Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ "ΤΡΩΕΙ" ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ "ΔΙΟΙΚΕΙ" ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Δεν χρειάζονται αποδείξεις ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ελληνική διαιτησία βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο του ΟΣΦΠ. Τα γεγονότα που έχουν διαδραματίζονται χρόνια τώρα αποδεικνύουν ότι τα ανθρωπάκια που -υποτίθεται- ότι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, άγονται και φέρονται από το ερυθρόλευκο σύστημα που προκαλεί αηδία σε όλους εκτός απ΄αυτούς -πολιτικούς- που με συνοπτικές διαδικασίες θα μπορούσαν να το καθαρίσουν.

Οι ορισμοί των διαιτητών της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superlegue μας δίνει άλλη μια ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν ξηλωθεί -εδώ γελάστε με την καρδιά σας- το σάπιο σύστημα που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική διαιτησία.

Ο Ανδρέας Παππάς «εξαφανίστηκε» από τους ορισμούς της 3ης αγωνιστικής (και θα μείνει αρκετό καιρό στο «ψυγείο» όπως λέγεται στους διαδρόμους της ΕΠΟ) διότι ο ΟΣΦΠ είχε παράπονα από τα σφυρίγματα του στο Αγρίνιο. Οσοι είδαμε το παιχνίδι διαπιστώσαμε ότι αν μια ομάδα δικαιούταν να έχει παράπονα από τον διαιτητή ήταν ο Παναιτωλικός. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο ότι χιλιάδες φίλαθλοι στις κερκίδες του γηπέδου στο Αγρίνιο αγανάκτησαν από την προσπάθεια του να δώσει τους ερυθρόλευκους από βέβαια ήττα.

Βέβαια για να επικοινωνιακούς λόγους ο Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης έδωσαν παράσταση την προηγούμενη εβδομάδα μπουκάροντας στην ΕΠΟ διαμαρτυρόμενοι για τα σφυρίγματα του διαιτητή. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος και να στραφεί εναντίον της διαιτησίας (;) και όχι κατά της διοίκησης του Ολυμπαικού που λίγο έλειψε να ξεπουλήσει -και- τους μασέρ της ομάδας.

Δείτε παράλληλα την περίπτωση του ΠΑΟΚ που δικαίως έχει παράπονα από τον Γιώργο Κομίνη για την παρουσία του στον αγώνα με την Καλλονή. Δεν θα υποστηρίξω ότι ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε την Καλλονή γιατί έφταιγε ο διαιτητής αλλά σίγουρα με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του (αποβολή Περέιρα και όχι μόνο) είχε συμμετοχή στην απώλεια δυο βαθμών για τον Δικέφαλο.

Ο διαιτητής από την Θεσπρωτία ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Πανθρακικό διότι η επιτροπή έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια το γεγονός ότι έκανε λάθη εις βάρος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ένα και ένα κάνουν δυο από καταβολής κόσμου!


inpaok.com (το διαβάσαμε στο thessbomb.blogspot.gr)

3 σχόλια:

  1. Μάκη αυτή είναι η αλήθεια: Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει ότι θέλει και ότι γουστάρει, όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει.

    Εγώ κάνω 2 προτάσεις:

    Πρόταση Νο1

    Όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας και σε όλες του ελληνικού ποδοσφαίρου να αφαιρέσουν το σήμα-μαϊμού με το αστεράκι που έχουν στις φανέλες του όλες οι ομάδες που είναι κατά του Ολυμπιακού και να βάλουν την ελληνική σημαία όπως είχαν πριν. Αφαιρώντας το σήμα-μαϊμού με το αστεράκι σταματούν να είναι υπό το καθεστώς της ΕΠΟ που ελεγχεται από τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Αυτό προτείνω σαν πρώτη αντίδραση κατά της ΕΠΟ που ελέγχεται από τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Όποιες ομάδες τολμούν ας το κάνουν!

    Πρόταση Νο2

    Επειδή η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχει το σήμα-μαϊμού που δεν είναι η ελληνική σημαία και δεν θέλει το αληθινό εθνόσημο με την ελληνική σημαία του Παρατηρητή, είναι ελεγχόμενη από την ΕΠΟ που είναι ελεγχόμενη από τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη προτείνω μποϋκοτάζ σε όλα τα επίπεδα και να μην πηγαίνουν Έλληνες φίλαθλοι να βλέπουν παιχνίδια της εθνικής ομάδας και ούτε να αγοράζουν προϊόντα που έχουν το σήμα-μαϊμού της ΕΠΟ που είναι ελεγχόμενη από τον Ολυμπιακό του Βαγγέλλη Μαρινάκη! Μποϋκοτάζ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ!

    Αυτές ήταν οι προτάσεις μου. Όποιος θέλει ακολουθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπομονη 17 χρονια ακομα(λεγομενα προεδρου) θα περασουν γρηγορα.
    Ξερεις ποσο γρηγορα περνανε τα ατιμα;;;
    Δεν μας χαιρετατε λεω εγω,με τα φαντασματα που βλεπετε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωριες συνωμοσίας απο τους μπουγατσοβλαχους οπαδους του Ζμπαοκ στον Α.Π.; Τοσο πολυ ειναι το παραδακι ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή