Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Ε! ΝΑΙ λοιπόν υπάρχει Θεός! Δεν ξέρω με ποιον αόρατο τρόπο, αλλά έβαλε το χέρι Του!!!
Η μήνυση για εσχάτη προδοσία του Δημήτρη Αντωνίου, εναντίον της κυβερνήσεως του Γιωργάκη Παπανδρέου και όλων όσων είχαν ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Υπενθυμίζεται ότι την μήνυσεη είχε καταθέσει ο κ. Ανωνίου 20 μέρες  μετά την υπερψήφισή του Μνημονίου, τον Μάϊο του 2010, είχε διαβιβαστεί στην βουλή και είχε ταφεί από τους διακομματικούς προδότες. Τώρα, τόσο η συγκεκριμένη μήνυση όσο κι ανάλογες μηνύσεις άλλων πολιτών  διαβιβάζονται κατευθείναν στην τακτική Δικαιοσύνη. 
Η εσχάτη προδοσία έχει νομολογηθεί από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου ότι είναι ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και σύμφωνα με το άρθρο 97 του Συντάγματος είναι πολιτικό έγκλημα  και κατά ρητή εντολή του Συντάγματος αρμόδια για την εκδίκασή της είναι τα μικτά ορκωτά δικαστήρια της Τακτικής Δικαιοσύνης!!!!! Κι όχι η ελληνική βουλή!!!!
Την διαβίβαση στην Τακτική Δικαιοσύνη την είχε ζητήσει σύμφωνα με το άρθρο 97 του Συντάγματος ο κ. Ανατωνίου αλλά ο τότε αρμόδιος εισαγγελέας δεν τον άκουσε και την διαβίβασε στην βουλή....
Όμως κάτι άλλαξε!!!
Οι μηνυόμενοι που ως τώρα ήταν ύποπτοι για εσχάτη προδοσία, από την  Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 είναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!! Και όχι μόνο για εσχάτη προδοσία αλλά και για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!
Μυστικά... ποια μυστικά; κάτι σαν αυτά που ήξεραν πχ αυτοί που αγόραζαν τα CDS ας πούμε;;;; Μου φαίνεται ότι 2014 θα είναι πολύ ευχάριστη χρονιά τελικά!!!!
Για να δούμε...
Εδώ τα λέει ο ίδιος ο κος Αντωνίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου