Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Η ΚΙΡΣΝΕΡ ΔΙΝΕΙ ΤA...ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!


Αυτή είναι ηγέτης. Aγαπάει την πατρίδα της και τα βάζει με τους τοκογλύφους! Όχι σαν τους δικούς μας ξεπουλημένους στους τοκογλύφους λακέδες που ξεπουλάνε τη χώρα και από πάνω το παίζουν και πατριώτες! 
Δείτε τι γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης και η Ραχήλ Μακρή για την ηρωική μορφή της Προέδρου της Αργεντινής:

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΦΗ Η ΚΙΡΣΝΕΡ
ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

Στα διεθνή δικαστήρια, προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών της προσφεύγει η Αργεντινή, η οποία κρατά σκληρή γραμμή έναντι των funds, της αμερικανικής δικαιοσύνης, αλλά και των ιδιωτικών τραπεζών που πιέζουν προς την κατεύθυνση της επιλεκτικής χρεοκοπίας.
Η πρόεδρος της Αργεντινής, επιχειρώντας παράλληλα να αποφορτίσει τα περί επιλεκτικής χρεοκοπίας καθυσηχάζοντας τους πολίτες.
«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» ξεκαθάρισε, διαβεβαιώνοντας ότι η χώρα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των ομολογιούχων που δέχθηκαν το «κούρεμα». «Ο κόσμος συνεχίζει τη ζωή του και η Αργεντινή το ίδιο» δήλωσε η Κριστίνα Φερνάντες, καλώντας σε εθνική ομοψυχία.
Η πρόεδρος κάλυψε απόλυτα τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών Άξελ Κισιλόφ στη Νέα Υόρκη, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στις βολές που ο υπουργός δέχθηκε από τις ιδιωτικές τράπεζες της Αργεντινής.
Ο ιδιωτικός τραπεζικός τομέας τον κατηγόρησε ότι με τη στάση του στη διάρκεια των συνομιλιών, «τορπίλισε» την πρωτοβουλία που αυτές ανέλαβαν, ώστε να λύσουν τον γόρδιο δεσμό της οικονομικής διαμάχης μεταξύ του Μπουένος Αϊρες και των funds.
«Κάποιοι εμφανίζονται πολύ γενναιώδοροι. Αλλά για να γίνεις Σαν Μαρτίν (σ.σ. ο απελευθερωτής της Αργεντινής) πρέπει να έχεις το κουράγιο και την ειλικρίνεια να λες τα πράγματα με το όνομά τους».
Τεράστια μορφή η Κίρσνερ...
Γ.Π.


Ραχήλ Μακρή: Ο λαός της Αργεντινής επικροτεί την απόφαση της προέδρου της να μην πληρώσει το ομόλογο που αγόρασε κερδοσκοπικό fund στο 40% της ονομαστικής του αξίας και ζητούσε να το πληρωθεί στο 100%.

1 σχόλιο:

  1. Όλοι πρέπει να γίνουμε Αργεντινή και θα φοράμε φανέλες με σήμα την σημαία της Αργεντινής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή