Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΣΑΚΟΥ

Απάντηση στον κ. Κουγιουμτζόπουλο
Κύριε Βραχιολίδη,
Σχετικά με την ανάρτησή σας και με τίτλο, «Λέτε ψέματα κύριε Αυγουρόπουλε», σας ενημερώνω πως, πράγματι στη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση που είχα με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων ρωτήθηκα από τον κ. Κουγιουμτζόπουλο «εάν στο Λόφο Τσακού ο Δήμος μεταφέρει σκουπίδια;».
Απάντηση: «Όχι σε καμία περίπτωση δεν μεταφέρουμε σκουπίδια, αλλά μόνον κλαδιά και ογκώδη, τα οποία εντός 24-48 ωρών μεταφορτώνονται στη νταλίκα και μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ».
Ομολογώ πως, σίγουρα δεν είπα για τα μπάζα και ακόμη έχω μια μικρή επιφύλαξη εάν είπα και για τα ογκώδη, τα οποία και αυτά μεταφέρονται στο συγκεκριμένο χώρο.
Σας διαβεβαιώνω πως τα κλαδιά, τα ογκώδη και τις σακούλες με τα μπάζα, τα εναποθέτομε προσωρινά στο συγκεκριμένο χώρο.
Και όταν λέμε μπάζα, εννοούμε λίγες σακούλες που αφήνουν κάποιοι συνδημότες μας στα πεζοδρόμια, μετά από μικροεπισκευές στα σπίτια τους.
Επίσης στα ογκώδη συμπεριλαμβάνονται, τα στρώματα, τα παλιά παράθυρα, πόρτες κλπ.

Κύριε Βραχιολίδη,
Τόσον εσείς, όσον και εκατοντάδες συνδημότες γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν συνηθίζω να λέω ψέματα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δεν ήμουν σαφής στην απάντηση που έδωσα και  δεν έγινα κατανοητός.
Εξ άλλου στη ενημερωτική συνάντηση, η οποία διήρκησε δύο ώρες και ελέχθησαν τα πάντα που αφορούσαν την Καθαριότητα και το Πράσινο, ήταν άλλοι πέντε επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων και ο Δ/ντής με τους Προϊσταμένους της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητος & Πρασίνου, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να επιβεβαιώσουν, ή να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς μου.
                                                         Θανάσης Αυγουρόπουλος

                             Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου

3 σχόλια:

  1. Ο Αυγουροπουλος λεει παλι ψεματα. Οπως ψεματα ελεγε οταν ειχε διορισει πολλους συγγενεις του....ψεματα αυγουροπουλου παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O άνθρωπος είναι τσακωμένος εδώ και χρόνια με την αλήθεια,τόσο που είναι αδύνατο να πει κάτι πραγματικό και αληθινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί δημαρχίας Νικολάου αγόρασε κάδους που δεν ήταν συμβατοί με τις σκουπιδιάρες και χρεώθηκε ο δήμος Χολαργού και κατά συνέπεια οι δημότες. Αυτόν τον πανέξυπνο άνθρωπο τον διόρισε ξανά στην καθαριότητα για να αποδείξει πάλι τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης του. Έλεος πια με τους δεινόσαυρους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή