Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!!!

4. Αφισοκόλληση: Επιτρέπεται από κάθε συνδυασμό, 50 μέτρα 
περιμετρικά από το εκλογικό του κέντρο. 

Την πρόσφατη απόφαση 96 του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, παραβίασε ο πρώην δήμαρχος Χολαγού και νυν υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος γέμισε όλη την οδό Περικλέους με αφίσες του!!! Η απόφαση 96 η οποία βρίσκεται εδώ και μέρες αναρτημένη στο διαδίκτυο και υποτίθεται θα έπρεπε να την σεβαστούν, πρώτ' απ'όλα αυτοί που διακηρύσσουν την εντιμότητα και τη χρηστή διοίκηση, ο πρώτος που την παραβαίνει είναι ο εικονιζόμενος! 
Τα παραπάνω  μας το καταγγέλλουν συνυποψήφιοί του, οι οποίοι λένε επίσης: "Πάρτε την απόφαση και δημσιεύστε την μπας και την δει αναδημοσιευμένη στην εφημερίδα σας, που την διαβάζει ανελλιπώς και συμμορφωθεί με τους κανόνες στους οποίους έχουμε συμφωνήσει όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι"
Διαβάζοντας λοιπόν την απόφαση 96 της 5ης Μαϊου 2014, ο τίτλος της λέει: "Καθορισμός θέσεων και τρόπου χρήσης αυτών για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων των Δημοτικών και Περιφερειακών παρατάξεων ως και για τους υποψηφίους των Ευρωεκλογών". 
Ξεκάθαρα πράγματα. Ενώ στις "Γενικές προτάσεις για όλους τους συνδυασμούς (δημοτικούς ή 
περιφερειακούς και ευρωεκλογών)", διαβάζουμε σε ό,τι έχει να κάνει με την αφισοκόλληση: "Επιτρέπεται από κάθε συνδυασμό, 50 μέτρα 
περιμετρικά από το εκλογικό του κέντρο". 
Η οδός Περικλέους όμως από το ύψος του Βασιλόπουλου και κάτω βρίσκεται σε απόσταση από 1 χιλιόμετρο έως 400 μέτρα από το εκλογικό κέντρο του Νικολάου! 
Όπως λένε τα ντοκουμέντα λοιπόν, πρόκειται για καραμπινάτη παρανομία του υποψήφιου δημάρχου ο οποίος αρέσκεται στο να βγάζει αφισέτες και να καταγγέλλει άλλους υποψήφιους, ωστόσο ο ίδιος δίνει πρώτος το κακό παράδειγμα! 
"Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις" λέει η παροιμία και δείχνει να "κουμπώνει" τέλεια στην περίπτωση αυτή. 
Μεταφέραμε τις καταγγελίες των αντιπάλων υποψηφίων δημάρχων και αναμένεται η συνέχεια... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου