Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΨΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΣΙΤΑ!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΑΡΟΥΛΑ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΣΙΤΑ...
Η ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 595 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

του Γιάννη Παπαγιάννη
Η Χάρις Αλεξίου θα δώσει συναυλία συμπαράστασής για τις 595 απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Σημειώνεται πως οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών...
βρίσκονται τους τελευταίους 10 μήνες σε καθημερινές κινητοποιήσεις και παρά τη δικαστική τους δικαίωση σε πρώτο βαθμό δεν έχει υπάρξει πρόνοια για την επαναπρόσληψή τους.
Σημειώνεται πως στα μέσα Ιουνίου ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση του υπουργείου Οικονομικών που ζητούσε να ανασταλεί προσωρινά η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την επανατοποθέτηση των καθαριστριών που απασχολούνται στο υπουργείο Οικονομικών με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, δεν πιθανολογείται -στην παρούσα φάση- ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα των καθαριστριών, αλλά ούτε τα πολιτικά δικαστήρια -όπως είναι ο Άρειος Πάγος- έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν την οικονομική πολιτική του κράτους, η οποία επέβαλε το καθεστώς διαθεσιμότητας στις καθαρίστριες.
'Ενα μεγάλο μπράβο στην Χαρούλα Αλεξίου. Δεν είναι όλες Βίσση και Κοντσίτα...
Γ.Π.

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή