Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!

Μνημονιακά κανάλια δεν είναι μόνο τα μεγάλα αλλά το πολιτικό σύστημα ελέγχει πλέον και τα μικρά κανάλια! Οι όποιες φωνές αντιμνημονιακές ακούγονται σε αυτά τα κανάλια είναι...ελεγχόμενες! 
Έχουμε και λέμε: Κανάλι EXTRA, ΖΟΟΜ (που έγινε ΑΒ), "Ε": Όλα ανήκουν στον Βρυώνη. Ο Σαμαράς τον είχε πάρει μαζί του στο Κατάρ και εκεί έγιναν τα σχετικά...connections! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Χίος ξηλώθηκε πάραυτα από τo ΖΟΟΜ, όταν ασχολήθηκε με το σκάνδαλο της ENERGA και POWER HELLAS και...ακούμπησε πάνω στον Βορίδη. Όσο ο Χίος δεν ενοχλούσε το σύστημα και έκανε αντιπολίτευση μέχρι εκεί που ήταν επιτρεπτή, έμενε στο κανάλι. Όταν όμως έκανε αποκαλυπτική δημοσιογρaφία που ...τσάκιζε την κυβέρνηση Σαμαρά, τον ...ξαπόστειλαν από το ZOOM! 
Ο Αντώνης Μυλωνάκης εμφανιζόταν αντιμνημονιακός αλλά μέχρι εκεί που δεν ενοχλούσε ιδιαίτερα το σύστημα. Γιατί άραγε ποτέ ο Αντώνης Μυλωνάκης δεν κάλεσε στην εκπομπή του τον Μάκη Βραχιολίδη παρά το ότι ο ίδιος του είχε πει (δις) "θα σε καλέσω στην εκπομπή μου"; Γιατί άραγε ο δημοσιογράφος δεν κάλεσε στην εκπομπή του τον Παναγιώτη Αποστόλου; Αποστόλου-Βραχιολίδης είναι αντιμνημονιακοί μέχρι το κόκκαλο! 
Ο Αντώνης Μυλωνάκης αλλά και ο Άκης Παυλόπουλος πήραν μεταγραφή για το ART και το BLUESKY αντίστοιχα. Ο Άκης Παυλόπουλος κρατούσε πάντα σχετικές ισορροπίες και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταταγεί στους ενοχλητικούς του συστήματος. 
Θεωρούμε ότι τόσο ο Μυλωνάκης όσο και ο Παυλόπουλος στα κανάλια που πήγαν θα παίξουν τον ρόλο του ...κυμματοθραύστη. Θα συγκρατούν δηλαδή τις αντιμνημονιακές φωνές μέχρι εκεί που δεν ενοχλούν το σύστημα. Θα αποτελούν τη δεξαμενή που θα συλλέξει τους αντιμνημονιακούς σε μια...ελεγχόμενη από το πολιτικό σύστημα πισίνα! 
Στο EXTRA αυτή τη στιγμή είναι ο Βελόπουλος και η Ζαρακέλη ενώ λέγεται ότι φτάνει η Όλγα Τρέμη (η οποία μπορεί να πάει στο "Ε"-το ίδιο πράγμα είναι). 
Στο KONTRA του Κουρή ισχύει παρόμοια εικόνα. Ελεγχόμενη. Άλλωστε ο Γιώργος Κουρής έχει παίξει κατά το παρελθόν πολιτικά παιχνίδια με αρκετές κυβερνήσεις.
Παίζονται...καραμπόλες αλλά με δημοσιογράφους τούς οποίους ελέγχει απόλυτα το σύστημα!

3 σχόλια:

  1. Τι ωραία είναι όταν θα είναι κλειστές οι συστημικές μνημονιακές υπόδουλες τηλεοράσεις με τους συστημικούς μνημονιακούς υπόδουλους δημοσιογράφους και παρουσιαστές χαμηλής αξίας! Ρίξτε τους ΜΑΥΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A ρε αντιρατσιστάρες Σαμαρά-Βενιζέλο που ελέγχετε όλο το σύστημα και ρίξατε την Ελλάδα στις ορέξεις των ομοφυλλόφυλων και των λαθροέποικων να κάνουν ότι γουστάρουν εναντίον των Ελλήνων. Μια δημοκρατία με πολλή δόση χούντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τις εκλογές σταμάτησα να βλέπω και τα μεγάλα και τα μικρά
    κανάλια της τηλεόρασης, γιατί κατάλαβα, έστω και αργά, τι
    πραγματικά συμβαίνει.
    Ένας ένας ας αρχίσουμε να ξυπνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή