Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΔΕΙΤΕ...

Κύριο Γιώργο Καμίνη
Δήμαρχο Αθηναίων
Αξιότιμε κΚ. Δήμαρχε,
Καίτοι για την πρωτεύουσα και τους πολίτες της είστε ανύπαρκτος, οφείλω να ομολογήσω ότι η πολιτική αισθητική σας είναι απαράμιλλου κάλλους. Από την ανάληψη των Δημαρχιακών καθηκόντων σας διδάξατε πολιτικό πολιτισμό και πολιτική αγωγή δυτικοευρωπαϊκής κοπής. Η τελευταία, δε, απόφασή σας να απαγορεύσετε στους “ανάγωγους και αντικοινωνικούς” φίλους μου να συγκεντρωθούν στη αίθουσα του πνευματικού κέντρου Αθηνών για να παρακολουθήσουν άλλη μια “ακαλαίσθητη και ρυπαρή” ομιλία μου, πιστοποιεί τη βαθιά προσήλωση σας στο “πολιτικώς ωραίο”.  
Γνωρίζω ότι σε λίγους μήνες, αποχωρείτε από το δημαρχιακό θώκο. Ειλικρινά,  δε γνωρίζω αν θα μου λείψετε. Γιατί δεν έχω απαντήσει ακόμα στο εξής δίλλημα: Θέλω μια Αθήνα χωρίς σκουπίδια, χωρίς αστέγους, χωρίς εγκληματικότητα, με πράσινο, με πάρκα για τα παιδιά μας ή μια Αθήνα βυθισμένη μέσα στη βρώμα, με εγκαταλελειμμένους άστεγους, με την εγκληματικότητα να βρίσκεται στο ζενίθ, με τα παιδιά μας φυλακισμένα στα διαμερίσματα, αλλά που θα «λάμπει» από την πολιτική αισθητική σας;
Μέχρι να απαντήσω σ’ αυτό το δίλλημα -του οποίου η απάντηση θα δημοσιοποιηθεί- έχοντας συναίσθηση της… «βλάβης» που προκάλεσα στην αισθητική σας και ως ένδειξη συγνώμης από πλευράς μου, σας δωρίζω μια πίπα της ειρήνης (έστω μέσω φωτογραφίας), ευελπιστώντας ότι θα αποδεχθείτε το δώρο μου και την ειλικρινή μου μεταμέλεια .
Αθήνα 31 Ιανουαρίου 2014


Νίκος Ι. Νικολόπουλος

2 σχόλια:

  1. Πάντα ήταν ανύπαρκτος ο λαθροδήμαρχος Αθήνας Αμήν Καμίν.

    Αμήν Καμήν θα πάρεις δρόμο και θα ξεχαστείς! Θα σε θυμούνται μόνο οι λαθρέποικοι και η εταιρεία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ που θα είναι πολύ σύντομα παρελθόν!

    Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ζήτημα αν θα είναι συγκυβέρνηση με ΝΔ γιατί οι επιλογές που κάνει είναι εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, οπότε Αμήν Καμήν μην ελπίζεις να σε θυμούνται γιατί σε έχουν γραμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΤΡΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ,ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ.
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ.
    ΞΕΝΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝΝΕΤΕ .
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.
    ALEXANDER, SAVINELLI ΚΑΙ STANWELL.
    ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ALEXANDER ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .
    ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΟΜΙΟ , ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΥΓΡΟΠΑΓΙΔΑΣ .
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ !
    ΑΠΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑ.


    CHEWBACCA

    ΑπάντησηΔιαγραφή