Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΚΑΪ : ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η 56ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ !!!

ΑΡΗΣ ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ: Φτάνει πια με το ανάπηρο κράτος που οι πολίτες χρυσοπληρώνουμε !!! Για τις ανάπηρες όμως τράπεζες δεν λέει κουβέντα ο παπαγάλος της ενημέρωσης ΑΡΗΣ, που χρυσοπληρώνεται  από τα θαλασσοδάνεια του Αλαφούζου !!!
Κάνω το λάθος με τον απογευματινό καφέ να ανοίξω το χαζοκούτι και να κάνω ένα ζάπινγκ, όπως λέμε στην Ελλάδα…
Πέφτω πάνω στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ. Τίτλος ρεπορτάζ: “ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 56ΧΡΟΝΗΣ”! Το ρεπορτάζ παρουσίαζε και συνεντεύξεις επιστημόνων για την ασθένεια από την οποία έπασχε η 56χρονη συμπολίτισσά μας. Σκέφτομαι: Τί θέλουν να μας πούνε 
δηλαδή, ότι θα πέθαινε έτσι κι αλλιώς και τσάμπα γίνεται όλη η φασαρία για την κρατική αναλγησία κλπ? ΕΛΕΟΣ!!! Φυσικά βολεύει να παρουσιάζουμε και λίγο από “κακή κρατική ΔΕΗ” για να την ξεπουλήσουμε πιο εύκολα και χωρίς πολλά πολλά…
Αηδιασμένος αλλά όχι δυστυχώς υποψιασμένος, πέφτω σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ (φωτο).
Ο γνωστός για τις “απόψεις του” Α. Πορτοσάλτε εξίσταται για το ίδιο ακριβώς θέμα: “Φτάνει πια με το ανάπηρο κράτος που οι πολίτες χρυσοπληρώνουμε”! Έχετε δίκιο κ. Άρη, όμως και τις τράπεζες χρυσοπληρώσαμε και κατάσχονται τα σπίτια του κοσμάκη για λίγα ευρώ και ταυτόχρονα έχουν κλείσει τις στρόφιγγες του δανεισμού σε φυσικά, νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις (τις μικρομεσαίες φυσικά). Έχει χρεωθεί ο κόσμος σε τράπεζες και εφορίες και αυτοκτονεί! Γι αυτά τα 1.500-2.000 θύματα του μνημονίου δε βλέπω όμως να αντιδράτε. Και πάλι δίκιο έχετε όμως, δεδομένου ότι οι τράπεζες δε χρειάζονται ιδιωτικοποίηση (τις παίρνουν πίσω τσάμπα οι ίδιοι που τις πτώχευσαν), ενώ η ΔΕΗ πρέπει να ξεπουληθεί.
Αποκαλύπτει και ο κ. Υποφάντης από άλλο παράθυρο): “Το 90% των διακοπών ρεύματος το πραγματοποιούν ιδιώτες”. Δηλαδή εάν ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ δε θα έχει κανένας ρεύμα! Και τί έγινε? Όπως είπε και ο Ταμήλος, το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό…Και αυτός στην τελική δίκιο έχει…!
Και σίγουρα πιο πολύ δίκιο έχει ο Χάρυ Κλυν: “ΔΕΝ ΠΗΔ@#$ΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!” (ΤΑΙΝ. ΑΛΑΛΟΥΜ).


ΠΗΓΗ olympia.gr, http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου