Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ...ΠΗΡΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες μας και μας στέλνουν τα συγχαρητήριά τους, ο υπεύθυνος της καθαριότητας Αντιδήμαρχος Αυγουρόπουλος και το αρμόδιο συνεργείο καθαρίζουν δρόμους του Παπάγου οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπιζαν μεγάλο πρόβλημα. 
Η επιστολή-σχόλιο του αναγνώστη μας-κατοίκου Παπάγου, τα λέει όλα:
"Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη
Θέλω να σας ενημερώσω ότι από νωρίς το πρωί συνεργεία καθαριότητος μαζί με ένα φορτηγό μαζεύουν τα ξερά κλαδιά και καθαρίζουν την οδό Αγίων Σαράντα όπου και διαμένω. Θεωρώ ότι το ίδιο θα κάνουν και στους άλλους δρόμους που σας είχα αναφέρει. Επειδή δεν πρέπει μόνο να εκφράζουμε παράπονα αλλά και ευχαριστίες, κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους και των συνδημοτών εσας για την άμεση ανταπόκριση και συμπαράσταση στο πρόβλημά μας. Μακάρι το παράδειγμά σας να το ακολουθούσαν και όλοι οι εκπρόσωποι του τοπικού τύπου. Και βεβαίως να ευχαριστήσω τους αρμόδιους υπεύθυνους στον τομέα της καθαριότητας. Στο πρόσωπό σας με αφορμή αυτό το συμβάν βρήκαμε έναν απρόσμενο " Συμπαραστάτη του Δημότη " αφού ο θεσμικός αντίστοιχος δεν λειτούργησε ποτέ. Θα παρακαλούσα να αναρτήσετε την επιστολή μου ώστε και άλλοι δημότες να απευθύνονται σε σας για τυχόν προβλήματα που θα δημιουργούνται. Και πάλι σας ευχαριστούμε και καλη δύναμη για το έργο σας.


Σχόλιο Α.Π. Κι εμείς με τη σειρά μας να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Θανάση Αυγουρόπουλο για την άμεση αντίδρασή του στο αίτημα των Παπαγιωτών. 

4 σχόλια:

  1. ΔΙΟΤΙ ΗΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ .............
    ΤΟ ΖΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυτα συμφωνοι με όλα, αλλά... Πως γίνεται και οι παιδικοί σταθμοί στο Νέο Ηράκλειο ή άλλες περιοχές να έχουν ήδη αρχίσει να λειτουργούν για ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ, ενώ ο Χολαργός δεν έχει ακόμη προσφέρει την δυνατότητα αυτή σε εκατοντάδες παιδια; Μήπως αυτό είναι πιο σημαντικό από τα ευσημα στον κ. Αντιδήμαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μη αρχίζουμε να δίνουμε συγχαρητήρια για το αυτονόητο.
    Το "γλύψιμο", πάει σύννεφο !
    Δουλειά τους είναι να καθαρίζουν και να έχουν καθαρό το προάστιο μας .Αυτό επέλεξαν να κάνουν και γι αυτό ψηφίστηκαν από τους δημότες.
    Το σαχλαμάρες είναι όλες αυτές με τις επιστολές των δημοτών ;
    Στημένα παιγνιδάκια είναι ;
    Κάθε φορά που θα βγαίνει κάποιος και θα λέει το πρόβλημα που εντοπίζει στην γειτονιά του, θα τρέχουν να το λύσουν την άλλη μέρα και μετά όλοι θα λένε τι καλός που είναι ο αντιδήμαρχος και ο δήμαρχος !
    Πολύ προβλέψιμο και αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 2:51

    .......ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΤΙ ;
    ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΕΥΡΩ, ΤΣΙΓΑΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή