Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΦΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ: "ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΖΩ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ"

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΚΟΡΗ 
ΤΗΣ ΖΩΖΩΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ! 
Αρχές του 2011 ο Στάικος δηλώνει στο facebook- ότι έχει ενισχύσει το ίδρυμα Αντιγόνη Ζουρούδη με χρηματικά ποσά.
Δεν θέλω να επεκταθώ στο τι άλλο έχει δηλώσει ότι έχει ή θα κάνει.
Το διαβάζει  Καλλιοντζή και Καλλιοντζή Μωραίτου και Στάικος συναντιούνται μυστικά και μακριά από τα μάτια του κόσμου στο σπίτι της Καλλιοντζή, με σκοπό να στήσουν το κατηγορητήριο εναντίον της Ζωζώς Βαλλιάνου. 
Ο Στάικος είναι ξεκάθαρος, μην προχωρήσετε γιατί εγώ δεν θα έρθω μάρτυρας!!. Στάση που κράτησε μέχρι και σήμερα.
Η Καλλιοντζή φέρνει το θέμα στο ίδρυμα.
Εκεί υπάρχουν αρκετές κυρίες οι οποίες ζητούν πρώτα από όλα να ρωτήσουν την ίδια την Βαλλιάνου και μετά να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.
Το αίτημα απορρίπτεται. (Δημοκρατικές διαδικασίες, σιγά μην ρωτήσουμε)
γιατί άραγε δεν ρωτάνε και βιάζονται να την στείλουν στο σκαμνί; Προφανώς διότι δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια (ξέρουν την απάντηση), αλλά θέλουν την σπίλωση του ονόματος εδώ και τώρα.
Ξέρουν ότι η Βαλλιάνου είναι πολύ άρρωστη πλέον, ανίσχυρη -νομίζουν- να αντιδράσει. Τον αντίπαλο -αντίζηλο τον κτυπάς όταν είναι όρθιος, όχι όταν έχει πέσει και του δίνεις την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Βασικός, ηθικός κανόνας ζωής. Αλλά τι λέω, τώρα και για ποιόν;
Οι ίδιες κυρίες ζητάνε να έρθει ο ίδιος ο Στάικος να πει και σε αυτές τι ακριβώς έχει γίνει, να προσκομίσει αποδείξεις, μάρτυρες να πει τα γεγονότα, πού πότε γιατί, αλλά ο Στάικος δεν εμφανίζεται. 
Οι κυρίες του ιδρύματος είναι διχασμένες, και τότε αρχίζουν οι τρομακτικές  και αυταρχικές πιέσεις περί ομοφωνίας γιατί έτσι πρέπει το λέει ο νόμος κ.λ.π.
Με απλά λόγια αν εγώ πω στις φίλες μου, για να κάνω εντύπωση, ότι στον έρανο του Ερυθρού Σταυρού έδωσα 10.000 €, και φυσικά δεν υπάρχει εγγραφή στα βιβλία (αφού δεν έδωσα) θα στείλετε τον πρόεδρο του Δ.Σ. για υπεξαίρεση στα δικαστήρια; Δεν νομίζω, αστεία πράγματα.
Αν πάλι δηλώσω ότι προσέφερα 10.000 € στο ίδρυμα, που είστε πρόεδρος, στη μνήμη του πατέρα μου, αλλά δεν μου δώσατε απόδειξη, οι κυρίες του προεδρείου θα σας κάνουν μήνυση για υπεξαίρεση χωρίς να σας ρωτήσουν και χωρίς αποδείξεις, μόνο και μόνο επειδή το είπα;
Αν είναι έτσι, να το κάνω, να σας τρέχουν στα δικαστήρια και εγώ να μην έρχομαι να αποδείξω αυτά που λέω.
Η θέση σας πάνω από όλα απαιτεί σοβαρότητα.- δεν μπορεί να είστε πρόεδρος ενός κοινωνικού και πολιτιστικού σωματείου, μόνο για την προσωπική σας προβολή, δεν μπορείτε να διεκδικείτε θέση και λόγο στα κοινά και να διακατέχεστε από εμπάθεια και έλλειψη αισθήματος δικαίου.
Οι αντιλήψεις - έτσι είναι γιατί έτσι με βολεύει - δεν πρέπει να υπάρχουν.
Έφη Βαλλιάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου