευε”.
    Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
    Γιάννης Πρεβενιός
    e-mail: prevejohn@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε διαβάζω και στο τρομακτικό.
    Σωστά είναι τα περισσότερα που γράφεις αλλά το συγκεκριμένο ήταν κάπως άκαιρο σχόλιο στον παρατηρητή γιατί θίγει και τους υπόλοιπους χρήστες-σχολιαστές.
    Αυτό προσπαθώ να σου πω.
    Όσο για το τι ψηφίζεις ,δε μπορεί ,κάπου θα την ρίχνεις τη ψήφο σου !
    Σε όλα τα άλλα συμφωνώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε 31 Ιανουαρίου 2014 - 9:47 π.μ. η αφορμή για το άρθρο μου ήταν η προειδοποίηση του διαχειριστή του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ http://indobserver.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9325.html ότι θα αναγκαστεί να βάλει (δικαιολογημένα) φραγή στα σχόλια λόγω της συμπεριφοράς κάποιων ανωνύμων σχολιαστών. Αυτό για μένα θα ήταν κακό για τους υπόλοιπους πραγματικά ευπρεπείς σχολιαστές γιατί θα τους στερούσε την δυνατότητα του διαλόγου ακόμα και της εποικοδομητικής αντιπαράθεσης πάνω στα διάφορα θέματα που προβάλλονται. Θα ήταν κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο λόγω μερικών ίσως "εγκάθετων" τύπων γιατί αυτό το blog έχει δυναμική και πλουραλισμό και θα αδικούσε εκτός από τους διαχειριστές και όλους εμάς που το διαβάζουμε ή γράφουμε.
    Να επισημάνω ξανά ότι το να διεκδικούμε το αλάθητο των απόψεων μας είναι εγωιστικό αλλά θα πρέπει να είμαστε αυστηροί με όσους δεν επιχειρηματολογούν αλλά απλά την τυχόν διαφωνία τους την εκφράζουν με χυδαιολογίες και προσωπικές επιθέσεις.
    Όσο για το τελευταίο σου ερώτημα σίγουρα εξασκώ το δικαίωμα μου να ψηφίζω στις εκάστοτε εκλογικές αναμετρήσεις αλλά δηλώνω ότι δεν είμαι οπαδός αλλά … “φίλαθλος” της Πολιτικής!
    Καλή σου μέρα
    Γιάννης Πρεβενιός
    e-mail: prevejohn@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή