Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ: "Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ"

Απίστευτες και σοκαριστικές δηλώσεις από την κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία. «Ο Νταλάρας έστειλε στεφάνι στην κηδεία του πατέρα μου, αλλά ζήτησα να το απομακρύνουν. 

Ήταν πολύ...
σοβαροί οι λόγοι αυτής της αντιπαράθεσης. Όλα τα στεφάνια και τα συλλυπητήρια μηνύματα του κόσμου δε μπορούσαν να το αλλάξουν αυτό. Με τον πατέρα μου είχε φτάσει σε σημείο χειροδικίας...Τον χτύπησε. Μετά άρχιζαν τα δικαστήρια σωρηδόν όπου ο μπαμπάς μου άρχισε να ανακαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο κύριος Νταλάρας στο χώρο του τραγουδιού. Ήταν ιδεολογική αντιπαράθεση. Για εκείνον εκπροσωπούσε ένα status στο ελληνικό τραγούδι που ήταν απεχθές και εχθρικό. Για τον πατέρα μου το τραγούδι ήταν ιδεολογία και όχι λεφτά...»


Ακόμη συμπλήρωσε: «Την Χαρούλα τη λάτρευε. Ο θάνατος είναι μια καταλυτική κατάσταση γιατί συνειδητοποιείς και για τον εαυτό σου πράγματα. Συζητήσαμε πολύ με τη Χαρούλα. Της εξήγησα τι εννοούσε όταν έλεγε "η Αλεξίου θα φάει την Χαρούλα". Το κατάλαβε γι αυτό γεννήθηκε η ιδέα του cd "H τριπλα". Κατά την ηχογράφηση υπήρχαν στιγμές που δε μπορούσε να τραγουδήσει γιατί έκλαιγε. Την ίδια συγκίνηση νιώθαμε όλοι. Ήταν σαν ένα αιωρούμενο πάζλ που όλα τα κομμάτια είναι έτοιμα μπροστά μας» τόνισε στο περιοδικό ΕΓΩ που κυκλοφορεί.
apospasma.gr, paraskinio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου