Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Έπειτα από περίοδο διαβούλευσης το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο βρίσκεται στο στάδιο έγκρισης από το δημοτικό συμβούλιο.
Κατά τη γνώμη μου το Γ.Π.Σ θα πρέπει να ψηφιστεί μετά τις δημοτικές εκλογές από το νέο δημοτικό συμβούλιο το οποίο θα έχει λάβει νωπή εντολή από τους δημότες. Δεν είναι σωστό το παρόν συμβούλιο να δεσμευτεί με μια τόσο σημαντική απόφαση.
Πιστεύω ότι ο συντελεστής δόμησης θα πρέπει να παραμείνει 1 (ένα) και να μην μεταβληθεί σε  0,8 όπως προτείνει ο μελετητής διότι είναι κοινωνικά άδικο η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών να έχει ήδη επωφεληθεί από το συντελεστή 1 ενώ όποιος ακόμα δεν έχει κτίσει το ακίνητο του να είναι υποχρεωμένος να περιοριστεί στο συντελεστή 0,8. Παράλληλα, το ύψος θα πρέπει να παραμείνει στα 14μ, αντί να γίνει 11μ γιατί η μείωση σημαίνει ελάττωση ωφέλιμων χώρων διαμονής και κατά συνέπεια μείωση της αξίας του ακινήτου.
Εξάλλου, η μείωση του συντελεστή, στερείται νοήματος σήμερα αφού έχει ήδη οικοδομηθεί το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Ίσως να είχε νόημα αν ψηφιζόταν πριν 30 χρόνια!!!
Σχετικά με την πρόταση για υποχρεωτική στέγη- κεραμοσκεπή  στις νέες κατοικίες θεωρώ ότι θα είχε νόημα αν υποχρεώνονταν σε κατασκευή σκεπής και τα παλαιότερα κτίσματα.  Εφόσον δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο δεν θα επιτευχθεί  καμία ομοιομορφία στα οικήματα της  περιοχής και άρα δεν συντρέχει κανένας λόγος επιβολής του μέτρου.
Τέλος, σχετικά με την πρόταση για δημιουργία καταστημάτων επί της οδού Εθνικής Αμύνης και στο αριστερό τμήμα της Αναστάσεως πιστεύω ότι είναι εντελώς ανεδαφική. Ο Παπάγος αφενός είναι προάστιο  αμιγούς κατοικίας αφετέρου ανήκει στον ίδιο δήμο με το Χολαργό όπου λειτουργεί πλήρης αγορά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποδυναμώσουμε την αγορά του Χολαργού που ήδη περνάει κρίση δημιουργώντας κάποια μαγαζάκια στον Παπάγο. Αντίθετα πρέπει όλοι οι Παπαγιώτες συνειδητά να ενισχύσουμε εμπορικά το Χολαργό ώστε να διατηρήσει την εμπορική του δραστηριότητα. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι η νομιμοποίηση κάποιων φούρνων ,ψιλικατζίδικων κ.λ.π στου Παπάγου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι άμεσες τοπικές ανάγκες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

5 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΟΥΤΕ ΠΑΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΩΝ ΠΩΛΗΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ή ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ , ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Ή ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Ή ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ Ή ΦΟΥΡΝΟΥ Ή MINI MARKET ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΑΠ ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ;
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΑΧΑΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
    Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ 1 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ 1999-2008 ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ .
    ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.
    ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ , ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΤΣΙΡΛΑ ΧΕΖΟΠΟΠΙ .
    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΠΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΑΣΤΙΟ "ΠΑΠΑΓΟΣ" .
    ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ !
    ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ !
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ;
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ATHENS MALL ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΑΓΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ .....

    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΘΕΗ Ή ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΕΦΑΛΑΡΙ .
    ΛΙΓΟ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΙΣΕΛΘΩ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ............
    ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ , ΟΙ ΕΤΣΙ,ΟΙ ΑΛΛΙΩΣ , ΟΙ ΑΜΕΜΠΤΟΙ ,ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΡΕΣ ..............!!!!

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ .

    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΙΝΔΟΥ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ , ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ .
    ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.
    ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ "ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ, ΒΛΑΚΕΣ,ΖΩΑ ΟΡΘΑ" ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΑΜΙΓΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΡΟΑΣΤΙΟ "ΜΠΟΡΔΕΛΟ" .
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΕΠΙ 24ΩΡΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΕΛΑΪΔΟΥΝ ;
    ΕΓΩ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ;
    ΑΠΛΑ ΕΝΩ ΣΑΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΜΕ ,ΕΤΣΙ ;

    ΟΧΙ,ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ.
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ,ΔΙΑΧΥΤΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους, ένας δημοτικός παράγων, έστω και πρώην, που πήρε σαφή θέση στο ζήτημα των όρων δόμησης στου Παπάγου. Το σημαντικό είναι οτι ο ίδιος έχει εξαντλήσει στη δική του ιδιοκτησία το σ.δ. και το ύψος. Αρα δεν περιέχει ιδιοτέλεια η θέση του, σε αντίθεση με το φρόκαλο - εσαεί δεκανίκι του ακατονόμαστου.
    Και μια παρατήρηση στις σοφίες του προηγούμενου. Οταν υπάρχει ταράτσα, η οικοδομή είναι υπολογισμένη με υψηλά ωφέλιμα φορτία ταράτσας, τα οποία δεν υπάρχουν όταν υπάρχει κεραμοσκεπή. Εκτός αν στα κεραμίδια ανέβει καμιά γάτα όπως ο προηγούμενος !!
    Τις υπόλοιπες αρλούμπες περί "Φιλοθέης", "Δυτικής Ουκρανίας -μπαρδόν Αττικής" -, "μπουρδέλων" και λοιπά συναφή που δείχνουν υψηλό επίπεδο, ευρυμάθεια, λεκτικό πλούτο δεν τα σχολιάζω. Κάνω όμως μία αντιπρόταση : Να μειωθεί ο σ.δ. και το ύψος στο Χολαργό σε 0,8 και 11μ. αντίστοιχα και να παραμείνει ως έχει ο Παπάγος
    Δεκτές και αρλούμπες ως απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
      ΕΓΩ ΕΡΩΤΗΣΑ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
      ΨΥΧΡΑ,ΣΤΕΓΝΑ.

      ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

      ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ,

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ;

      ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΡΩΝΑΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΣΟΥΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ JOBS SEARCH ΤΟ BLOG .

      Διαγραφή
    2. ΕΙΔΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.
      ΟΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ .
      ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΑΓΟΣ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ .

      ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ !

      ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

      ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ .

      ΚΑΡΑΒΑΝΑ Ε ΚΑΡΑΒΑΝΑ .

      Διαγραφή