Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α.: ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ!!!

Σχόλιο "Α.Π.": Μήπως θα έπρεπε να διευρύνουν οι ανακρίτριες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης; Ιδού τι μπορούν να πουν: "Μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής είναι ακόμη και όσοι αγοράζουν από το περίπτερο την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής ή το "Εμπρός". Κι ακόμη περισσότερο. Μέλη της εγκληματικής όργάνωσης της Χ.Α. είναι και όσοι Έλληνες τολμήσουν να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή. Να υπογράψουν δήλωση ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν την Χ.Α. και ότι αποκηρύσσουν την οργάνωση. Τέλος, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής είναι και αυτοί που της επέτρεψαν να συμμετάσχει στις εκλογές δημιουργώντας τεράστιο πολιτειακό και πολιτικό πρόβλημα!! Ωχ, συγγνώμη, από τον Άρειο Πάγο δεν πήρε την σφραγίδα να συμμετάσχει στις εκλογές η Χ.Α.; Ω ρε πού φτάσαμε; Εξαρθρώσαμε την οργάνωση!


 Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε για τις μεθοδευμένες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής: "Σύμφωνα με το πόρισμα κατά της Χρυσής Αυγής μέλος της "εγκληματικής οργάνωσης" είναι όποιος πολίτης παρακολουθεί ομιλίες μας και συμμετέχει σε εορταστικές μας εκδηλώσεις.

Έχουμε ξεκάθαρη δίωξη απόψεων, φρονήματος και κατάργηση της ελευθερίας του λόγου με απώτερο στόχο της μνημονιακής κυβέρνησης να θέσει το κόμμα μας εκτός εκλογών και εκτός νόμου για να μην έχουν δικαίωμα ψήφου ένα και πλέον εκατομμύρια Έλληνες πολίτες. Περιμένουμε να δούμε αν θα βρεθεί έστω και ένας βουλευτής, να υπογράψει αυτήν την εκτροπή. Ήδη, όπως είναι πολύ λογικό, υπάρχουν αντιδράσεις".

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση...

    Ο Άρειος Πάγος τελικά είναι επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση! Με ένα τηλεφώνημα του Σαμαρά η Χρυσή Αυγή εξοντώνεται παράνομα και όλοι οι Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ανακρίτριες να μας πουν δημοσίως αν δέχτηκαν τηλεφώνημα από τον Σαμαρά γιατί είναι... ο Υπουργός Δικαιοσύνης! Ποιος Μπάμπης Αθανασίου που είναι ανύπαρκτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πού να δείτε τί έχουν να πάθουν αυτοί που σηκώνουν το χέρι υπό γωνία 45 μοιρών για να σταματήσουν ταξί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή