Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο ΞΥΔΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ! ΒΑΖΕΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

6.030.000,00 ευρώ πρόκειται να εισπράξει ο Δήμος μας χάρη σε μία μεγάλη δικαστική επιτυχία. Παρακάτω η ανακοίνωση του Δημάρχου. 
Αγαπητοί συνδημότες,   
Το καλύτερο τέλος είχε για το Δήμο μας η δικαστική εκκρεμότητα μεταξύ του τ. Δήμου Παπάγου και του ελληνικού δημοσίου, σχετικά με την αναγκαστική απαλλοτρίωση υπέρ του δημοσίου, έκτασης 94.761,72 τμ στην Κτηματική Περιφέρεια Παπάγου, για τη διάνοιξη της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού (Δ.Π.Λ.Υ.). 
Το Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αριθ. 56/2014 απόφασή του, αναγνώρισε οριστικά και τελεσίδικα ότι, από τα 94.761,72 τμ που απαλλοτριώθηκαν στην περιοχή Παπάγου για τη διάνοιξη της Δ.Π.Λ.Υ., δικαιούχος αποζημίωσης από το δημόσιο για τα 78.550,52 τμ είναι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, ενώ ο Αυτόνομος Οικοδομικός Οργανισμός Αξιωματικών (Α.Ο.Ο.Α.), ο οποίος διεκδίκησε να αναγνωριστεί ως ιδιοκτήτης όλης της έκτασης, είναι δικαιούχος για τα υπόλοιπα 16.211,20 τμ. Επισημαίνεται ότι η απόφαση του Πρωτοδικείου είναι οριστική και δεν μπορεί να προσβληθεί δικαστικά.
Με βάση αυτή την οριστική και τελεσίδικη απόφαση του Πρωτοδικείου και την υπ’ αριθ. 6338/2000 απόφαση του Εφετείου Αθηνών  (με την οποία καθορίστηκαν οι οριστικές τιμές αποζημίωσης ανά τ.μ.), ο Δήμος μας δικαιούται να εισπράξει το σημαντικό ποσό των 6.030.000,00€, το οποίο θα ενισχύσει άμεσα και αποτελεσματικά τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτό το ποσό που θα εισπράξουμε, θα αυξηθεί ο προϋπολογισμός εσόδων του Δήμου μας κατά 25% ή και περισσότερο.
Η είσπραξη του παραπάνω ποσού των 6.030.000,00 € προβλέπεται να γίνει σχετικά γρήγορα  (το 60% αυτού του ποσού εκτιμάται ότι θα εισπραχθεί άμεσα), δεδομένου ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία και προκειμένου να συντελεστεί η απαλλοτρίωση, το ελληνικό δημόσιο έχει καταθέσει από το 1998 στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το συνολικό ποσό της αξίας των εκτάσεων που απαλλοτριώθηκαν.
Αγαπητοί συνδημότες,
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η παραπάνω οριστική και ευνοϊκή για το Δήμο μας διευθέτηση του θέματος της απαλλοτρίωσης στην περιοχή της Δ.Π.Λ.Υ. είναι πολύπλευρα σημαντική για το Δήμο Παπάγου – Χολαργού γιατί, πέρα από τη σημαντική αύξηση των εσόδων μας κατά 25% ή και περισσότερο, αποκτούν ουσία και περιεχόμενο οι υπ’ αριθ. 473/1995 και 76/2006 παλαιότερες αποφάσεις του Αρείου Πάγου. Με αυτές τις αποφάσεις, είχε επιλυθεί αμετάκλητα υπέρ του τ. Δήμου Παπάγου η διαφωνία του με τον Α.Ο.Ο.Α. σε ό,τι αφορά στην κυριότητα εκτάσεων συνολικής επιφάνειας 2.040 στρεμμάτων στην περιοχή Παπάγου. Αυτές οι εκτάσεις των 2.040 στρεμμάτων προορίζοντο για κοινόχρηστους και κοινωφελείς σκοπούς, όταν είχε επεκταθεί, το 1979, το σχέδιο πόλης της τ. Κοινότητας Παπάγου. Μετά την ακύρωση αυτής της επέκτασης, το 1981, από το Συμβούλιο της Επικρατείας (το οποίο έκρινε ότι η περιοχή στην οποία θα εγένετο η επέκταση της πόλης θεωρείται δασική και, ως εκ τούτου, μη οικοδομήσιμη),  ο τ. Δήμος Παπάγου διεκδίκησε την κυριότητα των 2.040 δασικών στρεμμάτων και, μετά από μακροχρόνιους και επίμονους δικαστικούς αγώνες, την κέρδισε με τις προαναφερθείσες αποφάσεις του Αρείου Πάγου. Τμήμα αυτών των 2.040 δασικών στρεμμάτων αποτελούν τα 78.550,52 τ.μ. που απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή της Δ.Π.Λ.Υ., για τα οποία ο Δήμος μας θα αποζημιωθεί με το ποσό των 6.030.000,00€, όπως προαναφέρθηκε.   
Η Δημοτική Αρχή αισθάνεται πλήρως ικανοποιημένη και δικαιωμένη από την επιτυχή έκβαση αυτής της υπόθεσης και θεωρεί υποχρέωσή της να εξάρει τη συμβολή σ’ αυτή την επιτυχία του Νομικού Συμβούλου του Δήμου μας κ. Νικ. Γεωργακοπούλου και ιδιαίτερα του προσφάτως αποχωρήσαντος Νομικού Συμβούλου του τ. Δήμου Παπάγου και εν συνεχεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού δικηγόρου επί τιμή κ. Κωνσταντίνου Σκολίδη.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος Π.Ν. εα


10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΔΗΛΟ.

      ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ;

      Διαγραφή
  2. ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΕΟ !

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ

    1) ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ

    2) ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ (ΑΝ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ) ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ Ή ΤΟ STATEMENT ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .

    3) ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ .

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!



    Φιλικά, σας χαιρετώ ,

    Chewbacca - Papagocholargos

    Starship piloting and repair GAF , ε.α. ( Galaxy air force , εν αποστρατεία )



    http://awdsgn.com/classes/fall09/webI/student/trad_mw/mcnamara/rmq/images/io78_p4_7_bg.jpg














    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Theoooooooooooooooooos !!!
    na soy po re file .......an den eisai desmeymenos , i kori mou se exei eroteytei me ta osa grafeis .....................ante na isixasoume kai emeis oti tha paei se kala xeria....!
    Epathe kai loksiga apo to poly gelio ,ayto me tin arkuda tou polemou astron Theikoooooo.
    na sai kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ,

      ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ.
      ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΨΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.
      ΤΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" .
      ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΑΡΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΠΙΠΤΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ .
      ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΡΙΖΟΥΜΕ.

      ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ.
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΙΝΑ ;
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ .
      ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ;
      ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ,ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ .
      ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;
      ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ , ΜΑΖΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.
      ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ;
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ " ΠΡΟΔΟΣΙΑ " ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΩΣ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ .
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" .
      ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΞΕΡΕΤΕ .
      ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ,ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΝΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ , ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ , ΤΟΝ ΕΞΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ "ΓΙΑΝΑΠΑΣΜΑΛΑΚΑ" ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΓΟ ΕΝΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ "ΠΑΣΜΑΛΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΜΟΠΑΓΟ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΓΗΪΝΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑ GRIZZLY ΑΛΛΑ ΣΕ MINIMUM ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΦΤΙΡΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑΛΑΝΤΩΜΕΝΟ ΑΓΚΑΘΩΤΟ ΠΕΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΑΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΑΜΜΟΠΑΓΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ.

      CHEWBACCA .

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ , ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ COPY / PASTE ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΧΟΛΙΑ .

      ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΕ ΟΤΙ ΩΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΗΝ ΓΗΪΝΗ ΑΜΕΤΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΗΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΠΑΡ΄ ΟΛΙΓΟΝ ΠΕΘΕΡΕ ΜΕ ΤΙΜΑΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΒΑΘΕΩΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ !
    ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ,ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ(ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΥΣΑΝΙΟΥ,
    ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ.
    ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΠΕΙ , ΑΔΥΝΑΤΟΣ, 1.80 ΥΨΟΣ,ΜΙΑ ΜΑΜΑ ,ΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ (ΚΕΦΑΛΙ) ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ,ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ , ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ "ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΠΑΣΤΑ",ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΙΚΙΑ 47 ΕΤΩΝ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ΟΑΕΔ .
    ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ......ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ !

    CHEWBACCA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποστολοπουλε προδοσες τον πολιτικο σου μεντορα νικολαου, προδοσες και τον ξυδη, προδοσες και τον χολαργο μας. Αυγουροπουλε συτιζεσαι απο τον δημο εσυ και ολο σου το συγγενολοϊ. Αισχος αυγουροπουλε. Αισχος στην μουντακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ .
    ΩΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ , ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ.ΠΡΙΝ.
    Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ; ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΜΕΝΤΟΡΑ ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ.........SORRY BOYS !
    ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ .
    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ;
    ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ;
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ;
    ΤΙ ΕΙΣΤΕ ;

    ΜΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΏΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΔΗΣΩ ;


    CHEWBACCA

    ΑπάντησηΔιαγραφή