Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Και ο Δημήτρης Οικονόμου «Μαζί για την πόλη μας»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για την πόλη μας» υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος καλωσόρισε τον γνωστό οδοντίατρο και Πρόεδρο του ομίλου «Παπάγου Πολιτεία» κ. Δημήτρη Οικονόμου στην κοινή προσπάθεια για τον ενιαίο δήμο Παπάγου Χολαργού.
Παράλληλα τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό του και τον κάλεσε να συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια για συνένωση όλων των δυνάμεων για έναν δήμο ενιαίο, σύγχρονο, αποτελεσματικό και χρήσιμο για τον πολίτη.
Επιπλέον, ο κ. Αποστολόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την απήχηση που βρίσκει ο συνδυασμός «Μαζί για την πόλη μας» στους πολίτες, πέρα από τοπικιστικές και κομματικές γραμμές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαζί για την πόλη μας

4 σχόλια:

  1. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΕΜΠΤΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ??? ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ) ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ!! ΜΕ ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΟΛΑ ΚΑΛΑ?? ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ... ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ-ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ-ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Οικονόμου εχει ανκοινώσει εδώ και 10 μέρες τώρα θυμήθηκες να τον ευχαριστήσεις??
    μήπως άρχισε η γκρίνια μεταξύ σας ...λεώ εγώ τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ -ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΜΑΖΙ !


    ΥΠΟΓΡΑΦΗ

    ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΦΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή