Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!

Νέα ήθη από τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού Δημήτρη Οικονόμου! 
Κατά τις δημαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή, με δική του πρωτοβουλία και προσωπικά του έξοδα τοποθετήθηκε catering, τόσο για τους δημοτικούς συμβούλους όσο και για το κοινό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση. 

Υπολογίζεται ότι γύρω στα 60 άτομα σερβιρίστηκαν συνολικά από τον μπουφέ που είχε στηθεί με πρωτοβουλία του Δημήτρη Οικονόμου. Τέτοιες ενέργειες αξίζουν μνείας μια και αλλάζουν τα καθιερωμένα. Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι υπολογίζοντας το πορτοφόλι των δημοτών, όχι μόνο δεν το επιβαρύνουν αλλά παρά το ότι και οι ίδιοι βιώνουν την κρίση, προσφέρουν κοινωνικό έργο. 
Η κίνηση του Οικονόμου έχει και ευρύτερο χαρακτήρα μια και δίνει το μήνυμα στους συναδέλφους του να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες για το καλό της τοπικής κοινωνίας και των δημοτών. 

6 σχόλια:

  1. Ο μπουφές του Οικονόμου ήταν ευγενική χορηγία από τη Χρυσή Αυγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η στοιχειώδης κοινωνική αγωγή από πότε βαφτίζεται κοινωνική προσφορά; Πολλές φορές στο παρελθόν δήμαρχοι,αντιδήμαρχοι,πρόεδροι δημοτικού συμβουλίου και ΝΠ κέρασαν ένα ποτό σε συνεργάτες και δημότες αλλά δεν έστειλαν δελτίο τύπου.Μάλλον αυτό δημιουργεί νέο ήθος και αλλάζει τα δεδομένα.Αυτό είχε υπόψη του ο Λιάκος όταν έλεγε προεκλογικά οτι γυρίζουμε σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ναι καλα η χρυση αυγη και το βερντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια στο γιατρο μας και σε σενα Μακη που εκανες μνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στη Χρυσή Αυγή που έβγαλε τέτοια παλληκάρια ανοιχτοχέρικα. Τα νερά ποιος τα πλήρωσε ; Συγχαρητήρια στο Verde που τσόνταρε . Ε ήταν πολλά τα εξήντα άτομα το κόμμα δεν έχει τόσα πολλά λεφτά. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο που τοποθέτησε τόσο άξιο πρόεδρο που την επόμενη φορά που θα χαρίσει χαρτομάντηλο στον Αυγουρόπουλο να φυσήξει τη μύξα του θα στείλει δελτίο τύπου και συ θα το δημοσιεύσεις. Ζήτω η Πατρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή