Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου – Χολαργού, την Παρασκευή 9 Μάη στις 19.00 στην είσοδο του Κεντρικού άλσους Περικλέους και Ευριπίδου, καλεί σε συνέντευξη τύπου, τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του Δήμου, καθώς και τους μαζικούς φορείς της πόλης για να ενημερώσει και να εκφράσει την αντίθεσή της στην προωθούμενη από το Δήμο Παπάγου - Χολαργού τσιμεντοποίηση του δημοτικού άλσους (έναντι του Δημαρχείου ) με διάταξη που επιτρέπει την κατασκευή κτιρίου αναψυκτηρίου 200 τ.μ. με ύψος 4,5 μ., που θα δοθεί σε ιδιώτη. Η σχετική απόφαση αποκαλύπτεται από την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και είναι η εξής : α.π.172124/14-4-2014 απόφαση Γεν Δ/νσης Περ/ντος ΥΠΕΚΑ .
            Οι επίδοξοι φιλοκυβερνητικοί «σωτήρες της πόλης» που ψήφισαν και δρομολόγησαν και αυτήν την απόφαση είναι οι επικεφαλείς των δήθεν ανεξάρτητων συνδυασμών (της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Χρυσής Αυγής «ανάμικτα») Τίγκας, Αποστολόπουλος, Δασκαλόπουλος με πρωταγωνιστή τον Νικολάου.

Εκεί οδηγούν το Δήμο όλοι οι συνδυασμοί που δεν βγάζουν άχνα για την πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, που υποχρηματοδοτεί όλες τις κοινωνικές λειτουργίες των Δήμων, που τους οδηγεί στο να εμπορευματοποιούν τα πάντα, Άλση, Αθλητικούς χώρους, σχολεία, παιδικούς σταθμούς. Υποβαθμίζοντας συνολικά την ζωή αλλά και τα δικαιώματά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου