Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ!

Έχει βάλει αρκετά κιλά και η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτε την καλλίγραμμη Άννα που ξέραμε κάποτε. Η παρουσιάστρια έχει βάλει τουλάχιστον 20 κιλά, σύμφωνα με το queen.gr!...

Η Άννα Δρούζα ανέκαθεν ήταν μια γυναίκα που πρόσεχε την εξωτερική της εμφάνιση και κυρίως τη σιλουέτα της. Πάντα αδύνατη και καλογυμνασμένη υπήρξε από τις κομψές ελληνίδες παρουσιάστριες. Τα τελευταία χρόνια που απουσιάζει από την τηλεόρασης, αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο τους ρυθμούς της και να επιτρέψει στον εαυτό της ν' αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες και να φήσει πίσω της δίαιτες και διατροφές.
Η παρουσιάστρια επισκέφτηκε μαζί με τον σύντροφό της Θανάσης Λάλα την παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Ελένη Βιτάλη στην Ιερά Οδό και είδαμε ότι έχει βάλει αρκετά κιλά και η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτε την καλλίγραμμη Άννα που ξέραμε κάποτε. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η παρουσιάστρια έχει βάλει τουλάχιστον 20 κιλά από την εποχή που την βλέπαμε στην τηλεόρασης, όμως ακόμη και έτσι παραμένει μια ελκυστική και κομψή γυναίκα!



kamikaze

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου