Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ: Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ Μ' ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ!!!

Την ώρα που στη χώρα μας επικρατούν οι Ρεπούσιες λογικές περί συνωστισμού και οι Χριστόπουλοι κυριαρχούν μαζί με τους Καμίνιδες που θέλουν πέντε τζαμιά  στην Αθήνα,  οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν το ναό σύμβολο της Ορθοδοξίας τζαμί!
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Habertürk, (3/5), ο ανεξάρτητος βουλευτής της περιοχής του Burdur, Χαμί Γιλντιρίμ, κατέθεσε στην τουρκική βουλή σχετικό νομοσχέδιο για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εν όψει και της προαναγγελθείσας προσευχής που προτίθεται να κάνει ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 29 Μαΐου, επέτειο της άλωσης, μιμούμενος τον σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή.
Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η τουρκική εφημερίδα, 80 χρόνια μετά την ανακήρυξη της Αγίας Σοφίας σε μουσείο, με το νομοσχέδιο αυτό που κατέθεσε ο Τούρκος βουλευτής επανέρχεται στην μουσουλμανική της ταυτότητα, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι Τούρκοι, αδιαφορώντας για πιθανές διεθνείς αντιδράσεις για την νέα αυτή τουρκική πρόκληση με διεθνείς διαστάσεις.
Το νομοσχέδιο, όπως αναφέρει η Habertürk, έχει τρία βασικά άρθρα τα οποία συνοπτικά είναι τα εξής :
1) Η Αγία Σοφία θα ανοίξει τις πύλες σαν μουσουλμανικό τέμενος στην μουσουλμανική λατρεία.
2) Η απόφαση της μετατροπής της σε μουσουλμανικό τέμενος θα τεθεί σε ισχύ αμέσως μετά την επίσημη δημοσίευση του νομοσχεδίου.
3) Η εκτέλεση της απόφασης θα γίνει από το υπουργικό Συμβούλιο. Ο Τούρκος βουλευτής αιτιολογώντας την απόφαση του να καταθέσει το νομοσχέδιο μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, επικαλέστηκε ιστορικούς λόγους και φυσικά αναφέρθηκε στην ιστορική κίνηση του Μωάμεθ του Πορθητή ο οποίος μόλις εισήλθε νικητής στην Κωνσταντινούπολη κατευθύνθηκε στην Αγία Σοφία και εκεί τέλεσε τη πρώτη μουσουλμανική προσευχή ανακηρύσσοντας το ναό σε μουσουλμανικό τέμενος.
Όρσε αριστερά τα καμώματά σου… Θες ακόμη να κάνεις 5 Τζαμιά στην Αθήνα, όταν απέναντι οι χριστιανοί διώκονται μέχρι θανάτου ή τα μνημεία τους γκρεμίζονται, άλλοτε να γίνουν τζαμί και άλλοτε να γίνουν τεκέδες ή σταύλοι ή ότι άλλο… Εδώ σε θέλω… 
εθνικισμός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου