Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ποδήλατο και Καρναβάλι. Εναλλακτική μορφή μετακίνησης και διασκέδαση. Ποδηλάτες Παπάγου-Χολαργού και Σύλλογος Γονέων 1ου Γυμνασίου Χολαργού. 

Διαφορετική η ποδηλατάδα αυτής της Κυριακής των Ποδηλατών Παπάγου-Χολαργού αφού σε συνεργασία με το  Σύλλογο Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού διοργάνωσαν για πρώτη φορά και στο Δήμο μας... καρναβαλική ποδηλατοπορεία. Μαθητές, γονείς και ποδηλάτες βρέθηκαν στο ραντεβού τους στις 11.30 το πρωί της Κυριακής στο σχολείο της Αετιδέων όπου ξαφνικά ο δρόμος γέμισε ποδήλατα και... μάσκες. Η βόλτα διήρκησε 1.30 ώρα στις γειτονιές του Παπάγου και του Χολαργού και επιστρέφοντας στο σχολείο οι ορθοπεταλιές συνεχίστηκαν μέσα στο προαύλιο υπό τις μουσικές επιλογές των "djs" Γιώργου και Μάριου μαθητές της Γ'. Ακολούθησε βράβευση των τριών καλύτερων αμφιέσεων σε δύο μαθητές του Α4 την Ελενα και τον Κωνσταντίνο και στην εντυπωσιακά αγνώριστη μαμά Αβα του... Β2.
Παράλληλα ο Σύλλογος Γονέων "εγκαινίασε" την ίδια μέρα και τη νέα μπάρα ποδηλάτων η οποία μετά από πρόταση του μεταφέρθηκε από το πεζοδρόμιο της Αετιδέων όπου παρέμενε χωρίς να χρησιμοποιείται, σε φυλασσόμενο χώρο εντός του σχολείου. Σύμφωνα με τους γονείς του συλλόγου η όλη εκδήλωση είχε σαφή στόχο την παρακίνηση των παιδιών στη χρήση του ποδηλάτου και τι καλύτερο αυτό να γίνεται μέσω της διασκέδασης.
Ευχαριστίες απηύθυνε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων στον Διευθυντή του σχολείου κ. Α. Δημητρόπουλο, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και βεβαίως στους καταπληκτικούς Ποδηλάτες Παπάγου-Χολαργού για την εξαιρετική συνεργασία και το κέφι τους.

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ .

    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΝΗ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή