Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΥΔΗ: ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ!

Δελτίο Τύπου
Ικανοποίηση Δημοτικής Αρχής
από τη δικαίωση της κ. Ζωζώς Βαλλιάνου

Η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά της για την αισία έκβαση της δικαστικής περιπέτειας της κυρίας Ζωζώς Βαλλιάνου, η οποία διετέλεσε Πρόεδρος του Ιδρύματος “Αντιγόνη Ζουρούδη” επί 30 συνεχή χρόνια.
Όπως είναι γνωστό, η κυρία Βαλλιάνου σύρθηκε στα δικαστήρια μετά από μία άδικη  και αψυχολόγητη δίωξη που άσκησαν εναντίον της η νυν Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ντίνα Καλλιοντζή και τα όργανα αυτού για δήθεν διαχειριστικές ανωμαλίες την περίοδο της προεδρίας της. Το δικαστήριο, όμως, δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς του Ιδρύματος και με την απόφασή του στις 4 τρέχοντος μηνός δικαίωσε την κυρία Βαλλιάνου και την απάλλαξε από κάθε κατηγορία.
Με αυτή την απόφαση του δικαστηρίου, αναδείχθηκε το πόσο άδικη και αψυχολόγητη ήταν η ενέργεια της Προέδρου και των διοικητικών οργάνων του Ιδρύματος να στραφούν κατά της κ. Βαλλιάνου η οποία, κατά τη 30ετή θητεία της ως Πρόεδρου της Ιδρύματος, το ανέδειξε σε μεγάλο βαθμό και προσέφερε επί πολλές δεκαετίες μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο, προς όφελος της κοινωνίας του Χολαργού.

Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου