Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ!!!

Η παγκόσμια τάξη και οι εξουσιαστές του κόσμου σαρώνουν τις χώρες! 
Η Κύπρος, μετά την ληστεία που επεφύλαξε στην οικονομία της η Γερμανία, διαλύεται τώρα με το νέο σχέδιο Ανάν 2. Σχέδιο το οποίο θα υπογράψουν... συγχαίροντας την Αμερική, τόσο ο Αναστασιάδης όσο και ο Σαμαράς. Η ταφόπλακα στην Κυπιακή Δημοκρτία θα μπει με την νομιμοποίηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής  και τη συμφωνία όλων των μερών! 

Η Ουκρανία διαμελίστηκε μέσα σε λίγα 24ωρα. Δήθεν με την αυθόρμητη λαϊκή εξέγερση αλλά που επρόκειτο για χρηματοδοτούμενο έργο των Αμερικανο-γερμανικών συμφερόντων μέσω των ΜΚΟ. 
Η χώρα πλέον είναι κομμένη στα δύο με το ένα μέρος της υπό Ρωσική επιρροή αλλά με το άλλο μέρος της υπό πλήρη έλεγχο Αμερικανο-γερμανών! 
Η Ελλάδα των Μνημονίων και των εθνοπροδοτών αναμένεται να ακολουθήσει παρόμοια καταστροφική πορεία. Η Θράκη ετοιμάζεται να δοθεί στους Τούρκους μέσω της  "αυθόρμητης" λαϊκής εξέγερσης και αυτονομίας της, ανάλογης με του Κοσσόβου. Αργότερα, έχει προγραμματιστεί να προσαρτηθεί στην Τουρκία. Το Αιγαίο χάνεται για να περάσει στον πλήρη έλεγχο των Αμερικάνών και δευτερευόντως των Τούρκων. Τα νησιά μας κινδυνεύουν με πρώτο-πρώτο το Καστελόριζο (κάτι ήξερε ο ΓΑΠ όταν ανακοίνωνε την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ από το ακριτικό μας νησί). Κινδυνεύει όμως και η Ρόδος με τους εκεί τουρκικούς θύλακες,  όπως επίσης και η Κρήτη την οποία έχουν δρομολογίσει για αυτονομία!!! Ο ορυκτός της πλούτος θα περάσει ολοκληρωτικά στα χέρια των παγκοσμιοποιητών. 
Όπως γίνεται σαφές, οι αλλαγές συνόρων και η καταστροφή μιας αδύναμης χώρας επέρχονται μέσα σε ελάχιστα 24ωρα. 
Αμερική και Γερμανία συνεργάζονται και σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Και αυτό διότι και οι δύο, αυτή τη στιγμή έχουν ένα κοινό εχθρό: την Ρωσία! Χτύπησαν την Ουκρανία ενώ αναμένεται να συντρίψουν την Κύπρο και την Ελλάδα ώστε να αποκόψουν ολοσχερώς τη Ρωσία από την Μεσόγειο θάλασσα και την πρόσβασή της στα κοιτάσματα του Αιγαίου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου