Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

Ο Βασίλης Δεβετζίδης είναι γέννημα-θρέμμα Χολαργιώτης. Μένει κοντά στην Αγία Τριάδα. Στον Χολαργό μεγάλωσε, και στην ίδια πόλη ζει παντρεμμένος. Είναι ο "ψηλός" όπως τον φώναζαν στο σχολείο γιατί ξεχώριζε απ'όλους. Ο Βασίλης όμως πάνω απ' όλα είναι ο άνθρωπος που ξεχωρίζει για την αγάπη που έχει για τον τόπο όπου έζησε και ζει και με αυτή την κινητήρια δύναμη ρίχνεται στα κοινά για να προσφέρει. Κατεβαίνει στις εκλογές με τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο και τις "8 Προτάσεις" ζητώντας την ψήφο σας. 
Όταν πάτε μπροστά από την κάλπη πρέπει να σταθμίσεται αυτό τον βασικό παράγοντα: έχετε μπροστά σας έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που αγαπά τον δήμο του, ζει σε αυτόν και δεν τον έχει εγκαταλείψει ποτέ; Και στα εύκολα και στα δύσκολα, ο Βασίλης Δεβετζίδης είναι εδώ, παρών και αγωνιστής. Δώστε του την ευκαιρία που αξίζει και του πρέπει.  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Ο Βασίλης Δεβετζίδης γεννήθηκε το 1963 στο Χολαργό όπου και μεγάλωσε, αποφοιτώντας από το 1ο Λύκειο Χολαργού. Η οικογένειά του συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων κατοίκων της πόλης μας στη γειτονιά της Αγίας Τριάδας, που συνέβαλε έμπρακτα στην ανάπτυξή της από την εποχή της θεμελίωσης του πρώτου ναού. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Μαρία Μαυραγάνη και πατέρας της δεκαπεντάχρονης Αθηνάς. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη ελληνική επιχείρηση στο τμήμα marketing και στις πωλήσεις. Πιστεύει στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών και την αξία του εθελοντισμού που πραγματώνεται μέσα από την ανθρώπινη επικοινωνία και την εκούσια συνεισφορά προς το κοινωνικό σύνολο και ο ίδιος έχει προσφέρει σε ανθρωπιστικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις, όπως τον καθαρισμό και αναδάσωση του Υμηττού, την ανακύκλωση, τη διεξαγωγή καλλιτεχνικών δρώμενων, την ενεργή συμμετοχή στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού και στην Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού. Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιείται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και αυτό γιατί ως γέννημα θρέμα και κάτοικος αυτής της πόλης την οποία αγαπάει, γνωρίζει σε βάθος τα τοπικά προβλήματα και επιθυμεί την επίλυσή τους, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των νέων και των ευπαθών ομάδων και με σεβασμό προς τους ηλικιωμένους, ανεξάρτητα από κομματικές ταμπέλες και κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου