Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ

Προς τους  Αξιότιμους κ.κ.  Πρόεδρο της Κυβέρνησης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υφυπουργούς, ως  και προς  τον Αξιότιμο Βουλευτή της Ν.Δ.  κ. Αθανάσιο Νταβλούρο.
Σας αναμεταδίδω το παρακάτω δημοσίευμα για το ως άνω ΘΕΜΑ υπογραφόμενο από τον γνωστό Πολιτικό Επιστήμονα  κ. Κωνσταντίνο Χολέβα.  Οι χρωματικές υπογραμμίσεις είναι δικές μου.
Τελικά θα μας κάνετε να αλλοιώσουμε και να  ξεχάσουμε και τον  ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ  όπως, με τους νόμους από την  μεταπολίτευση κι εδώ, αλλοιώθηκαν  η  γλώσσα μας και η γραφή  αυτού του ΄Υμνου μας στο μονοτονικό, αλλά και δρομολογήθηκε η καταβίβαση των Ιερών Εικόνων του Σωτήρος μας Χριστού, της Παναγίας μας και των Αγίων μας από τα Λεωφορεία μας και από τα λοιπά  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι και από τα Σχολεία μας και από τις αίθουσες των δικαστηρίων.
Αφαιρέσατε και το Σταυρό από το κοντάρι της Γαλανόλευκης Σημαίας μας, αλλά  ψηφίσατε και νέο νόμο με τον οποίο επιτρέψατε να ανοίγουν όλα τα καταστήματα και τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ και κατ΄ επέκταση μάλλον και σε όλες τις λοιπές χριστιανικές αργίες μας.
Ακόμη δεν αποφασίσατε να ανεγερθεί το ΤΑΜΑ του ΕΘΝΟΥΣ  στο Αττικό ΄Αλσος παρότι την 05/7/2012 στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου του Τάματος του ΄Εθνους, στην οποία συμμετείχα,  ο πρωτοεκλεγής και άξιος Βουλευτής σας της Αχαϊας κ. Αθανάσιος Νταβλούρος  μίλησε, εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, υπέρ της  πραγματοποιήσεως του ΤΑΜΑΤΟΣ και  μάλιστα κακίζοντας την παράλειψη Πολιτείας και Εκκλησίας για την μη εισέτι πραγματοποίηση του ΤΑΜΑΤΟΣ του ΕΘΝΟΥΣ. 
Αποφασίσατε όμως, δυστυχώς για σας, τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ της λογικής σας. ΨΗΦΙΣΑΤΕ την  ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό με χρήματα του κατά το πλείστον Ελληνοχριστιανικού Λαού μας ξεχνώντας το ΤΑΜΑ στο ΣΩΤΗΡΟΣ μας ΧΡΙΣΤΟΥ.   
Μ΄αυτό το σχόλιο σας υπενθυμίζω το ΧΡΕΟΣ σας και την απάντησή σας  στα 2 ως άνω ζητούμενα.
Στυλιανός  Σφακιανάκης

1 σχόλιο: