Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ. ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ

Ελένη Καΐτσα (βιογραφικό)

-Πατέρα, θα είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με την Δημοτική Αναγέννηση.
-Να μου φέρεις τις προγραμματικές δηλώσεις και, αν συμφωνώ, θα σας ψηφίσω.
Ο πατέρας μου είναι 90 ετών, συνταξιούχος δικηγόρος, εξαιρετικός σκακιστής και γνώστης της νεότερης ιστορίας της χώρας μας -και όχι μόνο. Χωρίς ποτέ να μου πει τι να ψηφίσω, αλλά μέσα από την περιγραφή ιστορικών γεγονότων, την ανάλυση, την κριτική και την ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στον κόσμο μας, με βοήθησε να διαμορφώσω τις πολιτικές αρχές και τον χαρακτήρα μου.

Ονομάζομαι Έλενα-Νατάσα Καΐτσα. Γεννήθηκα το 1971 και μεγάλωσα στις γειτονιές του Χολαργού. Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Χολαργού το 1989. Είμαι πτυχιούχος του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Είμαι δημοσιογράφος και μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ).

Από το 1991 συνεργάστηκα με έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα (ΑΝΤΙ, Ελευθεροτυπία, ΣΚΑΪ, ΕΤ2, Εκδόσεις Πήγασος κ.ά). Παράλληλα, και για 6 χρόνια, ήμουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Από το 1995 μέχρι το 2012 εργάστηκα στις Εκδόσεις Λυμπέρη αρθρογραφώντας στα εβδομαδιαία περιοδικά. Κοινωνικά και πολιτιστικά άρθρα, έρευνες, συνεντεύξεις, αποκλειστικά θέματα που αφορούσαν την εγκληματικότητα, τη δορυφορική κατασκοπεία, τον πολιτισμό, τα διατροφικά σκάνδαλα, την κακοποίηση των γυναικών, τον τζόγο καθώς και πολλά άλλα είχαν την υπογραφή μου. Επίσης, είχα την επιμέλεια των ειδικών ενθέτων (Παιδί, Εκπαίδευση, Ταξίδια, Φύση & Υγεία, Κήπος κ.ά.) καθώς και των βιβλίων.

Ως υπεύθυνη έκδοσης βιβλίων συνεργάστηκα με τους Δημήτρη Γρηγοράκη, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (ελληνική και αγγλική έκδοση του βιβλίου της «Κάθε Μέρα Ελληνικά), Φαίδωνα Λίντμπεργκ, Θάνο Ασκητή, Βέφα Αλεξιάδου, Αναστάσιο Παπαλαζάρου, Βασίλη Ντίνου και άλλους.  

Το 2013 ανέλαβα την έκδοση του περιοδικού «Λόγω Διατροφής» που κυκλοφόρησε με τον Ελεύθερο Τύπο. 

Σήμερα συνεργάζομαι με το δημιουργικό γραφείο Brainwave Creative με έδρα τον Χολαργό καθώς και με τον οδηγό υγείας mydoctors.gr.

Ασχολούμαι με το θέατρο από το 1989 συμμετέχοντας σε ομάδες (Χολαργού, Παλλήνης, σχολείων, ιδιωτικών σχολών). Γράφω παραμύθια και θεατρικά έργα για μικρούς και για μεγάλους.­­

Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι εκλεγμένο μέλος και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.   

Είμαι παντρεμένη και έχω μία κόρη 7,5 ετών.

-Πατέρα, θα μας ψηφίσεις;
-Η ψήφος είναι μυστική. Και κερδίζεται. Δεν την ζητάς! Ακολούθα τον δρόμο που διάλεξες με τον Γιάννη Κεχρή και κάντε το καλύτερο για τον τόπο που μεγάλωσες και μεγαλώνεις το παιδί σου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου