Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΓΡΑΜΜΑ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω γράμμα από ψυχωμένο Έλληνα της διασποράς που ξεφτιλίζει τους προδότες της χώρας. Ακόμη και τα φωτομοντάζ με το Σαμαρά-Βενιζέλο δεν είναι δικά μας, έρχονται κατευθείαν έτοιμα από την Αμερική. Αφήνουμε το κείμενο με τα όποια λάθη του αν και αρχικά επιχειρήσαμε να το διορθώσουμε. Προτιμήσαμε να το αφήσουμε τελικά όπως είναι πρωτόλειο γιατί είναι πιο γνήσιο. Ιδού τι λέει ο Ελληναράς από την Αμερική. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

 Ένας πατριώτης σας φτύνει από το Τορόντο αλλά εσείς κρατάτε ομπρέλα, έχετε γουρουνίσια πέτσα, είσαστε προδότες από τα γεννοφάσκια σας! Αλλά δεν φταίτε εσείς αλλά ο Ελληνικός λαός που δεν διάλεξε την ποιότητα αλλά όλα τα πολιτικά ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ σκατά!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

1ον Σήμερα είναι Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 το κρύο είναι ανυπόφορο. Με τον αέρα περίπου 35 υπό το μηδέν. Βγήκα από το σπίτι 6 ή ώρα το πρωί να πάρω την εφημερίδα και έφτυνα στραγάλια. Το σάλιο πάγωνε στον αέρα. Τόσο κρύο είχα να νιώσω από την δεκαετία του 90 . Τότε που οι Έλληνες πολιτικοί μας παρότρυναν να διαμαρτυρόμαστε για το Μακεδονικό !! Τότε που αυτοί πούλησαν το όνομα “ και όχι μόνο” και εμείς γυρίσαμε στα σπίτια μας οι μισοί με πούντα.

Τότε που ό σημερινός Πρωθυπουργός Αντώνης ( the clown ) I know it’s unpleasant to call your head of state names BUT Οχαρακτήρας και ή προσωπικότητα των πολιτικών ήγετών και δημοσιο — γράφων δεν είναι ίδιωτική, άλλά δημόσια ύπόθεσις . !!!!!

Δήλωνε : Δεν θα άποδεχτώ όποιαδήποτε λύση για το θέμα των Σκοπίων που θα έχη ώς παραγωγό του όνόματος !!!!! Το Μακεδονία .!!!!!!


Και σήμερα δηλώνει : Θά προστατέψουμε τα συνορά μας ( Δ.Ε.Θ.) Το όνομα τον πολιτισμό μας και την ίστορία μας την ξέχασε.!!!! Αλλά για πιά συνορά μας κυρ. Αντώνη ? Αύτά που δωρίσατε σε Τούρκους και Σκοπιανούς όπως γράφει ό πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Σαρτζετάκης. ?

Τί έκανες τότε ? Γιατί δεν τα ύπερασπιζόσουνα ? Α ! ξέχασα δεν άδειαζες ήσουν άπασχολημένος με το φαγοπότι .!!!!

Θυμηθείτε την ήμέρα .!!! Τή μιά μέρα θά πεθάνη ό Κωσταντίνος Μητσοτάκης και την έπόμενη θα κάνουν παρέλαση με τους Σκοπιανούς στα Σκόπια ο Αλέξης και τα ύπόλοιπα clowns γιά την άναγνώριση και γέννηση της Μεγάλης Μακεδονίας. !!!!!

2ον Η διαφορετική ΜΠΟΧΑ !!!!

Headlines των Ελληνικών Μ.Μ.Ε. ( Τουρκική φρεγάτα έκανε κρουαζιέρα φτάνοντας ώς το Λαύριο. ) OR ( Στο στενό Καφηρέα έφτασε Τουρκική φρεγάτα. ) Εδώ είναι .!!! Η διαφορετική ΜΠΟΧΑ της Ελληνικής δημοσιογραφικής ΕΛΙΤ. !!!

Οί μεγαλοδημοσιογράφοι ( Και όχι ό άνεργος βιοπαλαιστής ο μικροδημοσιογράφος που πρέπει να κρατήση τη γραμμή των έκδοτών.) Τώρα βλέπεται τον κύνδυνο .κύριοι !! Τότε πού χάριζαν τό Αίγαίο ( και πάλι όπως γράφει ό κύριος Σαρτζετάκης ) Τί κάνατε ?

Α ! ξέχασα ήσαστε και έσείς στο γλέντι . Και κάποιοι από έσάς τα έπαιρναν.!!! Δεν το λέω εγώ άλλά ό Παπαδάκης.!! ( Μήπως το άκούει κάποιος είσαγγελέας ) ? Μήπως φταίνε οί Τούρκοι ? Και αν φταίνε οί Τούρκοι τί συνιστάται ? Νά τρέξει ό άπόδημος ελληνισμός και να διαμαρτύρεται ?

Φταίνε οί Εύρωπαίοι που οί προηγούμενοι ( και κάποιοι σημερινοί ) CLOWNS ύπέγραφαν συμβάσεις στη Μαδρίτη και όπου άλλού και έδιναν δικαιώματα στούς Τούρκους στο Αίγαίο ? Φταίνε οί Εύρωπαίοι που και σήμερα συνεχίζουν οί διοικούντες μας να προκαλούν με την άνικανοτητά τους να προστατέψουν τη Χώρα ?

Π.Χ. Ο Πρωθυπουργός σε λόγο του. Τα πετρέλαια της Ελλάδος είναι και της Εύρώπης !!! Τα σύνορα της Ελλάδος είναι και της Εύρώπης !!! Μπάς και περιμένουν να έρθουν Εύρωπαίοι φαντάροι νά φυλάξουν τα συνορά μας ?

Βενζέλος για το Μακεδονικό : Για την όνομασία θα άποφασίση ή Εύρώπη.!!!!! Εάν είναι να τα κάνουν όλα οί Εύρωπαίοι τότε τί χριάζονται οί πολιτικοί μόνο για το φαγοπότι. ?

Φταίει ή Εύρώπη που ο Χρυσοχοϊδης είναι ξανά ύπουργός ? Οταν ο ίδιος παραδέχτηκε την άνικανοτητά του για παράβαση των καθηκόντων του ? ( Ψήφισε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάση )

Εσείς πρώτοι δεν διαβάσατε τα όσα γράφει ο κύριος Σαρτζετάκης ? ( Δεν έχω λόγο να άμφισβητώ την είλικρίνεια του κ. Σαρτζετάκη ) Εσείς δεν άκούσατε πρώτοι τα λόγια της θείας Μπενάκη όταν όρκιζε τον τωρινό πρόεδρο της Δημοκρατίας να μηλάει για άλλαγή συνόρων ? Ρώτησε κάποιος τη θείτσα ? Θείτσα τη λές ? Για κάντα πιό λιανά για να καταλάβη και ό λαουτζίκος .

Εσείς δεν σιωπήσατε άντί να έξεγερθήτε όταν ο ΓΑΠ έδόριζε σποριές ? Δεν άδιάζατε για έρωτήσεις είσασταν άπασχολημένοι με το φαγοπότι. !!

Journalism is nothing but the effort to get as close to truth as possible . ( Jim Reed Canαdian Jurnalist ) Καί έσείς μας χορτάσατε με ψέματα.

3ον Μνημόνιο και Τρόϊκα .

Headlines στα ΜΜΕ . ( Ερχεται ή Τρόϊκα και θέλει αίμα .) — ( Ανεξήγητες οί άπαιτήσεις της Τρόϊκας — θά έλεγε κανείς οτι έκδικούνται τους Ελληνες.– Σαραντάκος Εθνος ) — ( Η Τρόϊκα άπαιτεί νέα μέτρα. — 22 Ιανουαρίου Παπαδάκης Αντ.)

Αναρωτιέμαι : Η Τρόϊκα δεν έφαρμόζει τους ίδιους νόμους ( κανόνες ) για όλα τα κράτη μέλη της ? Και έάν όχι άς μου άπαντήση κάποιος. Δεν άπαιτούσαν μέτρα από τους Ιρλανδούς και Πορτογάλους ? Οχι άκριβώς τα ίδια . Αλλά μέτρα .!!!

Εάν είσαι άρρωστος πάς στο γιατρό. Και ή Ελλάδα είναι άρρωστη . Πολύ άρρωστη. !!! Sο ή Τρόϊκα είναι ο γιατρός. Και άνάλογα με την άρρώστια και ή συνταγή. Δεν λέω το χάπι είναι πικρό !! Πολύ πικρό !!! Αλλά και ο άσθενής πολύ άρρωστος. Και έπιμένεται τη συνταγή να την γράψεται έσείς . ( ο άρρωστος )

Είναι ο γιατρός πάντα σωστός ? Καμμιά φορά και όχι . Αλλά ο άσθενής τον βοηθάει. Πάντα οταν έπισκέπτεσαι το γιατρό ή πρώτη έρωτησή του είναι τι έχεις και που σε πονάει ? Εάν έχεις πονοκέφαλο και του πής έχω κολόπονο ( i am sorry for my expression ) Τον ποπό θα σου κοιτάξη και φάρμακα για τον ποπό θα σου δώση.

—— Ετσι και ή Τρόϊκα δίνει συνταγές — according to GREEK STATISTICS .!!!!!!!

Πήγε ή Τρόϊκα στην Ιρλανδία και Πορτογαλία με λίστες τύπου Lagard ? Εγώ πάντως δεν άκουσα. !!!

Γράφει ο κύριος Σηφης Πολυμιλης στο Βημα 2-12-12. Από την 1-1-12 μέχρι της 2-12-12 εκδόθηκαν από την Κυβέρνηση 251 έγκύκλιοι για φορολογικά θέματα.

Και δεν έφαρμόστηκε καμμία .!!!!!!

Φταίει ή Τρόϊκα που τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχει άλλάξει τίποτα ?

—-Μαζί τα τρώγατε και συνεχίζεται νά τα τρώτε..

4ον Επενδύσεις και ίδιοτικοποιήσεις .!!!!

Ο πατέρας μου έλεγε, πες μου με ποιόν κάνεις παρέα να σου πώ ποιός είσαι. Εγινες ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ κυρ Αντώνη όπως τα Πασόκια. Αν δεν κάνω λάθος ετσι τους άποκαλούσατε στη Βουλή πριν τους κάνετε συνεταιράκια.

Ολό για άνάπτυξη μιλάς και άνάπτυξη δεν φαίνεται. Μιλάς για έπενδύσεις και έπενδύσεις δεν φαίνονται. ( Δεν τρελλάθυκαν οι έπενδυτές )

Μιλάς για ίδιοτικοποιήσεις. Είπες οτι έχεις στρώσει RED CARPET και οτι κάθε μέρα σε έπισκέπτωνται στο γραφείο σου 4-5 έπενδυτές. Εδώ κυρ Αντώνη έχεις μπερδέψει το ρόλο σου. !!!

—– Είσαι Πρωθυπουργός και όχι κτηματομεσίτης. !!!!!!

Διορθωσέ με εαν κάνω λάθος. Αλλά λόγια δικά σου ήταν όταν είπες , στο ταξίδι σου στα Εμμυράτα έκανες και το Deal για την Οξιά . Τι ! προίκα σου ήταν .?

Δεν λέω να μην πουληθή αλλά γι’ αύτά τα ζητήματα έχουμε τους κτηματομεσίτες. Πουλήσατε το ύπόλοιπο του ΟΠΑΠ και σώνι και καλά να το πάρη ένας. Δεν το άφήσατε στο χρηματιστήριο να άγοράση όποιος θέλει. Και πρίν στεγνώσει το μελάνι από τις ύπογραφές παραιτήθηκε ο μεσίτης. Θέλετε να πουλήσεται τις ύπόλοιπες κρατικές έταιρείες << και οτι άλλο κρατικό >> ? και εγώ μαζί σου. Αλλά αύτά γίνονται άνοιχτά και με ίδικούς έκτιμιτές και όχι στο Πρωθυπουργικό γραφείο όπως έκανε ο προκατοχός σου με το Ελληνικό χρυσό. << Ο καλός καθηγητής κυριος Μπίλις Ευριπίδης πάντα πρόθυμος να σας στείλη τη φωτογραφία >> Από 13 ή 15 εκατομμύρια που την άγόρασαν από το Ελληνικό κράτος την πούλησαν στην Eldorado για ( 2.5 ) διόμιση δις δολλάρια.

Γιατί έπιμένεται π.χ. να πουλήσεται τη ΔΕΠΑ όλόκληρη σε έναν και όχι στο χρηματιστήριο να πάρουν και οί Ελληνες άλλος 10 άλλος 100 και άλλος 1000 μετοχές και κοιτάτε μόνο για Ρώσους ή Κινέζους έπενδυτές. Και μη μου πής οτι περιμένεις και άπόδημους Ελληνες διότι εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχει ένα δις να το βάλη στον ντορβά και να το φέρη. Οχι κανένας διότι ό κύριος Μακρής από την Αυστραλία είχε μερικά έκατομμύρια ( οχι στον ντορβά ) για τις μαρίνες αλλά προτιμήσατε τον Τούρκο.

—– Τώρα γιατί το μυαλό μου πάει στις μίζες μη με ρωτάτε. !!!!!!!!!

Ελληνες ακούω για πετρέλαια . Με αύτούς τους CLOWNS που βάλατε να τα διαχειριστούν να είσται σύγουροι.!!!!! Δεν θα μείνη για την Ελλάδα στους ( Ελληνες ) ήτε ενα μπουκαλάκι να άνάψουμε το καντήλι της Παναγιάς στην Χάρι της. !!!!!

5ον Η Ελλάδα είναι και δικιά μας Πατρίδα . ( Των άπόδημων ) Ημαστε και έμείς παιδιά της. Δεν την έγκαταλείψαμε μέχρι τώρα. Μάς προδόσατε πολλές φορές μην μας κάνεται να την έγκαταλείψουμαι.

Δεν το παίζω ( παίζουμε ) πατριώτες αλλά είμαστε. Πάντα βοηθάμε. Ολοι μας ( οί άπόδημοι ) το πρώτο Δολλάριο – Μάρκο – Φράγκο που βγάλαμε το στείλαμε στην Πατρίδα. Και κάποιοι απο μας και το τελευταίο τους δολλάριο και αύτό στην Ελλάδα καταλήγει.

Ολοι έκτός αύτών που διάλεξαν τους παραδείσους του Λένιν . Οχι μόνο δεν έστειλαν αλλά γύρισαν και σας κατάστρεψαν και τα ταμεία σας.

Τα παιδιά και τα έγγόνια των άποδήμων δεν θα κληρονομήσουν περιβόλια και μαντρειά. Αύτά σας τα χαρίσαμε. Το μόνο που θα κληρονομήσουν είναι ή ίστορία μας και ό πολιτισμός μας. Και αύτά είναι ή Αρκαδία ή Μακεδονία ή Κρήτη and so on . Και τα πουλάτε.

Δεν αίσθανόμαστε ύπερήφανοι όταν κριτικάρουμε άδέλφια. Αλλά είληκρινά στεναχοριώμαστε.

Διότι όπως έλεγε ο πατέρας μου — φτύνεις κάτω φτύνεις τα γένεια σου, φτύνεις άπάνω και φτύνεις τα μούτρα σου. ————

Και το τελευταίο. Αν δεν ύπάρχουν 300 Ελληνες άξιόπιστοι ίκανοί να διοικήσουν αύτή τη Χώρα τότε ας άφήσουμε τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ….!!!!!!!!!!!!!

Peter Triantafyllos Toronto

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Share Button

28 Φεβρουαρίου, 2014, 6:51 μμ | ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ | 2 σχόλια |

2 comments to ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  • ΜΑΡΙΖΑ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…….
ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΤΕ.
ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ
  • ΜΑΡΙΖΑ
ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ……
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ………….ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΕΝΑ-ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΑ

ΣχολιάστεΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου