Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΡΟΥΣΜΑ: ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!

Στο Χολαργό σημειώθηκε νέο περιστατικό διακοπής ρεύματος σε άτομο που αναπνέει με μηχανική υποστήριξη. Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από τον τραγικό χαμό της 56χρονης τετραπληγικής από τα Χανιά που έχασε τη ζωή της όταν η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα για οφειλή ύψους 267 ευρώ, όπως υποστηρίζει η οικογένειά της, και λίγο έλειψε να θρηνήσουμε και δεύτερο θύμα.

Ο 45χρονος Μιχάλης είναι πολύτεκνος πατέρας, ανάπηρος, καρδιοπαθής, διαβητικός με βαριά αναιμία και όπως λέει έχει κάνει αίτηση για να υπαχθεί στους ευάλωτους καταναλωτές.

Και όμως η ΔΕΗ εξέδωσε μέσα σε πέντε μήνες 5 λογαριασμούς για τους οποίους καλείται να πληρώσει 1.900 ευρώ καθώς μέσα σε αυτούς υπάρχει και το «χαράτσι». Όπως περιέγραψε μιλώντας στην Ελευθεροτυπία «όταν κόπηκε το ρεύμα, πήγα απευθείας στο Σισμανόγλειο, με υποξαιμία και αρρυθμίες». «Πήρα τηλέφωνα σε όλα τα υπουργεία και διαμαρτυρήθηκα, εξήγησα τι συμβαίνει, η γυναίκα μου πήγε στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθεί γιατί είμαστε στο κοινωνικό τιμολόγιο. Της είπαν ότι έχασαν την καρτέλα με τα στοιχεία μας. Τελικά, έγινε επανασύνδεση. Αν ήταν κάποιος ηλικιωμένος που δεν ήξερε πώς να το χειριστεί, θα θρηνούσαμε θύματα».
Πηγή: nocomments.gr/το διαβάσαμε στο myxolargos

1 σχόλιο:

  1. AYTH EINAI H ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΔΕΗ: ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή