Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

«ΠΕΣΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Σαμαράς: "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό, τουλάχιστον στην αρχή... "!!!
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ  ΑΠΑΙΤΗΣΕ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ… ΘΑΨΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Του Μάκη Βραχιολίδη
Ο πιο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ο γενικός γραμματέας Τάκης Μπαλτάκος ξεσκέπασε τον ρόλο του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του. «Πέσανε τηλέφωνα» για να προφυλακιστούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής είπε και έκανε την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του στη συνομιλία που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη! Ανέφερε μάλιστα τα ονόματα των Δένδια και του Υπουργού Δικαιοσύνης Αθανασίου για να καταδείξει την ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης προς τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης ώστε  να επιτύχουν την προφυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής!  Τι κατέδειξε λοιπόν ο άνθρωπος της κυβέρνησης Σαμαρά»; Ότι ο ίδιος και στελέχη της κυβέρνησης έκαναν κατάχρηση εξουσίας και υπακούοντας στις εξωφρενικές απαιτήσεις του Ρόναλντ Λώντερ, του Προέδρου του Ιουδαϊκού Συμβούλιου για να ξηλωθεί η Χρυσή Αυγή, σκηνοθέτησαν το σενάριο της «εγκληματικής οργάνωσης» για ένα εκλεγμένο από τον λαό κόμμα! Έτσι, φτάσαμε στο πρωτοφανώς παγκόσμιο φαινόμενο να φυλακίζεται με συνοπτικές διαδικασίες ο Πρόεδρος ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, μαζί με βουλευτές του, ενώ με τις πρόσφατες άρσεις της βουλευτικής ασυλίας των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οδεύει προς τα σίδερα της φυλακής ολόκληρη η κοινοβουλευτική της ομάδα!!!

ΡΟΝΑΛΝΤ ΛΩΝΤΕΡ: «ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ»
Τα γεγονότα δικαιώνουν τον Τάκη Μπαλτάκο. Όσα είχε πει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης, αναφορικά με το ότι ο Σαμαράς υπέκυψε σε εντολές αμερικανο-εβραίων για το ξεδόντιασμα της Χρυσής Αυγής, επιβεβαιώνονται τόσο από τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου όσο και από τα γεγονότα: Στις 9 Οκτωβρίου 2013 ο Ρόναλντ Λώντερ δημοσίευσε άρθρο στον ιστότοπο του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συμβουλίου, με τίτλο: «Διαλύστε τους Νέο-ναζί στην Ευρώπη».
Στο άρθρο αυτό ο κ. Λώντερ αναφέρθηκε κυρίως στην Ελλάδα. Ιδού τι έγραφε: «Ως πρόεδρος του Παγκοσμίου Ιουδαϊκού Συμβουλίου, ταξίδεψα στην Ελλάδα τον Μάρτιο και στην Ουγγαρία τον Μάιο να απαιτήσω  από τα έθνη αυτά να διαλύσουν τα εξτρεμιστικά κόμματα μέσω ισχυρών μέσων, συμπεριλαμβανομένων νομοθετημάτων τα οποία θα τιμωρούν την γλώσσα του μίσους.
»Δύο γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ευρώπη την περασμένη εβδομάδα, χαροποίησαν όλους εμάς οι οποίοι πολεμούμε να νικήσουμε τον αυξανόμενο Νέο-Ναζισμό εκεί. Πρώτα, οι Ελληνικές αρχές συνέλαβαν τους αρχηγούς του εξτρεμιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, χρεώνοντάς τους με εγκληματικές ενέργειες. Μετά, ένας κορυφαίος Ούγγρος επίσημος ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα χρησιμοποιήσει όλα τα εις χείρας της μέσα να διαλύσει  τον αναπτυσσόμενο στην χώρα ανόητο αντισημιτισμό».
Αλλά και ο  ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, ουσιαστικά δικαιώνει τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου για παρέμβαση της κυβέρνησης στην προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ο Α. Σαμαράς σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γιάννη Πρετεντέρη είπε επακριβώς: "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό, τουλάχιστον στην αρχή... "!!! Τουλάχιστον στην αρχή ο Σαμαράς δεν παρενέβη στους δικαστικούς λειτουργούς για την κράτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά κατόπιν «ναι», παρενέβη!!! Εμείς και ο κάθε συνετός άνθρωπος, αυτό αντιλαμβάνεται από τις δηλώσεις Σαμαρά!


ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ»
Μπαλτάκος: «Η Γκουτζαμάνη είναι θεούσα. Οι Αθανασίου Δένδιας την πείσανε ότι οι χρυσαυγίτες είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετοι με τον Χριστιανισμό»

Φοβερές ήταν οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου και για την παρέμβαση -πίεση προς τη Δικαιοσύνη από τους κ.κ. Δένδια-Αθανασίου. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι δύο κυβερνητικοί παράγοντες έπεισαν την Εισαγγελέα κ. Γκουτζαμάνη, που είναι θεούσα, ότι οι χρυσαυγίτες είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και αντίθετοι με τον χριστιανισμό! Κι έτσι, σύμφωνα με τον Μπαλτάκο, η Εισαγγελέας έστειλε στην φυλακή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής! Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις επανέρχονται στην επιφάνεια οι καταγγελίες που είχε εξαπολύσει ο κ. Κασιδιάρης σε βάρος της κ. Γκουτζαμάνη, ζητώντας να ελεγχθεί για παράβαση καθήκοντος. Και αυτό διότι, όπως είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης,  ενώ υπέγραψε και ανεγνώρισε το καταστατικό της Χ.Α. τελικά έστειλε το κόμμα με την
κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» αποδεχόμενη ως καταστατικό του κόμματος, ένα χειρόγραφο- έγγραφο με μια καρικατούρα! Συγκεκριμένα, ο κ. Κασιδιάρης είπε:   «Η κ. Γκουτζαμάνη ελέγχεται για παράβαση καθήκοντος, διότι εμφάνισε στο πόρισμα που στη συνέχεια έγινε κατηγορητήριο, ένα δήθεν καταστατικό της Χ.Α. Δεν θα έπρεπε να το πράξει αυτό η κ. Γκουτζαμάνη διότι είναι ο παράγοντας εκείνος του κράτους ο οποίος υπέγραψε και αναγνώρισε το επίσημο καταστατικό της
Χ.Α. Αυτό είναι αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο και στην σελίδα 5 φέρει την υπογραφή της κ. Γκουτζαμάνη. Από τη στιγμή που είχε υπογράψει το συγκεκριμένο καταστατικό και το είχε αναγνωρίσει, δεν θα έπρεπε εν συνεχεία να παρουσιάσει στο εις βάρος μας κατηγορητήριο αυτό το βλακώδες έγγραφο. Είναι γραμμένο με στυλό και πάνω έχει μια άθλια καρικατούρα. Αυτό παρουσιάστηκε από τον ανακριτή στο Γ.Γ. και τους βουλευτές της Χ.Α. και με βάση αυτό το έγγραφο διώξανε την Χ.Α. για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! Αν οι Έλληνες πολίτες έβλεπαν αυτό το έγγραφο θα τους σηκωνόταν η τρίχα! Πρόκειται για δικαστικό έγκλημα το οποίο η χώρα αυτή δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ».


Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Το όνομα του Βουρλιώτη επίσης αναφέρεται στην περίφημη βιντεοσκοπημένη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη. Είναι άνθρωπος που ως σύμβουλος του κ. Πετσάλνικου ήταν ο εισηγητής  της ομάδος που συνέταξε τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Συνέταξε τον νόμο που νομιμοποίησε την διαφθορά. «Ο κ. Βουρλιώτης νομιμοποίησε την αθλιότητα του πολιτικού μας βίου, το μαύρο χρήμα των υπουργών. Ο ίδιος άνθρωπος δηλαδή που συνέταξε τον άθλιο νόμο περί ευθύνης υπουργών είναι ο ίδιος άνθρωπος που αντέγραψε την κατάθεση ενός ιδεολογικού μας αντιπάλου και το παρουσίασε ως πόρισμα σε βάρος της Χ.Α.», είχε πει σε συνέντευξη τύπου ο κ. Κασιδιάρης.
Τι πόρισμα άραγε ήταν αυτό που συνέταξε ο κ. Βουρλιώτης;  Αντί για πόρισμα εκατοντάδων ή χιλιάδων σελίδων, όπως είθισται σε αντίστοιχες υποθέσεις εγκληματικών οργανώσεων, στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής είχαμε «ένα πόρισμα εννέα σελίδων το οποίο δεν συνέταξε καν ο Αντιεισαγγελέας κ. Βουρλιώτης. Ο οποίος μάλιστα πήρε αυτολεξεί την κατάθεση όχι απλώς ενός ιδεολογικού μας αντιπάλου αλλά ενός που έχει κατηγορηθεί επανειλημμένως για φιλοσκοπιανή και ανθελληνική προπαγάνδα», επισήμανε ο κ. Κασιδιάρης.

ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ;
Μετά τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου, του ανθρώπου δηλαδή της Κυβέρνησης Σαμαρά και προσωπικά του Πρωθυπουργού, γεννάται ζήτημα για το ποιους υπηρετούν οι πολιτικοί μας ταγοί!  Οι δηλώσεις Μπαλτάκου δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για το ότι, στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής υπηρέτησαν τις εντολές των αμερικανο-εβραίων! Ο Ηλίας Κασιδιάρης τους κατηγορεί ευθέως για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας: «Ένοχοι για εσχάτη προδοσία είναι οι κ.κ. Σαμαράς, Δένδιας και Αθανασίου διότι είναι εντολοδόχοι ξένων δυνάμεων. Επί της ουσίας κατέλυσαν το σύνταγμα της Ελλάδος και διέγραψαν παράνομα την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».
"Ελεύθερη Ώρα βτης Κυριακής"


1 σχόλιο: