Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ! ΝΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΓΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ!

Με νόμο του κράτους θα δίνεται άσυλο σε όσους λαθρομετανάστες καταγγέλλουν ρατσιστική συμπεριφορά ή παρουσιάζονται σαν μάρτυρες κατά αστυνομικών ή λιμενικών

Ποιος θα το έλεγε ότι για μία ακόμη φορά η δεξαμενή των ψηφοφόρων που «μπετόν» στήριξε πατροπαράδοτα τη Χέα Δημοκρατία θα δεχόταν μια ακόμη νομοθετική ρύθμιση, ανάμεσα σε τόσες άλλες, που θα την ταπείνωνε (έως εξευτελισμού) ξανά! Οι αστυνομικοί και το Λιμενικό βρίσκονται και με νομοσχέδιο (πλέον) στον διακριτικό οίκτο (ή στο στόχαστρο) των λαθρομεταναστών...!


Εν κρύπτω και με απλή υπουργική απόφαση, που υπογράφουν οι υπουργοί Δη μόσιας Τάξη ς και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας (απόφαση και υπογραφή πριν την αποχώρηση του από το υπουργείο), ο υπουργός ΛικαιοσύνηςΧαράλαμπος Αθανασίου, ο αναπληρωτή ς υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκοςκαι ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλη ς Κεγκέρογλου, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚΕΓ 1453 (° αριθμός είναι σύμπτωση τη ς ημερομηνίας άλωση ς τη ς Πόλη ς) της 5/6/2014, όποιος λαθρομετανάστη ς καταγγέλλει ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του, έστω και λεκτική (!!!), καθώς και οι ουσιώδεις μάρτυρες που θα προτείνει ο καταγγέλλων λαθρομετανάστης, δικαιούνται αυτομάτως άδειας παραμονής ενός έτους μέχρι της εκδίκαση ς τη ς υπόθεση ς...! Απίστευτο και όμως αληθινό!
 Φυσικά, ο ίδιος δεν μπορεί να
γνωρίζει τους νόμους στη χώρα μας, αλλά γι αυτό φροντίζουν διάφοροι «ετοιμοπόλεμοι» διεθνιστές - ανθρωπιστές συγκεκριμένου κόμματος, που τρέχουν να παραδώσουν συμβουλές και να παραλάβουν από το λιμάνι τους λαθρομετανάστες και να τους καλωσορίσουν που επέλεξαν την Ελλάδα ως χώρα διαμονή ς τους (είναι γνωστό πως με βάση τη Συνθήκη «Δουβλίνο II» απαγορεύεται η έξοδος των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη κι έτσι «εξαναγκάζονται» να παραμείνουν δια βίου ζωή ς στην Ελλάδα, δη μιουργώντας πλή θος εσωτερικών προβλημάτων για την Ελλάδα…).


Η ρύθμιση του νόμου, όμως, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και προικοδοτεί με ασυλία και όσους δηλώσουν μάρτυρες του «περιστατικού ρατσιστικής βίας»!

Από τη στιγμή που πέρασε στο ΦΕΚ η συγκεκριμένη απόφαση, αυτόματα άρχισαν όλοι οι λαθρομετανάστες, ενημερωμένοι κατάλληλα από τους τούρκους διακινητές - δουλεμπόρους, με το που πατούσαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος να καταθέτουν μηνύσεις κατά των στελεχών τη ς Ακτοφυλακή ς και να κατονομάζουν ως μάρτυρες όλους τους συντρόφους τους (ανταποδίδοντας την διάσωση τους στους Λιμενικούς και «κομίζοντας γλαύκας» στους αριστεριστές - ανθρωπιστές που έπαιρναν το πρώτο δείγμα αγωνιστική ς διάθεση ς των λαθρομεταναστών). Τα ίδια, ακριβώς, συμβαίνουν και με αστυνομικούς, ειδικά με τη ομάδα ΑΙΑΣ...

Πηγές του ΑΣ/Ακτοφυλακή ς, αναφέρουν πως ή δη πολλά στελέχη του Λιμενικού διώκονται ήδη για (κατάφαντασίαν) εξύβριση και «ρατσιστική συμπεριφορά από μηνύσεις λαθραία εισελθόντων στην Ελλάδα, οι οποίοι εν συνεχεία απολαμβάνουν τα ωφελή ματα του νόμου και λαμβάνουν άδειες παραμονής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης!

Η λέξη ντροπή για τους πολιτικούς, είναι κενή περιεχομένου, αφού δεν ντρέπονται για όλα όσα έχουν συμφωνήσει - συναινέσει και υπογράψει μέχρι τώρα.
Η λέξη ντροπή, όμως, αξίζει στους Αστυνομικούς και τους Λιμενικούς, οι οποίοι στις εκλογές τρέχουν να ψη φίσουν εκείνους τους πολιτικούς που τους καταστρέφουν για να μην στενόχωρη σουν τους πολιτικούς τους αρχηγούς και τις ό,ποιες διακομματικές συμφωνίες και πολιτικές ισορροπίες υλοποιούνται ας βάρος τη ς Αστυνομίας και του Λιμενικού...
"Ακρόπολη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου