Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΝΤΟΥΡΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ! ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ;

Ο Αντώνης Πολύδωρας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τα Πολυϊατρεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όπου όλως τυχαίως βρέθηκε και ο φακός του "Παρατηρητή". 
Ο καρδιολόγος κ. Σταθογιάννης εξέτασε την πίεση του πρώην Δημάρχου και του είπε: "Έχεις πίεση μικρού παιδιού. Ούτε καν 13! 12,5 είναι η πίεσή σου"
Ο Αντώνης Πολύδωρας δικαιώνεται εν τοις πράγμασι όταν προκαλεί κατά καιρούς διάφορους τοπικούς πραάγοντες να αναμετρηθούν στην ορειβασία μέχρι την κορφή του Υμηττού! Και όχι μόνο!
Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Πολύδωρας είναι ήδη 84 ετών! 
Μετά από αυτή την εξέταση μήπως θα έπρεπε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να ξανακατέβει για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες δημοτικές εκλογές;

4 σχόλια:

 1. ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !
  ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΛΚΣ !
  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΜΕ ΙΩΣΗ , ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΣΕ 2-3 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ, ΤΙΣ ΣΦΙΞΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΑΚΡΟΑΣΤΙΚΑ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ , ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ,INR ΚΑΙ ΚΑΛΙΟ,ΝΑΤΡΙΟ, ΚΡΕΑΤΙΝΙΝΗ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΄21 !
  ΟΧΙ ΤΟΥ 1821 ΑΛΛΑ ΤΟΥ 1921 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΩ ΧΟΛΑΡΓΟΚΑΤΩΠΑΠΑΓΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΙΟ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ , ΠΑΙΡΝΩ ΔΕΚΑ ΒΑΡΒΙΤΟΥΡΙΚΑ , ΕΝΑ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΟ,ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΤΑΤΙΝΗ , ΕΝΑΜΙΣΗ STILNOX , 5 ISOPTIN , ENA XANAX , ΔΥΟ VIAGRA , ΔΥΟ LASIX ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ , RESOFERON ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ , SOPAK ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΙΟ , NORVARSC ,DIGOXIN, HYDROXEUREA, MEDROL, BELIFAX, INSPRA , REMERON,SYNDROME, SEROPRAM , ZURCAZOL KAI ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΝΕΨΗ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΨΑ COLA ΜΕ ΕΝΑ DEPON MAXIMUM .

  ΜΕΤΑ ,ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ !

  ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ , ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή