Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ"! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Πριν από δυόμισι χρόνια, λίγο πριν ψηφίσει το PSI που σκότωσε τον λαό, τα ασφαλιστικά ταμεία και την οικονομία, ο Τράγκας κατακεραύνωνε τον Σαμαρά. Έλεγε: "Τα ήξερε όλα ο Σαμαράς. Έκανες έγκλημα και απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού. Ψέματα τεράστια και μπούρδες λες στον λαό. Εσύ και ο πρώην συμφοιτητής του ήσασταν μιλημένοι από την αρχή. Τα ήξερες όλα και τα υποστήριξες όλα με τα ίδια λόγια του Παπανδρέου. Με τα ίδια λόγια του Τσολάκογλου"

Αυτόν τον Σαμαρά, που τον χαρακτήριζε προδότη, Τσολάκογλου και πολιτικό κάθαρμα, σήμερα ο Τράγκας του στρώνει το χαλί και μάλιστα ζητάει από τον λαό να συστρατευτεί μαζί του για τη δημιουργία πολιτικής εθνικής ενότητας (μέσα όλες οι πολιτικές δυνάμεις) για τη σωτηρία της χώρας!!! Δίνει συγχωροχάρτι σε αυτόν που ονόμαζε προδότη και πολιτικό κάθαρμα! Ο Τράγκας επιδιώκει να κατευθύνει την κοινή γνώμη στην υποστήριξη του Σαμαρά, θεωρώντας μάλιστα την πράξη αυτή ως εθνικό-πατριωτικό καθήκον! 
Μιλάμε για κωλοτούμπα που ξεπερνάει πολλούς άλλους πολιτικούς- κωλοτούμπες. 
Δείτε το βίντεο για να συγκρίνετε τον Τράγκα του χτες με τον σημερινό! 


1 σχόλιο:

  1. Ποιός ξέρει τι παρανομίες του βρήκαν και τον απειλούν! Πρέπει να δέχεται μεγάλη πίεση να λέει πράγματα που δεν πιστεύει. Εγώ τον συμπονώ για αυτούς τους εκβιασμούς που δέχεται...Τι να πω. Μια παροιμία που ταιριάζει σε δημοσιογράφους: "Για να έχεις το στόμα σου ανοιχτό, πρέπει πρώτα να έχεις τον κ@@@@ σου κλειστό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή