Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ! Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ: "Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ"!


- Χώρισα μαζί του λίγο πριν τα φτιάξει με την Φαίη - Είχα αποκαλύψει στην αδερφή μου για την σχέση μου με τον κατηγορούμενο πολύ καιρό πριν το περιστατικό της Νεας Μάκρης
- Είδα την αδερφή μου χτυπημένη στο πρόσωπο με πρησμένο το αριστερό μάτι και αίμα στα χείλη, είπε στο δικαστήριο
- «Πήγα σε καλλιστεία σκύλων αντι να πάω στα σαράντα της αδερφής μου γιατί είχα ανάγκη τα 100 ευρώ»
- «Στην κηδεία πήγα συνοδεία αστυνομικών γιατί φοβόμουν ότι θα με λιντσάρουν»
- Μάρτυρας καίει την αδερφή της Φαίης - «Στο νοσοκομείο που την συνάντησα ήταν σα να είχε πάει για καφέ»

Την δική της αλήθεια για όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά τον θάνατο της αδερφής της κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο η Μαριαλένα, αδερφή της Φαίης Μπλάχα που ξυλοκοπήθηκε άγρια στις 6 Απριλίου του 2013 στη Νεα Μάκρη και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα.

Όπως είπε η αδερφή της Φαίης, δεν είπε τίποτα αρχικά γιατί ο κατηγορούμενος την εκβίαζε. Παραδέχθηκε ότι είχε σχέση μαζί του η οποία διήρκεσε μόλις μια εβδομάδα και τελείωσε δυο μέρες πριν ο κατηγορούμενος τα φτιάξει με την Φαίη.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι τον πρώτο μήνα της σχέσης του κατηγορούμενου με την Φαίη, αυτή για να δείξει ότι δεν τον διεκδικεί, τους είχε φιλοξενήσει και στο σπίτι της.
Τότε, όπως είπε, συνέβη ένα περιστατικό και η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει στην Φαίη είχε κι εκείνη σχέση με τον κατηγορούμενο. Η Φαίη, ακούγοντάς το αυτό έφυγε έξαλλη και επέστρεψε στο πατρικό της.
Για το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό της Φαίης είπε ότι αρχικά είχε δώσει ψευδή κατάθεση γιατί ο κατηγορούμενος την απειλούσε ότι θα δώσει στην δημοσιότητα ροζ βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση.

Υποστήριξε ακόμα ότι επανηλλειμένα είχε πει στην αδερφή της να χωρίσει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί είχε διακρίνει ότι είναι πολύ οξύθυμος χαρακτήρας. Μάλιστα είπε ότι είχαν τσακωθεί και μπροστά της.

Παραδέχθηκε πάντως ότι όσο καιρό η Φαίη τα είχε μαζί του εκείνη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κατηγορούμενο με μοναδικό στόχο όπως είπε, να τον πείσει να χωρίσει από την Φαίη.
Μάλιστα λέει για να δείξει ότι δεν είχε πρόβλημα με την σχέση αυτή είπε ότι όσες φορές ήταν έξω μαζί και διασκέδαζαν εκείνη τον είχε γυρίσει στο σπίτι του στον Γέρακα.

Έτσι έγιναν όλα...
Η Μαριαλένα, υποστήριξε ότι της τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος στις 5 το πρωί και της ζήτησε να συναντηθούν στην Μεσογείων γιατί «κάτι σοβαρό συνέβαινε με την Φαίη».
Όμως, όπως υποστηρίζει, ο κατηγορούμενος είχε ήδη μεταφέρει την Φαίη στον Ερυθρό. Τον συνάντησε μαζί με άλλους τρεις φίλους του στην Μεσογείων και πήγαν όλοι μαζί στο νοσοκομείο.
Όταν έφτασαν, εκείνη την ώρα της έκαναν ακτινογραφίες και είδε την Φαίη την ώρα που την μετέφεραν στην εντατική.
Τότε όπως είπε, την έπιασε πανικός και ένας γιατρός τον οποίο ρώτησε της είπε ότι η κατάσταση της αδερφής της είναι κρίσιμη και σοβαρή.
«Είδα την Φαίη να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο με πρησμένο το αριστερό μάτι. Φορούσε κολλάρο και είχε αίμα στα χείλη και στα χέρια».

Όταν πανικόβλητη άρχισε να ρωτάει τον κατηγορούμενο τι έχει συμβεί στην Φαίη αυτός απάντησε ότι μαλωσαν γιατί του είπαν ότι εκείνη είχε δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα. «Εγώ νευρίασα και έτσι μαλώσαμε».
Υποστήριξε μάλιστα ότι ο κατηγορούμενος της είπε: «Θα πεις στην αστυνομία, ότι βρήκαμε την Φαίη λιπόθυμη σε κοντινή απόσταση από το σπίτι και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο».

Γιατί πήγα συνοδεία αστυνομικών στην κηδεία της αδερφής μου
Για την στάση της τόσο στην κηδεία της αδερφής της που πήγε συνοδεία αστυνομικών, είπε ότι το έκανε αυτό γιατί φοβόταν ότι κάποιοι θα την λιντσάρουν. Για τις κατηγορίες του πατέρα ότι δεν πήγε στα 40 της αδελφής της αλλά σε καλλιστεία σκύλων, είπε ότι το έκανε αυτό γιατί είχε ανάγκη τα 100 ευρώ γιατί ο πατέρας της της ζητούσε ενοίκιο για το σπίτι που της είχε παραχωρήσει, ενώ για το ετήσιο μνημόσυνο της αδερφής της είπε ότι δεν γνώριζε ότι θα γινόταν στις 6 Απριλίου...

Σημειώνεται το αίτημα του δικηγόρου της αδερφής της Φαίης Θανάση Πλεύρη για ακυρότητα της διαδικασίας απορρίφθηκε και ο ίδιος παραιτήθηκε από την πολιτική αγωγή.
Η κατάθεση της αδερφής της Φαίης διεκόπη.

Ο μάρτυρας που «καίει» την αδερφή της Φαίης
Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες της μεταφοράς της Φαίης στο νοσοκομείο, καταθέτοντας στο δικαστήριο, είπε μεταξύ άλλων ότι η συμπεριφορά της Μαριαλένας στο νοσοκομείο ήταν σαν να πήγαινε για καφέ. Όπως υποστήριξε, ήταν ατάραχη ενώ ο κατηγορούμενος Στέφανακης ήταν παρα πολύ ταραγμένος. «Μάλιστα τον άκουσα να λέει: τι μ@λακία έκανα.
Επίσης έλεγε πως αν η Φαίη πάθει κάτι θα στουκάρω με 200.»

Πρόσθεσε ότι την επόμενη ημέρα η Μαριαλένα ήταν σε πανικό και όταν την συνάντησε πριν πάει στην αστυνομία να καταθέσει, εκείνη του ζήτησε να καταθέσει το αρχικό σενάριο, ότι βρήκαν την Φαίη λιπόθυμη στο σπίτι.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου