Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ...ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ (Νο2)



Ο αναγνώστης μας  Σωτήρης, όπως μας ανέφερε το όνομά του (δεν έστειλε το επίθετό του) μας έστειλε τις φωτογραφίες και το παρακάτω κείμενο αναφορικά με τους επικίνδυνους ποδηλατόδρομους του Παπάγου.  
Ανεβαίνοντας την οδό Κύπρου μετά τη πλατεία που συναντά το άλσος Παπάγου και το Verde, περνάμε έξω από τα σχολεία. Μέχρι εδώ όλα καλά, μια και ο ποδηλατόδρομος είναι πάνω στο πεζοδρόμιο.
Στο φανάρι όμως και στρίβοντας δεξιά στη συμβολή της Κύπρου με την Ιωνίας ο ποδηλατόδρομος "κατεβαίνει" στο δρόμο, από τη δεξιά πλευρά και συνεχίζει έω ότου οδηγεί... μέσα στο παρτέρι  !!!
Ο ποδηλάτης πέφτει,τραυματίζεται ή σκοτώνεται !


Μπορεί βέβαια να κατέβει με κίνδυνο να τον χτυπήσει αυτοκίνητο ή μηχανή που έρχεται από πίσω του! Μπορεί να ανεβάσει το ποδήλατο του στο πεζοδρόμιο και να συνεχίσει εκεί την ποδηματάδα, αλλιώς θα πρέπει να κατέβει, να σπρώξει πεζός το ποδήλατο στο δρόμο ο οποίος είναι στενός επειδή υπάρχουν τα παρτέρια τα οποία ειναι και ασύμμετρα μεταξύ τους ή να πάει πιο μπροστά με κίνδυνο πάλι να χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην οδό Ελλησπόντου! Λίγο πιο κάτω δηλαδή και συγκεκριμένα έξω από τους προσκόπους για την οποία είχαμε γρψει το πρωί. Ο ποδηλατόδρομος που γραμμοσκιάζεται κάθετα στην Ελλησπόντου ενέχει ίσως μεγαλύτερο κίνδυνο να μην προσέξει ο οδηγός του ποδηλάτου ή του οχήματος που πιθανόν να έρχεται με ταχύτητα και να τον στείλει συο νοσοκομείο ή στο νεκροταφείο!

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν τα πάντα και να αναφέρουμς ξανά ότι πολλές φορές το οδόστρωμα του ποδηλατόδρομου είτε καλύπτεται από σταθμευμένα αυτοκίνητα που δεν έχουν σχέση με τα σχολεία είτε είναι σε αθλία κατάσταση.
Ελπίζω να μην θρηνήσουμε κανέναν νεκρό και ειδικά νέο άνθρωπο ή να μην πάει κανείς στο νοσοκομείο ! 

ΝΑ, MΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ; 

Και μας μιλάνε τώρα για εβομάδα και παγκόσμια μέρα χωρίς αυτοκίνητο, ποιοί; Αυτοί που έχουν σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο τον μοναδικό ποδηλατόδρομο του προαστίου μας ! 
Δεν είμαστε καλά ,λοιπόν ! 
Η υποκρισία έχει ένα όριο. Κλείνουν τη Περικλέους για την δήθεν γιορτή, ο δήμαρχος παίζει πινγκ-πονγκ στη Περικλέους, μέσα στο δρόμο  λες και δεν μπορεί να παίξει αλλού πινγκ-πονγκ ,οι οδηγοί σιχτιρίζουν γιατί πάνε σε βαφτίσεις, γάμους, κηδείες, επισκέψεις, δουλειές, κάνουν το γύρω του Χολαργού ξοδεύοντας περισσότερη βενζίνη και γενικώς καύσιμο και έτσι επιβαρύνουν και περισσότερο το προάστιο μας και την μικροατμόσφαιρά του, τη συγκεκριμένη ημέρα. 

Πολύ γέλιο δηλαδή  ! 
Για γέλια και για κλάματα,μαζί   !

θαυμάστε τις φωτογραφίες και στείλτε τα παιδιά σας να κάνουν ποδηλατάδα στους δρόμους-παγίδες του προαστίου μας !
Εγώ δεν θα τα στείλω, πάντως ! 

4 σχόλια:

  1. Τωρα ανακαλυψε τις κακοτεχνιες ο Σωτηρακης;;;;; Oι ποδηλατοδρομοι ειναι ετσι κατι χρονια τωρα... τι εκανε ο Σωτηρακης τοσο καιρο με Δημαρχο τον Ξυδη;;; μαλλον τη παπια...για να μην πουμε τη κοτα...!!! Ξυδης ηταν αυτος, και κατι Σωτηρακηδες βαρουσαν προσοχες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΠΙΣΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Ή ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ .
    ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΤΟΥΛΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμενετε απο ενα νεο δημαρχο 20 ημερων να σας λυσει, ως δια μαγειας, τα προβληματα που δημιουργησε ενας κακιστος δημαρχος επι 20 χρονια...!!!
    Αποστολοπουλο δεν ψηφισα πριν 4 χρονια γιατι ηταν υποψηφιος του Ξυδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΝΚ ΠΟΝΚ ΣΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ .
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΛΕΦΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ;
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΞΥΔΗ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ;
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΕ ΑΣΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ;
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ "ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ"
    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΤΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ .
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ Ή ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ,ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΥΝ .
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ .....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή