Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΥΔΗ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ...ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ!

Την πολιτική καταδίκη της Ντίνας Καλλιοντζή είναι σα να υπογράφει ο Δήμαρχος Ξύδης με τις δηλώσεις του για το ότι κάθισε τη Ζωζώ Βαλλιάνου στα δικαστήρια, κατηγορώντας την για υπεξαίρεση: "H κυρία Βαλλιάνου σύρθηκε στα δικαστήρια μετά από μία άδικη  και αψυχολόγητη δίωξη που άσκησαν εναντίον της η νυν Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ντίνα Καλλιοντζή και τα όργανα αυτού για δήθεν διαχειριστικές ανωμαλίες την περίοδο της προεδρίας της", λέει ο κ. Ξύδης και σε άλλο σημείο υπογραμμίζει: "Με αυτή την απόφαση του δικαστηρίου, αναδείχθηκε το πόσο άδικη και αψυχολόγητη ήταν η ενέργεια της Προέδρου και των διοικητικών οργάνων του Ιδρύματος να στραφούν κατά της κ. Βαλλιάνου η οποία, κατά τη 30ετή θητεία της ως Πρόεδρου της Ιδρύματος, το ανέδειξε σε μεγάλο βαθμό και προσέφερε επί πολλές δεκαετίες μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο, προς όφελος της κοινωνίας του Χολαργού".

Το ίδιο έπραξε με δηλώσεις του και ο πρώην δήμαρχος Χολαργού, ενώ και η τοπική κοινωνία Χολαργού-Παπάγου καταδικάζει την ενέργεια της κ. Καλλιοντζή. Η οποία, σημειωτέον, αντί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη βγήκε κι από πάνω να υποστηρίξει την απόφαση του ΔΣ και την πρόταση του εισαγγελέα να καταδικάσει την Ζωζώ Βαλλιάνου!!! Είναι να τρελαίνεται κανείς με την στάση της!
Η κα Καλλιοντζή απέδειξε πόσο ακατάλληλη είναι για τη θέση της Προέδρου του "Αντιγόνη Ζουρούδη". Φαντασθείτε την κυρία αυτή να έκανε πράξη την φιλοδοξία της να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος και φαντασθείτε να εκλεγόταν και δήμαρχος! Το πιο πιθανό θα ήταν να ...διαλύσει τον δήμο σε χρόνο dt! Το πιστεύουμε ακράδαντα ότι η γυναίκα είναι και ακατάλληλη και με τις ενέργειές της καθίσταται επικίνδυνη. Θα της προτείναμε να αποσυρθεί από την θέση της Προέδρου του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη".

Όταν οι φιλοδοξίες τρέχουν πιο γρήγορα από τις ικανότητές μας, κάποιος πρέπει να μας μιλήσει για το...Rexona μπας και δούμε την πραγματικότητα κατάματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου