Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Η ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΙΤΑΛΙΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΡΙΑ! ΑΠΟ...ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΜΥΝΑ!

Η Βαλεντίνα Βινιάλι είναι Ιταλίδα μπασκετμπολίστρια και η χαρά κάθε αντιπάλου να την... παίξει άμυνα. Το κορίτσι είναι άλλη κλάση 
Την βλέπεις και παθαίνεις... εμπλοκή. Όταν, δε, αποφασίσεις να σοβαρευτείς και να παίξετε ένα... μονό, τότε είναι ικανή με τις "σταυρωτές" της και τις προσποιήσεις της, να σε στείλει αδιάβαστο. Όχι πως δεν το θέλεις βέβαια φίλε αναγνώστη.
Ο λόγος για την Βαλεντίνα Βινιάλι. Μπάσκετ παίζει το κορίτσι, αλλά αυτό ουδόλως σας απασχολεί. Επειδή μάλιστα δεν είναι η νέα Λίζα Λέσλι, αποφάσισε κάποια στιγμή να παίξει... μπάλα και σε άλλα πεδία.
Ξέρετε μωρέ, μοντέλο, τηλεπαρουσίαση και διάφορα τέτοια που πρέπει να έχεις και μια κάποια εμφάνιση για να το υποστηρίξεις.
Ο Θεός είχε κέφια τη μέρα που την έπλασε, το μόνο σίγουρο. Από ομορφιά άλλο τίποτα και επειδή είμαστε σίγουροι πως δεν έχετε καμία όρεξη να διαβάσετε κάτι άλλο, αφήνουμε τις σάλτσες και τα καρυκεύματα και πάμε κατευθείαν στο ψητό.


Η Ιταλίδα παρουσιάστρια Valentina Vignali αγαπάει την πορτοκαλί θεά και μας το δείχνει......
Πρόσφατα, λοιπόν, η Ιταλία παρουσιάστρια και μοντέλο που παίζει και μπάσκετ στην ιταλική Α2, ...

ΦΩΤΟ-Η σέξι Βαλεντίνα «άναψε» πάλι φωτιές στο instagram


Η Βαλεντίνα Βινιάλι, η πιο σέξι μπασκετμπολίστρια στην Ιταλία, ανέβασε πάλι "καυτές" φωτογραφίε της στο Instagram προς τέρψιν των χιλιάδων θαυμαστών της.


ΦΩΤΟ-Η σέξι Βαλεντίνα «άναψε» πάλι φωτιές στο instagram

sport24.gr, sport-fm.gr

1 σχόλιο: