Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΥΚΑΣΟ! ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΡΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! SUPER ΑΝΑΛΥΣΗ

                                                       γράφει ο  ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                         Διεθνολόγος
                              e-mail: ant.grypaios@gmail.com

Οι Σιωνιστές έμποροι των Εθνών σε πλήρη δράση στην Ουκρανία.
Οι σύγχρονοι έμποροι της Βενετίας του Σαίξπηρ, σε πλήρη δράση.
Όλη αυτή η διεθνής πολεμική αναταραχή έγινε για τέσσερις λόγους.
1.-Για να διχοτομήσουν την Ουκρανία σε Ανατολική & Δυτική.
2.-Για να κυκλώσουν τη Ρωσία με Νατοϊκά στρατεύματα .
3.-Για να βάλλουν την Ουκρανία στο Δ.Ν.Τ. , Ε.Ε. & ΝΑΤΟ.
4.-Για να κυριαρχήσουν στη Μαύρη Θάλασσα, με στόχο το Καύκασο.
Οι Σιωνιστές έμποροι των εθνών παίζουν Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά παιχνίδια. Η Ρωσία προειδοποιεί τους ηγέτες της Ν.Τ.Π. όσοι έχουν Γεωπολιτικές φιλοδοξίες ας το ξεχάσουν.
Αυτό σημαίνει πολλά. Για πιο ΝΑΤΟ πολεμάμε;;; Για το ΝΑΤΟ των Κοσμοκρατόρων Rothschild & Rockefellers;;;; κ.λ.π.
Για το ΝΑΤΟ της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων;;;;
Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν, «Πρόβα πολέμου από τη Ρωσία. Κολοσσιαία άσκηση με 250.000 άνδρες, χιλιάδες άρματα, πλοία, και αεροπλάνα τελευταίας τεχνολογίας, και πύραυλοι παντός τύπου, με πυρηνικές κεφαλές, σε ετοιμότητα».  
Ο Λαός της Ουκρανίας που έκαναν το λάθος να πάρουν το μέρος των Σιωνιστών Δυτικών, γρήγορα θα το μετανιώσουν, αφού θα πεινάσουν με το Δ.Ν.Τ. τη Σιωνιστική Τρόϊκα, και τα Μνημόνια, όπως εμείς.
Σήμερα στην Ουκρανία οι απατεώνες πολιτικοί μιλάνε για Ναζισμό,
κρύβοντας τη διχοτόμηση της χώρας.
Το Σιωνιστικό ΔΝΤ «ψοφάει» για πελάτες, και βρήκε την Ελλάδα, και την Ουκρανία, με τους προδότες πολιτικούς, αλλιώς θα κλείσει, σαν ένα μαγαζάκι χωρίς πελάτες, λίγο πριν βάλλει λουκέτο.
Το ΔΝΤ είναι ιδιοκτησία των ψυχοπαθών ηγετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, από την οποίαν αντλεί την εξουσία και δύναμή του.
Γιαυτό η Σιωνιστική  Νέα Τάξη Πραγμάτων του βρίσκει πελάτες κράτη «ψοφίμια» στη διεθνή οικονομική σκακιέρα, που έχουν θαλασσινά μαλάκια πολιτικούς, για να εκμεταλλευθεί τους Λαούς δεόντως.
Προ ετών έγινε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης η διεθνής
σύσκεψη της Σιωνιστικής λέσχης Bilterberg των Κοσμοκρατόρων!
Εκεί απεφασίσθη η χρεοκοπία της Ελλάδος, και η είσοδος αυτής στο ΔΝΤ, για να γίνει ο Λαός μας αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Τώρα μας χρειάζονται να πολεμήσουμε στο πλευρό τους!!!
Δύσμοιρη Ελλάς με τα θαλασσινά μαλάκια πολιτικούς που κουβαλάς.!!! Η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, βρήκανε την ευκαιρία τώρα που η Ρωσία είχε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, και έκαναν τη ζημιά, με την ανατροπή του νόμιμου προέδρου της Ουκρανίας, και τη διχοτόμηση της χώρας αυτής.
Οι κάτοικοι της Δυτικής Ουκρανίας, στο θρήσκευμα καθολικοί και προτεστάντες, έχουν χαζαρο-Γερμανικές, και χαζαρο-Πολωνικές ρίζες,
δηλαδή στη πλειοψηφία τους είναι Γερμανο-Εβραίοι, & Πολωνο-Εβραίοι, και θέλουν να ζήσουν με τη Σιωνιστική Δύση.
Τούτου δοθέντος, η Ν.Τ.Π. άρπαξε την ευκαιρία, και με τη βοήθεια της  Τζούλιας Τιμοσένκο, έχωσε τη μισή τουλάχιστον (Δυτική) Ουκρανία στο ΔΝΤ, με Τρόϊκες, Μνημόνια, και Γερμαναράδες τοποτηρητές, και Γερμανική Σιωνιστική Ύπατη Αρμοστεία.
Ευχόμεθα στους Δυτικούς Ουκρανούς καλά να περάσουν, με τους έμπορους των Εθνών, με τα τέρατα της Σιωνιστικής Δύσης που έμπλεξαν. Τους άνοιξαν τη πόρτα στο ΔΝΤ, σε ΜΟΝSΑΝΤΟ, SOROS, & CIA, δηλαδή σε όλο το «καλό τον κόσμο» της Γης, σε όλο το κακό συναπάντημα του πλανήτη.
Από τα γεγονότα που τρέχουν φαίνεται πως η Τζούλια Τιμοσένκο, χάνει το πολιτικό παιχνίδι, και τα υπουργεία καταλαμβάνουν οι ΝεοΝαζί , υπό τις ευλογίες των δυνάμεων της Δύσης, κυρίως Γερμανίας.
Οι πραξικοπηματίες της Δυτικής Ουκρανίας, απειλούν τη Ρωσία ότι θα την τιμωρήσουν εάν αυτή βοηθήσει στην απόσχιση της Κριμαίας.

Η Ουκρανία είναι τεράστια χώρα που ξεκινά από τη Πολωνία, και φθάνει μέχρι τη Κριμαία, με πληθυσμό 55 εκ. κατοίκους, και πρωτεύουσα το Κίεβο, που κείται στη Δυτική Ουκρανία.
Η Ανατολική Ουκρανία, με τη Κριμαία, είναι φιλο-Ρωσική, και κατοικείται από Ορθόδοξους Ουκρανούς, Ρώσους, και Έλληνες, και θα παραμείνει στο πλευρό της Ρωσίας.
Η νέα ηγεσία της Ουκρανίας φοβάται απόσχιση της Κριμαίας.
Η Κριμαία με το κόλπο της Αζοφικής θάλασσας, και τη πρωτεύουσα Σεβαστούπολη, και άλλες πόλεις που έχουν Ελληνικά ονόματα, και κατοικούνται από ΕλληνοΡώσους, παραμένουν πιστοί στην Ορθόδοξη Ρωσία. Η Σεβαστούπολη είναι ο ναύσταθμος του Ρωσικού πολεμικού Στόλου. Η Αζοφική θάλασσα, με τη Χερσόνησο της Κριμαίας θεωρείται εδαφική προέκταση της Ρωσίας. Η Χερσόνησος μέχρι το 1954 ήταν Ρωσικό έδαφος, και παραχωρήθηκε στην Ουκρανία από την πρώην ΕΣΣΔ. Στην Ουκρανία έγινε «επανάσταση» της μειοψηφίας, πραξικόπημα πρακτόρων της Σιωνιστικής Δύσης, και παρασυρμένων κατοίκων της Δυτικής Ουκρανίας.
Τα θύματα ανάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών ήταν πολλά, λόγω της δράσης των ελεύθερων σκοπευτών, πρακτόρων των δυνάμεων της Σιωνιστικής Δύσης, ΗΠΑ & κρατών της Ε.Ε.
Τις δολοφονίες πολιτών-διαδηλωτών διέπραξαν οι ελεύθεροι σκοπευτές
αγνώστου εθνικότητος, ενώ η προπαγάνδα της Δύσης λέει ότι φταίει ο τέως νόμιμος πρόεδρος. Για την ανατροπή του τέως προέδρου επελέγησαν δικτατορικές και τρομοκρατικές μέθοδοι των Σιωνιστικών Δυτικών δυνάμεων. 
Η Ρωσία δεν έχει πεί ακόμη τη τελευταία λέξη. Δεν έχει αποδεχθεί τα τετελεσμένα γεγονότα διχοτόμησης της Ουκρανίας, και δεν έχει αναγνωρίσει τη κυβέρνηση μειοψηφίας στη Δυτική Ουκρανία.
Η Ρωσία λόγω των γεγονότων, ανέστειλε το δάνειο που προόριζε για την Ουκρανία σαν οικονομική βοήθεια.
Η Ρωσία ήδη απέρριψε το τελεσίγραφο των Σιωνιστικών ΗΠΑ & Ε.Ε.
περί μη στρατιωτικής επεμβάσεως στην Ουκρανία.
Όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ, ήδη έχουμε συγκεντρώσεις Ρωσικών στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία, ιδιαίτερα στην Κριμαία.
Ο Πούτιν δεν θα επέτρεπε ποτέ στους ψυχοπαθείς ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής  Ν.Τ.Π & Δικτατορίας, να κάνουν παιχνίδι στην αυλή του σπιτιού του.
Εάν τους αφήσει χάθηκε η Ρωσία. Οι διεθνείς αδίστακτοι άρπαγες,
θα «βάλλουν χέρι», και αυτό ο Πούτιν το ξέρει. Εάν δεν αντιδράσει τώρα χάθηκε. Οι διεθνείς Σιωνιστές πειρατές, θα «βάλλουν χέρι» στη ΛευκοΡωσία, στη Μολδαβία, και μέσω Τουρκίας, & Μαύρης θάλασσας θα περάσουν στις χώρες του Καυκάσου, που είναι και τα σχέδιά τους
από παλιά.
 Εκτός εάν έχουν κάνει μυστικές συμφωνίες, και η Ρωσία αρκεστεί στην μισή Ουκρανία, την λεγόμενη Ανατολική Ουκρανία.
Για την Δ.Ουκρανία, η οδός για το ΔΝΤ είναι η μακαρία οδός, όπως έγινε  για την Ελλάδα, το ΔΝΤ, η οδός αναπαύσεως…….
Πάντα το λέγαμε, ότι εάν η Γερμανία ενωθεί, οι Λαοί της Ευρώπης θα υποφέρουν. Τώρα χρεοκόπησε τα κράτη της Ε.Ε. και ετέθη επικεφαλής.
Σήμερα η όλη κατάσταση στην Ουκρανία, θυμίζει τη Γεωργία του 2008. Οι Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις είναι σε κατάσταση συναγερμού, για να εκτελέσουν οποιαδήποτε αποστολή, και ο Πούτιν κρατάει τους κλειδάριθμους του πυρηνικού οπλοστασίου της χώρας……….
Οι Δυτικοί προκειμένου να βάλλουν την Ουκρανία στο Δ.Ν.Τ. με σκοπό να την αποσπάσουν από τη Ρωσία, τη χρεοκόπησαν για να τη βάλλουν σε Τρόϊκες, και Μνημόνια, όπως έκαναν με την Ελλάδα.
Τώρα οι Σιωνιστές Γερμανοί απειλούν τα μικρά-φτωχά κράτη-μέλη της
Ε.Ε. με έξωση από το Ευρώ, εάν δεν εκχωρήσουν την Εθνική τους κυριαρχία στο Βερολίνο. Τα ίδια θα πάθει και η Ουκρανία.
Τότε που εμείς οι Έλληνες μπορούσαμε να τινάξουμε τη Γερμανία οικονομικώς στον αέρα, είχαμε και έχουμε θαλασσινά μαλάκια πολιτικούς. Η υπόθεση της Ουκρανίας επιρρεάζει την ασφάλεια της Ρωσίας, και αναμένουμε με ποιόν τρόπο θα αντιδράσει η αρκούδα.
Εκτός εάν προέλθει σε συμφωνία με τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, και μοιράσουν την Ουκρανία σε Δυτική και Ανατολική, και εκεί να σταματήσει το πρόβλημα, προκειμένου να εμπλακούν σε Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο, που συμφέρει μόνο τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων.
Εκτός εάν άλλα είναι τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια των Επικυρίαρχων της Γης. Εάν προκαλέσουν Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, τότε
θα πληρωθούν οι προφητείες των Αγίων, Γερόντων, και Μοναχών του Αγίου Όρους. Πάντως οι ώρες είναι κρίσιμες για την Ουκρανία, και για το πλανήτη, υπεύθυνη για τη κατάσταση αυτή είναι η Τζούλια Τιμοσένκο, με τη «πορτοκαλί» επανάστασή της, που έχασε τελικά το παιχνίδι προς άλλες μη ελεγχόμενες πολιτικές δυνάμεις.
Η Ρωσία δεν έχει αποδεχθεί το σχέδιο των Κοσμοκρατόρων για διχοτόμηση της Ουκρανίας, και παραχώρηση του Δυτικού τμήματος στις δυνάμεις της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. αφού απέρριψε το τελεσίγραφο των Κοσμοκρατόρων περί μη στρατιωτικής επεμβάσεως.
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, Ρωσικά στρατεύματα συγκεντρώνονται στην Ανατολική Ουκρανία, και στη Κριμαία. Οι Κοσμοκράτορες σχεδιάζουν να ρίξουν τη Δυτική Ουκρανία στα νύχια των αρπακτικών του ΔΝΤ, στα νύχια της Μέρκελ, και των Μνημονίων της Σιωνιστικής Τρόϊκας.
Στην Ουκρανία σήμερα παίζονται βρώμικα παιχνίδια υπό των Επικυρίαρχων του πλανήτη, με παίκτες Αμερικανούς & Γερμανούς
πιόνια των ψυχοπαθών ηγητόρων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Τα μικρά και ανίσχυρα κράτη έχουν φοβηθεί, και λένε
«Δεν βλέπετε τι γίνετε στην Ουκρανία;;», ας κάνουμε ότι λένε οι ψυχασθενείς Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης του πλανήτη. Αναμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Ρωσία, σε όλο αυτό το Γεωπολιτικό παιχνίδι. Μη ξεχνάμε και το παράγοντα Κίνα, η οποία σε περίπτωση ανάφλεξης θα συμπαρασταθεί στη Ρωσία!!! Δεν μπορεί η Κίνα να αφήσει τους τρελούς Σιωνιστές Κοσμοκράτορες να κάνουν παιχνίδι και κουμάντο μόνοι τους στο πλανήτη. Εάν δεν αντιδράσει η Ρωσία-Κίνα τώρα, τότε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της Ν.Τ.Π., για όλα τα κράτη του πλανήτη, είναι προ των πυλών. Το παιχνίδι που παίζεται με τον Ερντογάν στην Τουρκία, είναι σχέδια των Κοσμοκρατόρων, για να επιβάλουν πιο φιλικό καθεστώς στη Τουρκία, για υποβοήθηση των Γεωπολιτικών σκοπών τους, εν-όψει εμπλοκής του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία………..

                       Η Εκδίκηση των Ελλήνων
                      ----------------------------------------------
Τα χάλια της Ελλάδος, με τη Σιωνιστική Τρόϊκα, τα βλέπετε κάθε μέρα.
Έτσι θα καταντήσουν όλα τα μικρά κράτη του πλανήτη, αντικείμενο εκμετάλλευσης της Σιωνιστικής Τρόϊκας των Κοσμοκρατόρων.
Ήλθεν η ώρα για μας τα μικρά και αδύναμα κράτη του πλανήτη, να σπάσουμε τα δεσμά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο καλλίτερα για μας.
Eάν η Ρωσία τώρα αποφασίσει να αντιδράσει, και κατέβει νότια, η Τουρκία σύντομα θα χάσει τα στενά, οπότε αλλάζει όλος ο Γεωπολιτικός & Γεωστρατηγικός χάρτης για το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.
Ήδη η Ρωσόφωνη Ανατολική Ουκρανία λέει, «Πρόεδρός μας είναι ο Πούτιν», αυτό σημαίνει ότι οι Ορθόδοξοι Ανατολικοί Ουκρανοί ζητάνε τη προστασία της Ρωσίας. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, στη Δυτική Ουκρανία
Ρώσοι και Έλληνες κάτοικοι διώκονται.
Υπάρχουν σήμερα 150.000 Έλληνες που ζούν στην Ουκρανία. Από το νέο Ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας απαγορεύτηκε η Ελληνική και Ρωσική γλώσσα.
Η Ελλάδα των ΣαμαροΒενιζέλων υποτίθεται ότι προεδρεύει της Ε.Ε.
όμως είναι εξαφανισμένη από τις εξελίξεις στην Ουκρανία.  
Με τον τρόπο που μας φέρθηκαν οι Σιωνιστές Δυτικοί της Ν.Τ.Π. ,
εμείς οι Έλληνες θα πρέπει να είμαστε πολύ ηλίθιοι, και κορόϊδα, να συμμετάσχουμε σε ένα πόλεμο ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ, παρά το πλευρό του
Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Για πιο ΝΑΤΟ μιλάμε;; Το ΝΑΤΟ με την Ελλάδα και τη Τουρκία;;; Το ΝΑΤΟ των Γερμαναράδων;;; το ΝΑΤΟ των Αγγλο-Αμερικάνων Σιωνιστών;;; Φαντάζεται κανείς ότι οι Έλληνες θα πολεμήσουν τους Ρώσους, για τους τρελούς ψυχασθενείς ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων;;;
Θα σκοτωθούμε για το ROTHSCHILD και τη Σιωνιστική παρέα του;;;;
Θα είμαστε ηλίθιοι επαναλαμβάνω, εάν βοηθήσουμε το ΝΑΤΟ, το στρατό του Soros, Rothschild, & Rockefellers, κ.λ.π. δολοφόνων του Ελληνισμού. Πρέπει να στρέψουμε τα νώτα μας και τα όπλα μας, στο Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, να αδιαφορήσουμε στις εντολές των προδοτών πολιτικών, και να ταχθούμε στο πλευρό της Ορθόδοξης Ρωσίας, έτσι για να πάρουμε εκδίκηση για την εξαθλίωση στην οποίαν μας υπέβαλλαν οι δήθεν «σύμμαχοι» & «εταίροι».
Εκδίκηση για τους 5.000 Έλληνες που αυτοκτόνησαν.
Θυμηθείτε το κόψιμο μισθών & συντάξεων, την αύξηση των φόρων,
και άνοδο των τιμών. Θυμηθείτε το χαράτσι της ΔΕΗ!
Αφήστε τους προδότες πολιτικούς, να πολεμήσουν αυτοί για τα αφεντικά τους. Αυτά για αντίποινα στη Σιωνιστική Τρόϊκα, στα Μνημόνια, στη πείνα, και στη Γερμανική κατοχή της χώρας.
Θα είμαστε πολύ επιπόλαιοι εάν βοηθήσουμε τους Κοσμοκράτορες, σήμερα που αυτοί μας πατάνε στο λαιμό, και ζητάνε τα σπίτια μας.
Αφήστε τους Γερμαναράδες, τους Άγγλους, & Αμερικάνους, να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Δεν βρήκαμε καμία βοήθεια από τη Σιωνιστική Δύση, παρά μόνον εκμετάλλευση. Οι Κοσμοκράτορες βρήκανε εδώ προδότες, εφιάλτες, δοσίλογους, & ανθέλληνες πολιτικούς
που μας ήπιαν το αίμα, με τις τοκογλυφικές τράπεζες του Rothschild, τους φόρους, τα χαράτσια, μας οδήγησαν στην αυτοκτονία, και σκλάβωσαν τη χώρα. Εμείς ο Ελληνικός Λαός, τώρα που μας έχουν ανάγκη, θα πρέπει να βοηθήσουμε τους αντιπάλους των, τη Ρωσία.
Πρέπει να πάρουμε εκδίκηση για την αδικία που μας έκαναν.
Ποιώ έκκληση προς τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, να αδιαφορήσουν
όταν διαταχθούν από τους προδότες πολιτικούς, να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας, στο πλευρό του εχθρικού για τον Ελληνισμό Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Οι Έλληνες Αξιωματικοί να θυμηθούν τον εξευτελισμό τους από τους προδότες πολιτικούς, πιόνια του ΝΑΤΟ. Θυμηθείτε το κόψιμο των μισθών σας, και των συντάξεων. Θυμηθείτε τις προσβλητικές αποστρατείες, από Μπεγλίτη & ΓΑΠ, πιόνια του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και τιμωρήστε τους. Τώρα είναι η ευκαιρία σας. Ταχθείτε σιωπηρώς στο πλευρό της Ρωσίας, για να τιμωρήσουμε τους δυνάστες!!!
Θυμηθείτε τη Φώφη, του προδοτικού ΠΑΣΟΚ, που σας την έβαλαν προϊσταμένη, και έτσι σας εξευτέλισαν!!! 
Έκλεψαν οι προδότες πολιτικοί, και σας μείωσαν το μισθό-συντάξεις, για να καλύψουν τα κλεμμένα.
Θυμηθείτε τα σκάνδαλα με τους εξοπλισμούς. Θυμηθείτε που άφησαν άοπλες τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, χωρίς πυρομαχικά και ανταλλακτικά!!!
Θυμηθείτε το Τσοχατζόπουλο του προδοτικού ΠΑΣΟΚ, με τη παρέα του, που έκαναν το ΥΠΕΘΑ κέντρο και άντρο διεθνών απατεώνων!!!
Μόνο τη πατρίδα να προστατέψετε από πιθανή επίθεση των εχθρικών από Βορρά & Ανατολάς, γειτόνων.
Είναι η μοναδική μας ευκαιρία να εκδικηθούμε για το κακό που μας έκαναν. Μπορεί η πρόταση και σκέψη αυτή να θεωρηθεί αφελής & απλοϊκή, αλλά είναι μοναδική ευκαιρία για τον Ελληνικό Λαό, να πάρει εκδίκηση, αφού οι προδότες πολιτικοί θα υπακούσουν στις εντολές του εχθρικού ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός των Κοσμοκρατόρων!!
Καλούμε όλους τους αδικημένους Λαούς, να τιμωρήσουμε τους δυνάστες Κοσμοκράτορες, τη Μέρκελ, τους Ευρωπαίους Σιωνιστές πολιτικούς λιμοκοντόρους, πιόνια του Rothschild, & το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ. Θυμηθείτε το χρηματιστήριο, τις μετοχές, τα ομόλογα, το ΔΝΤ, τα Μνημόνια, τις απολύσεις, το κλείσιμο Βιομηχανιών, μαγαζιών, την ανεργία, τη πείνα, την ανέχεια, την εξαθλίωση, τους λαθρομετανάστες, τους φόρους, τα χαράτσια, τα τέλη, και τελικά την αυτοκτονία.
Τώρα με την επικείμενη ρήξη ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ, τιμωρήστε τους, για να εκδικηθούμε το χυμένο αίμα των αδελφών μας. Θυμηθείτε τους Εθνικούς μας ήρωες που δώσανε τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα πατρίδα, που έδωσαν την Ελλάδα μας οι προδότες πολιτικοί πιόνια και μαριονέτες του ROTHSCHILD, στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!!! Είναι επαναλαμβάνω η μόνη μας ευκαιρία, για το κακό που μας κάνανε. Θυμηθείτε το ΤΕΜΕΝΟΣ με δικά μας χρήματα!
Θυμηθείτε τις Μ.Κ.Ο. τις OFFSHORE εταιρείες, τις απάτες, τις κλεψιές, και προδοσίες.
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ είναι οι ξένοι δυνάστες. «Των δυναστών τα πλήθη», ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία.
Θυμηθείτε τη προδοσία στη Κύπρο. Θυμηθείτε το όνομα της Μακεδονίας μας, που το έδωσαν στους Σκοπιανούς.
Θυμηθείτε τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο, υπόγειο & υποθαλάσσιο, που μας τον έκλεψαν οι Κοσμοκράτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Μας τον πήρε ο Rockefellers για τις δικές του εταιρείες πετρελαίων, και εμείς θα πολεμήσουμε γιαυτόν;;;
Θυμηθείτε τα συσσίτια, λες και έχουμε Γερμανική κατοχή!!!
Θυμηθείτε τη Γερμανική Σιωνιστική ύπατη αρμοστεία και δυναστεία.
Οι Παντοκράτορες μας ήπιαν το αίμα, και εμείς θα τους βοηθήσουμε;;; Τώρα μας έχουν ανάγκη, Έλληνες εκδικηθείτε!!!
Αδιαφορήστε για το πόλεμό τους!!!
Οι έμποροι των Εθνών τώρα μας έχουν ανάγκη!  Τιμωρήστε τους!!!
       
                                               


  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου