Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΛΗΣΤΕΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΑΤΜ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, 70 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Μπορούμε να νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς! Κάτω από την μύτη των αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Παπάγου, κυριολεκτικά 70 μέτρα από την είσοδο του αστυνομικού τμήματος, άγνωστοι έκλεψαν και φόρτωσαν ολόκληρο το ΑΤΜ από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της Λεωφόρου Εθνικής Αμύνης! 
Το περιστατικό συνέμη σήμερα ξημερώματα στις 4.15'! Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, σπασμένα τζάμια ...κοσμούν τον χώρο. Για να γίνει αυτή η επιχείρηση στην κεντρικότερη λεωφόρο του Παπάγου και μάλιστα λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα, αυτοί που το έφεραν σε πέρας την αποστολή είχαν και θράσος και οργάνωση. Το ερώτημα όμως είναι: Χτύπησε ο συναγερμός; Κανείς  αρμόδιος αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Παπάγου  δεν δέχτηκε να μας δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια από το συμβάν. Ούτε ο αρμόδιος αξιωματικός ασφαλείας. Μας παρέππεμψαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας σστο Μαρούσι (από τον Άννα στον Καϊάφα) όπου ο εκεί αρμόδιος αξιωματικός μας είπε ότι "δόθηκε σήμα συναγερμού με το σπάσιμο των τζαμιών του υποκαταστήματος αλλά δεν είναι γνωστό εάν ακούστηκε ο συναγερμός.
Δεν μπορώ όμως κι εγώ να σας πω τίποτε περισσότερο, να πάρετε ότνα θα είναι εδώ ο Διοικητής"! 
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες το σημείο έχει αποκλειστεί και μάλιστα βλέπετε και καρότσι του σούπερ μάρκετ, ενδεικτικό του ότι οι ληστές χρησιμοποίησαν και το καρότσι για να φορτώσουν το ΑΤΜ και να εξαφανιστούν σαν κύριοι!
Όπως καταλαβαίνετε μπορούμε να νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου