Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΡΘΑΝ!!! 100 ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!

Αμερικανοί και Άγγλοι παρέδωσαν λίστα στην ΕΥΠ με ύποπτους της τζιχάντ. Αλβανία, Κόσοβο και Βοσνία με "γέφυρα" την Ελλάδα τροφοδοτούν με μαχητές το ISIS
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι ελληνικές αρχές έχουν στοιχεία ότι στη χώρα μας υπάρχουν άτομα αραβικής καταγωγής που ανήκουν σε ακραίους μουσουλμανικούς κύκλους και θεωρούνται ύποπτα σε σχέση με τζιχαντιστές. Ο αριθμός των ατόμων αυτών κυμαίνεται μεταξύ 80 και 100, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε διακριτική παρακολούθηση καθώς προέκυψαν στοιχεία που τους συνδέουν με φανατικούς τζιχαντιστές της Ευρώπης. Μάλιστα, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ανάμεσα σε αυτούς να συμπεριλαμβάνονται και άτομα αραβικής καταγωγής με ευρωπαϊκά διαβατήρια που χρησιμοποιούν στην Ελλάδα ως προθάλαμο για να μπαίνουν και να βγαίνουν από την Ευρώπη στη Μέση Ανατολή.
Τόσο η αστυνομία όσο και η ΕΥΠ βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αμερικανικές υπηρεσίες, αλλά και τις αντίστοιχες γαλλικές και τις βρετανικές. Μέχρι σήμερα, επισήμως έχουν συλληφθεί τρεις φανατικοί τζιχαντιστές υπήκοοι Γαλλίας. Οι δύο μπήκαν στην Ελλάδα, επιστρέφοντας από τα μέτωπα του εμφύλιου πολέμου στη Συρία, είναι μέλη της οργάνωσης " Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ISIS)" και συνελήφθησαν σε Γαλλία και Ιταλία μετά από πληροφορίες των ελληνικών αρχών, ενώ ο τρίτος πιάστηκε στον Έβρο μέσα σε ένα φορτηγό γεμάτο πολεμικό υλικό που προοριζόταν για τους αντάρτες. Παράλληλα, από την 1η Ιανουαρίου τρέχοντος μέχρι και σήμερα έχουν συλληφθεί στα σύνορα από την ΕΛΑΣ 1.190 Σύροι και 259 Ιρακινοί και για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, ενώ απελάθηκαν 154 Σύροι και 168 Ιρακινοί. Την ίδια ώρα εκτιμάται ότι 500 φανατικοί ισλαμιστές που διαθέτουν διαβατήρια από Αλβανία, Κόσοβο και Σκόπια έχουν μεταβεί μέσω Ελλάδας στη Συρία για να πολεμήσουν στο πλευρό των ανταρτών, και μάλιστα στις 11 Αυγούστου συνελήφθησαν 40 Αλβανοί τζιχαντιστές στο Κόσοβο κατηγορούμενοι ότι είχαν μεταβεί και πολεμήσει στα σύνορα του Ιράκ και της Συρίας.
Ο χάρτης που τύπωσε και μοίρασε στους μαχητές του το "Ισλαμικό Κράτος" και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Έβαλαν την Ελλάδα στο χάρτη του Ισλάμ ως OROBRA των Βαλκανίων
Σημειώνεται ότι στις 19 Αυγούστου ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετική με το θέμα των τζιχαντιστών που βρίσκονται στη χώρα, ζητώντας απαντήσεις από την κυβέρνηση για το τι προτίθεται να κάνει για το θέμα. Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση στο διαδίκτυο φωτογραφιών από τη Θήβα και την Αθήνα, σύμφωνα με τις οποίες παρουσιάζονταν άτομα με τη μαύρη σημαία του "Ισλαμικού Κράτους". Ήταν λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 όταν στην ΕΥΠ εγκαινιάστηκε το Τμήμα Λαθρομετανάστευσης που υπάγεται στη Γ' Διεύθυνση και σε συνεργασία με το Τμήμα Γ8 της υπηρεσίες ασχολείται με το κομμάτι της διεθνούς τρομοκρατίας και τους λαθρομετανάστες που μπαίνουν στη χώρα.  Δύο χρόνια αργότερα σε τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας επισημαίνεται ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος και πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί με την είσοδο τζιχαντιστών στην Ελλάδα κυρίως μέσω των νησιών.
Το πρόβλημα έλαβε διαστάσεις τον τελευταίο χρόνο μετά τον πόλεμο που ξέσπασε στη Συρία μεταξύ φανατικών ισλαμιστών και του καθεστώτος του Ασαντ. Τότε οι ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν από τις ευρωπαϊκές ότι κυρίως οι Κήποι και η Ορεστιάδα στον Έβρο αποτελούν πύλες εισόδου και εξόδου τζιχαντιστών από και προς το μέτωπο του πολέμου από τη Δυτική Ευρώπη.
Μυστήριο με Αλβανό τζιχαντιστή που νοσηλεύεται στη Λάρισα
Όπως επισημαίνουν οι ελληνικές αρχές, προς το παρόν έχουν υπό έλεγχο και παρακολουθούν τις κινήσεις ορισμένων ακραίων ισλαμιστών του ISIS τόσο στη χώρα μας όσο και στη Κύπρο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας αλβανός τζιχαντιστής με τα αρχικά E.D νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Λάρισας.
Ο E.D  στρατολογήθηκε από τους τζιχαντιστές και αναχώρησε από την Αλβανία για τη Συρία στις 8 Φεβρουαρίου 2013 προκειμένου να πολεμήσει στο πλευρό των ανταρτών και εναντίον των δυνλαμενω του Ασαντ. Σε μια από αυτές τις μάχες τραυματίστηκε σοβαρά στο σώμα και στο σαγόνι και αφού νοσηλεύτηκε για κάποιο χρονικό διάστημα στην Τουρκία, εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο στη Λάρισα όπου και συνεχίζει τη θεραπεία του.
 news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου